Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija vdor v računalnik? POMOČ!!!

vdor v računalnik? POMOČ!!!

pomagajte prosim!!! imam nov računalnik, Iščem potovalnekufre, torbe. jasno odpiram vse žive strani, ko se mi naenkrat izpiše, da je računalnik ogrožen, da nekdo vdira v sistem in potem je zgledali kot da se nekaj čekira , tista črtica………………, še enkrata ali dvakrat se je izpisalo, da je vdor v računalnik. Ali se vam je to že zgodilo in kaj je to? Kdo pozna to?? Hvala!!!! tisočkrat!!!!!

Se je že zadnjič hvalil s tem. Pomagal ti bo Gunnar.

lahk, da je bla kšna reklama za “super duper” program, k bi ti kao spucal računalnik pa zaščitil v resnic pa lih kontra, tko da tazga ne klikaj, daš na ignore, če ti pa ker šar po računalniku pa verjem, da se ne napiše da ti šari, v 80% sploh ne veš kdaj ti kdo šari.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

je nekdo šaril po pički. Potem se je polulala na tester in se ji je prikazala tista črtica….

ko ti bo nekdo res šaril po računalniku, tega sploh vedela ne boš…verjemi, sem doživela 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

Namesti teamviewer in mi na ZS sporoči id in pass, pa uredim.

Matjaž

lih razni teamviewerji ipd. programje za remote acces so fajni za napade računalnikov, pa idealni za šarjenje

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Kje so časi, ko sem to počel … Pomoč je dobronamerna, bo lahko gledala zraven.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close