Najdi forum

vdor v gmail

No pa se je zgodilo tudi meni! Pa a je to res tako enostavno, no?????? Pa geslo je bilo ob odprtju kao zelo močno.

Samo pošten odgovor računalniških frikov želim: Je res tako izi vdret v račun???

Saj ne vem…, jeza, žalost, razočaranje… !? 🙁

Ja, je tako enostavno. Več si lahko prebereš v zadnji reviji Global. Predvsem ne paničari in se obrni na google.
Srečno.

Saj zadeva z mojim računom je rešena.
Enostavno pa mi pač ni jasno, kako je to mogoče!? Kar nekdo se spomni in mu uspe vdreti v račun nekoga drugega…!?

Ko te doleti, se zaveš.

Kako pa lahko ugotoviš če ti je kdo vdrl v gmail?

Gmail namreč lahko gledaš z več računalnikov… jest sem logirana doma in v službi…pa me nikoli ne obvesti, da sem logirana še kje drugje…

Kako pa veš, da je bil vdor?

Čisto spodaj piše “zadnja dejavnost v računu…” in pod njo klikneš “podrobnosti”. Če si logirana na dveh računalnikih in je v seznamu še tretji ali več, potem veš, da te nekdo gledaaaaaa :-).

Meni so tudi vdrli v gmail in sem bila čisto šokirana. Sicer nimam nekih blazno tajnih in pomembnih podatkov gor tako, da jim čisto nič ne pomaga.

Ne vem, če bo to držalo, tudi meni kaže 4 različne IP naslove, pa ne verjamem, da bi se komu ljubilo brskat po moji pošti in to 3 različnim??? To je neka druga finta in ne vdor v pošto.

Če nimamo statičnega IP, potem je vsakič, ko gremo noter drug IP in to potem izgleda, kot da je šel še nekdo drug noter, smo bili pa mi sami. Verjetno je to razlog.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close