Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek vdor v E-mail

vdor v E-mail

Razumem tvojo darežljivost, toda le kaj naj počnem s tvojimi gesli? :)))[/quote]

No no…vseh deset prstov bi si obliznila, priznaj:)).[/quote]

Bojim se, da si me z nekom zamenjala, torej nimam kaj priznati 🙂

No no…vseh deset prstov bi si obliznila, priznaj:)).[/quote]

Bojim se, da si me z nekom zamenjala, torej nimam kaj priznati :)[/quote]

Saj si mi že, posredno:).

Bojim se, da si me z nekom zamenjala, torej nimam kaj priznati :)[/quote]

Saj si mi že, posredno:).[/quote]

Hm, motiš se.

Saj si mi že, posredno:).[/quote]

Hm, motiš se.[/quote]

Heeeey…..spet si rpeveč resna:). Trikrat zasukaj glavo v levo stran in dvakrat v desno, sonožno poskoči ter zavriskaj Juhej:).

Hm, motiš se.[/quote]

Heeeey…..spet si rpeveč resna:). Trikrat zasukaj glavo v levo stran in dvakrat v desno, sonožno poskoči ter zavriskaj Juhej:).[/quote]

Ne upam, imam preveč nizek pritisk 🙂
ps: niti čvek na teh straneh mi ga ne dviga več, bom morala poiskati boljše “spodbujevalce” 🙂

Zelo dvomim, da obstaja tak program, ko lahko nekdo “vdre” v tvoj e-mail samo z nekim programom.

Dvomim tudi, kot je nekdo napisal, da je nekdo dejansko vdrl v poštni strežnik gmaila, yahooja …

Bolj verjetno je imel fizični dostop do tvojega računalnika ali pa je namestil tako imenovani keylogger in tako prišel do tvojega gesla. Ali pa ti je preko maila poslal neko priponko za katero nisi vedela, da je le zlonamerna koda (keylogger) in jo tako nevede namestila v računalnik. Na ta način lahko pride do tvojega gesla.

Kar tako vdret pa ne more, vsaj jaz o tem nič ne vem, da bi obstajal tak program, razen, če dela za NSA 😉

Verjetno ti noče priznat kako je v resnici prišel to tvoje pošte, pa se ti je zlagal o nekem programu. Nekako je prišel do tvojega gesla. Noče ti pa to povedat, ker če boš zamenjala geslo, potem tudi on ne bo več imel dostopa do pošte.

V gmailu se da pogledat loge (zapise) kdaj in iz katerega IP naslova se je kdo prijavljal v gmail.

Namesti antivirusni program in anti-malware, da ti preveri, da nimaš nameščen kakšen keylogger. Potem pa zamenjaj geslo. Pa to osebo prijavi, ker to je resna stvar.

Se prijavljaš v email na javnih računalnikih (knjižnice, cybercaffe…)? SE NIKOLI NE SME.
Katerega ponudnika imaš? Gmail?
Kupil program preko česa? Kako se imenuje program? Bančne kartice? To se prijavi.
Kateri operacijski sistem imaš nameščen in kateri antivirus?
Odpiraš izvršljive programe, priponke, poslane preko e-maila in spleta? NIKOLI NE SMEŠ.
Ima kdo fizični dostop do tvojega računalnika?

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

umirjen je povedal to kar se meni ni dalo, hvala 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Mislim, da piše o svojem (bivšem) fantu, če se je pogovarjala z njim.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close