Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Vdret v moj star email.si naslov?

Vdret v moj star email.si naslov?

Pozdravljeni, videla sem, da ene punce dobro obvladate računalništvo. Imam sledeči problem. Enkrat (tam približno več kot pet let nazaj) sem uporabljala stari mail, ki ga sedaj ni več, pri pošti email.si. Tam sem si dopisovala maile z eno mojo simpatijo, a potem prenehala…. in ker sem imela odrte še druge maile, sem na tega pozabila, vem sicer uporabiško ime, geslo pa sem pozabila…..

Nevem več, kako se je prišlo v ta mail, če si geslo slučajno pozabil, ali je bilo varnostno vprašanje ali kaj drugega…. toliko let je od tega…. dejstvo je, da bi zaradi neke zadeve morala nujno pogledati v ta mail, žal pa ne morem, ker ne dela več, in tudi zato, ker če bi delal, ne bi imela gesla.

Potem, ko je email.si nehal delovat, se s tem nisem sekirala, ker ga res nisem več uporabljala…. a kot rečeno, je prišlo sedaj do situacije, ko bi morala nujno dobiti stara pisma.

Žal seveda ne gre. Uvozit pošto v gmail naslov ne morem, ker bi za to morala poznati geslo, ki sem ga imela pri email.si… kot rečeno sem ga pozabila…

Zna katera pomagat?

Kako vdreti nekam, če to ne obstaja več, namreč – email.si? Tega serverja preprosto ni.

Kvečjemu (čeprav vprašljivo) bi pomagalo le v primeru, da se poišče ljudi, ki so se s tem projektom ukvarjali in da so oni ohranili računalnike oz. diske in podatke na njih.

Druga je možnost ta, da se te podatke poišče pri osebah s karimi ste se dopisovali, če so oni svojo in vašo pošto prenesli oz. shranili kam drugam in še imajo morebiti shranjeno korespondenco z vami.

pa takega v teh pismih, da te zdaj izsiljuje?

Ne da se! Imam dva email.si računa uvožena na gmailu in se pošta že leto in pol ne prenaša, kar pomeni da njihov server ne obstaja več.

Če si kdaj forwardirala kak mail vsem na spisku, prosi te, s katerimi si še v stiku in imajo kak tak mail še shranjen, da ti ga pošljejo nazaj (če si seveda forwardirala tako, da se vidi vse naslovnike).

Hvala vsem, sem avtorica.

Saj se mi je zdelo da bo tako…. ma vseeno sem vprašala 🙂 Res hvala vsem.

Samo v opombo, da ne gre za izsiljevanje…. šlo mi je samo zato, da bi dobila eno pismo, ki mi je ta fant poslal potem, ko sva si že nehala redno dopisovati in ki ga nisem nikoli odprla.. baje da je bilo zanimivo pismo.. on pa mi ga sedaj noče več poslat. No ja, saj nima veze 🙂

email.si je bil itak polomija 🙂

____________________ [b]404 Not Found[/b] [i]nginx/1.6.2[/i]

Mi lahko prosim kdo pove kako lahko vdrem v sporočila na mobitelu,če ima ta geslo za sporočila?

težko…če je to Android sistem,bi šla pogledat na google in poskušala najti aplikacijo,ki morda beleži vsako njegovo delovanje,s tem bi dobila njegovo geslo in nasploh vse!…ali vsaj nek hacker aplikacijo…vseeno moraš to naložit na mob in ne vem,kako sploh je sploh delovanje teh aplikacij in če le ne škoduje bolj mob,kot pa tebi pomaga razdreti kodo.mogla bi bit aplikacija kot je keylogger za comp za Androidne mob…nisem še naletela na njo.In če kdo pozna link,ali dobro podobno aplikacijo,bi prav rada to imela,lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close