Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › vdrli v easistenta in popravljali ocene

vdrli v easistenta in popravljali ocene

Šit, no.

https://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/ucenci-vdrli-v-racunalnike-uciteljev-in-si-popravljali-ocene/

Hahahahahahahaha… Pa tako se dela, kje ste bili v času mojega šolanja. Legende. Tak sistem kot imamo, me sploh ne preseneča novica. Še več bo tega in vedno huje bo. Digitalizirajte še malo hahahaha. Mene so učili, da pametni pišejo. V beležko. 😉

Jebela, no. Moj mulc ima pa tri cveke. Upam, da je popravu.

Kakšno stisko so zdaj povzročili otrokom, ko so jih razkrinkali. Učitelji se bodo spet izživljali z iskanjem neznanja.

Odgovor na objavo uporabnika
Desperadodajka, 10.01.2022 ob 20:39

Kakšno stisko so zdaj povzročili otrokom, ko so jih razkrinkali. Učitelji se bodo spet izživljali z iskanjem neznanja.

Uh, zdaj bodo pa spet revčki bogi, ko se bo izjasnilo, kdo je ocene popravljal. Velika večina učiteljev ima zadeve vpisane tudi v svoji beležki, nič bat.:)

Ah čisto navadna phising metoda. Zanimivo je, da easistent nima 2FA. V tem primeru bi bila prijava težja. Sicer je “vdor” za te stvari precej neposrečena beseda – lahko bi uporabili besedno zvezo “nepooblaščen dostop”.

excell159, 11.01.2022 ob 07:44

Ah čisto navadna phising metoda. Zanimivo je, da easistent nima 2FA. V tem primeru bi bila prijava težja. Sicer je “vdor” za te stvari precej neposrečena beseda – lahko bi uporabili besedno zvezo “nepooblaščen dostop”.

a ni nepooblaščen dostop pravzaprav vdor?

brez veze, 11.01.2022 ob 07:46

a ni nepooblaščen dostop pravzaprav vdor?

Niti ne. Podobno je kot pri vstopu v stanovanje. Eno je če vlomiš s pajserjem, drugo je, da imaš ključe in tretje če je stanovanje odklenjeno.

Sedaj naj hekerji objavijo še katere učiteljice in profesorice imajo za geslo nastavljeno ravnateljevo ime.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close