Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija včeraj zvezde pojejo

včeraj zvezde pojejo

Če je kdo gledal včerajšnje zvezde pojejo na 1. programu RTVS, me zanima, ali mi lahko pove, kdo sta bila zmagovalca. Kdo je bil “zvezda” in kdo poklicni muzikant? Od kod naj bi nam bila znana? Saj pela sta lepo…

Tudi jaz sem se isto spraševala.

zvezda je bil oni s klobukom. Oni drugi je pa profesor pomorskega prava. Je dostikrat na TV, sploh, ko je na odmevih tema meja na morju.

Rudi Bučar, tisti v belem, s klobukom je pevec, tudi back vokalist pri Janu Plestenjaku. NOro dober glas ima. Slišala v živo!

Ta s klobukom je bil Rudi Bučar- on je primorski glasebenik, ki zadnje časa poje staro ištrijanske pesmi…je tudi več glasbenikom beck vokalist ala Jan Plestenjak, Alenki Gotar…on postaja vse bolj poznan

Ta drugi pa je Patrick Vlačič in je profesor na pomorski fakulteti, je zelo aktiven v politični stranki in je strokovnjak za pomorsko pravo. zadnje čase je bil zelo dejaven v oddajah Piramida, Trenja (oddaja o ERC) in vsesplošno uspešen.

Oba pa sta full vredu bojsa, jih poznam osebno zelo dobro

To Primorci!

Jesss za Rudija, Patricka in Mlakarja!

Kaj sta pa pela? Kdaj je pa ponovitev? To bi pa res rada videla in slišala:)

Ampak, res, če ne moreš ugotoviti, kdo je profi in kdo ne, je pa res huuudooo:))) Mislim, mora biti profi tako slab ali pa zvezda tako dober.

ponovitev bo čez 15 minut na tv slo 1

Uhhuh, zdej pa nimam druge, kot priznat, da sem v službi:))) in ne bom mogla gledat.

tudi meni je všeč Rudi Bučar.
Škoda, da na Plestenjakovem koncertu ne zapoje cele ali več pesmi.

🙂 jaz sem na porodniški in bom lahko uživala:)

Uživaj:)

Pa saj je oddaja že v arhivu tv slo, pod Zvezde pojejo. Sem ju malo prej gledala, ker sta mi bila pač včeraj všeč.lp

Aha, potem bom pa tudi jaz tja šla pogledat. Ko pridem iz službe, seveda:) Ja, ma res…ker tu itak nimam zvočnikov…ha ha

Jaaaaa, pa Mlakar je postal še žlahtni komedijant!

New Report

Close