Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Včeraj sem ugotovila da sem nepopolna

Včeraj sem ugotovila da sem nepopolna

Z možem sva se skregala in mi je rekel, da ni važno kaj naredi, saj ne bo nikoli dovolj dober zame. Vizuelno sem super, na visokem položaju v podjetju, porihtam oba otroka. V glavnem v hiši naredim vse sama, pospravljam, likam, za s e x sem skoraj vedno, predlagam tudi kaj novega. Mož je v 15 letih mogoče 5x posesal, likal nikoli, ko poje pusti vse na mizi in gre, posodo dal iz pomivalnega 1x na mesec, smeti ne odnaša, nikoli bil na bolniški za otroke, naloge z otroci delam jaz, skuha tu in tam… Tudi on je v službi na visokem položaju in pogosto odstoten, ko pa je doma pa se športa, kuha ali pa visi na tv ali telefonu. Jaz sem se želela le z njim pogovarjat. Sem mu nekaj govorila, on pa mi ni odgovoru, da kaj non stop v njega drezam. Jaz imam občutek, da se premalo pogovarjava, on čitno meni da dovolj in še preveč. Jaz mu (verjetno) večkrat rečem, kaj naj naredi, če pa nič ne naredi sam od sebe. On to očitno jemlje kot napad. Jaz sem zase vedno mislila, da sem idealna ženska, očitno pa sem za njega še ena nergača, ki ni nikoli z ničemer zadovoljna. Nikoli nisem mislila, da sem jaz tudi takšna ženska! Potem imate moški kar prav, ko v spodnjih mejlih nergate, da se z ženskam ne da živeti.

Seveda si nepopolna…..si pa tudi ful hecna.
Ja itak, da boš ful cenjena, spoštovana in ful ti bodo vsi hvaležni, če boš vsem vedno vse naredila
in jim vse ustregla in iz odraslih ljudi delala invalide, ki niso zmožni po jedi svojga krožnika pospravt…

So what u’re trying to say ?

Si ali nisi sanjska ženska vseh moških na planetu ? Odloči se.

Daj nehaj no. Kdo pa je popoln? Nihče! Torej nisi nič drugačna od drugih. Če tvoj mož ni zadovoljen, ni nujno, da si za to kriva ti. …

Predvsem nimaš pošlihtanega podstrešja.

So what are U trying to say ?

Si ali nisi sanjska ženska vseh moških na planetu ? Odloči se.

Najbrž sprašuješ avtorico ane, ker Skela ziher ni..

Itak, le kdo drug bi lahko dal tak komentar. Nekdo, ki je najpametnejši najlepši in oh in sploh. Daj si polom prste da bo mir pred tabo…

in zakaj ne?
Glej če njega ni doma, valda jaz naredim. Če pa je doma, mu rečem naredi to in ono. Potem mogoče eno stvar nardi, ampak mu moram 100x reči. Ne da se mi več in zato naredim rajši sam.

Avtorico valda.

in zakaj ne?
Glej če njega ni doma, valda jaz naredim. Če pa je doma, mu rečem naredi to in ono. Potem mogoče eno stvar nardi, ampak mu moram 100x reči. Ne da se mi več in zato naredim rajši sam.[/quote]

Ta post jemljem kot provokacijo, zato ti nimam kaj odgovoriti.

Itak, le kdo drug bi lahko dal tak komentar. Nekdo, ki je najpametnejši najlepši in oh in sploh. Daj si polom prste da bo mir pred tabo…[/quote]

Mišek…jst lohka tut z jezikom rišem:).

in zakaj ne?
Glej če njega ni doma, valda jaz naredim. Če pa je doma, mu rečem naredi to in ono. Potem mogoče eno stvar nardi, ampak mu moram 100x reči. Ne da se mi več in zato naredim rajši sam.[/quote]
Men se tud ne bi dalo…

Itak, le kdo drug bi lahko dal tak komentar. Nekdo, ki je najpametnejši najlepši in oh in sploh. Daj si polom prste da bo mir pred tabo…[/quote]

Mišek…jst lohka tut z jezikom rišem:).[/quote]
Kaj vse lahko jaz z jezikom… ampak ne boš razsvetljena, ne trudi se miška .. 🙂

in zakaj ne?

Ta post jemljem kot provokacijo, zato ti nimam kaj odgovoriti.[/quote]

Sorry ni provokacija. Tako pač je.

Ta post jemljem kot provokacijo, zato ti nimam kaj odgovoriti.[/quote]

Sorry ni provokacija. Tako pač je.[/quote]

Prav, potem ostajam pri svoji trditvi. Kaj, zakaj, kako…si odrasla, sprejemaš odločitve, za katere nosiš posledice.

http://www.youtube.com/watch?v=IqzsIHGKZfQ

Oba sta obsedena sama s sabo in od drugega pričakujeta potrditev svojega perfekcionizma.
Iskanje potrditve je očitno edini razlog zakaj sta kupaj.

Oba sta obsedena sama s sabo in od drugega pričakujeta potrditev svojega perfekcionizma.
Iskanje potrditve je očitno edini razlog zakaj sta kupaj.[/quote]
In to je povedala v prvem stavku… vse ostalo je njena samohvala. Očitno je revež deležen ene same kritike, pa se mu več niti ne da trudit. Mu je vse padlo dol, že zdavnaj

Tud jaz mislim, da je tu predstavljena le ena plat zgodbe, pa dogodki so verjetno vzeti iz konteksta.

Vsa ta samohvala deluje preveč idealna, da bi sploh lahko bila realna. 🙂
Da nekdo napiše, da je zase mislil, da je idealen, ga pač ne moreš resno jemati. Razen, če se gre za otroka. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close