Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek vdor v E-mail

vdor v E-mail

Nekdo, ki ga prav dobro poznam, je v bistvu” Udrl” v moj E-mail račun. Kupil je nek program
in lahko je prečeliral vse moje maile, tudi tiste, ki so izbrisani.( torej gesla ni poznal,…)Je to možno zaščiti, pač ko bom imela drug E-mail, da se kaj takega več ne bi lahko zgodilo?
Hvala za vaše odgovore, upam, da je kdo večji računalniški maher, kot jaz..

V bistvu težko preprečiš, ker se bo vedno našel nekdo, ki bo korak naprej. Vprašaj se, zakaj si tega želijo drugi? Komu si se tako močno zameril, da poizveduje za tabo.

ne zamera, v bistvu” ferbec” in je to res tako enostavno, torej tudi jaz lahko
komurkoli pač če imam ta program, si ogledam njegove E-maile? To se mi zdi zelo zelo čudno in nesprejemljivo. Neka zaščita bi dejansko morala biti?!

Kako pa to veš, da je res udrl?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

ker točno ve, je vedel natanko vse, do podrobnosti, plus našla sem list natisnjen.iz maila..
Plus, je priznal, kako je nabavil in ceno za ta program, dobiš ga pa, baje kjerkoli na internetu…

Sicer ne vem kaj je vse videl in kako ti lahko s tem škodi, sigurno pa ni prijetno, da ti kdo tako šnofari. Če pa že imaš vse te dokaze…. mislim, da je to kaznivo.

Občutek varnosti na netu je lažen, žal.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Get over your false sense of security

Nekoga je strah:))))).

Nekoga je strah:))))).[/quote]
Kaj takega pa skrivaš? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Nekoga je strah:))))).[/quote]
Kaj takega pa skrivaš? :))[/quote]

On_ se boji, ne jst:))). Kar se mojih mailov tiče je pa tako…vsak vstopa na lastno odgovornost. Torej bi v primeru zlorabe imel tisti več problemov:).

Aja, nisem vedel, da imata privat pogovore. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kaj zdaj nekaj napletaš:). Sem mislila, da sva le midva na pvt:)))). Zdaj pa zanikaj, če si upaš:))).

Ne upam, ker vidim, da si pripravljena iti zelo daleč. 🙂

Do konca mavrice:).

Bog ne daj, da kdo vdre v moj meil, ker ne bi rad, da se znajdejo na internetu gole slike monovk 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Seveda se da vdreti v e-poštni račun, vendar obstaja sledljivost tega dejanja in zaradi tega lahko človeka tožiš, pozanimaj se kaj več o internetnem kriminalu; več na strani: https://www.cert.si/si/prijava-incidenta/

Pokliči jih, razložiš kaj se je zgodilo in ti bodo svetovali, kaj ti preostane in če je res prišlo do kaznivega dejanja ali jim pošlješ mail z opisom dogodka na cert@cert.si

Če si odklopljen od interneta ti noben ne more vdret v računalnik… 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Razen žene/moža/partnerja/ljubice. 🙂

V tem primeru v računalnik res ne, vdira pa se lahko skorajda v vse kar se nahaja na strežnikih…in tega imamo tam vse več in več 🙂

V tem primeru v računalnik res ne, vdira pa se lahko skorajda v vse kar se nahaja na strežnikih…in tega imamo tam vse več in več :)[/quote]

Za take stvari pa smo/ste si krivi sami 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

V tem primeru v računalnik res ne, vdira pa se lahko skorajda v vse kar se nahaja na strežnikih…in tega imamo tam vse več in več :)[/quote]

Za take stvari pa smo/ste si krivi sami :)[/quote]

Kakopak.

Jst bi z vami delila vsa svoja gesla, da ne bi prišlo kdaj do dilem:).

Kakopak.

Jst bi z vami delila vsa svoja gesla, da ne bi prišlo kdaj do dilem:).[/quote]
Zakaj pogojnik? Kar napiši jih. 🙂

Kakopak.

Razumem tvojo darežljivost, toda le kaj naj počnem s tvojimi gesli? :)))

Kakopak.

Zakaj pogojnik? Kar napiši jih. :)[/quote]

…BI…ampak ne bom:).

Kakopak.

Razumem tvojo darežljivost, toda le kaj naj počnem s tvojimi gesli? :)))[/quote]

No no…vseh deset prstov bi si obliznila, priznaj:)).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close