Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Včeraj sem 15 letni avstrijki polizal pičkico v fiesi na nudl plaži

Včeraj sem 15 letni avstrijki polizal pičkico v fiesi na nudl plaži

Spoznal sem jo čez dan na plaži. Tam se je sprehajala in sva se zmenla za zvečer za sladoled. Potem sva šla na plažo, kjer sva se slekla in sem ji polizal njeno sočno mlado pobrito pičkico. Prišlo ji je večkrat. Super, česa tako lepega v seksualnem smislu še nisem doživel. Okusna dišeča pičkica. Meni se še kar meša od lepega.Je pa tudi nedolžna še.

Pedofil

Groza, upam da te dobijo. Zgodba je sicer izmišljena.

V Avstriji je pa več kosovcev kot avstrijcev,  zato je velika verjetnost, da govorimo o kaki drugi narodnosti.

Kdo si sploh še upa na to plažo.

zakaj da ga dobijo. saj to je vse lagalno. a si ti iz jame prilezlo al kaj da tega ne razumeš. seks s 15 letnico je legalen v slo, pa ni važno kok je dec star, razumeš debilno blesavo.

BAD GATAWAY

To so tvoje bolane pobožne želje. Dejstvo je da se 15 letnici ti gabiš in sploh s tabo spregovorila ne bi, prej zbežala. Tako da verjetno si plešat debel neizobražen in v kaksni luknji živiš z mamo v bloku in gledas najstnice cez okno. Za bruhat!

Pametnjakovič.

Kdor te zgodbice piše je bolan pedofil in ekshibicionist.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 10986, 22.06.2025 ob 21:43

zakaj da ga dobijo. saj to je vse lagalno. a si ti iz jame prilezlo al kaj da tega ne razumeš. seks s 15 letnico je legalen v slo, pa ni važno kok je dec star, razumeš debilno blesavo.

Si tudi ti pedofil. Admin ukrepaj.

Evo še en ku odpira teme o plažah in nagicah…upam da si užival?

Ne vem zakaj admin to sploh dovoli

HALO kje ste moderatorji na tej spletni strani to je pedo fil

Kot prvo fuj. Kako ogabna izmišljena zgodbica. Pa tudi najstnice nimajo nobenega interesa hodit na sladoled z zanemarjenimi propalicami srednjih let ki objavljajo na ta forum iz svoje sobe v mamini bajti.

Če si že abraham, potem si ji ziher moral kaj plačati, da ti je sploh dala.

Vsekakor so petnajstletnice kar cel dan same brez staršev ali spremljevalcev na plaži. Še rajši nudistke… pa ja. In sploh nore na oraliča s tabo…

Na srečo kronično samo sanjaš in fantaziraš. V resnici bi mi tukaj brali o brutalnem pretepu s kamenjem in tipu z zdrobljeno glavo, katerega truplo je naplavila oseka.

Mogoče si pa res lizal. Tisti sladoled, ki ti ga je mamica prinesla h kompu.

ampak kaj bi škrti gorenjc delal na nudo plaži, ko pa celo ritnbriser obrne, samo zato da ne rabi kupit novga?.

EnaEna274, 22.06.2025 ob 23:27

Evo še en ku odpira teme o plažah in nagicah…upam da si užival?

seveda sem užival, uživam pa tudi sedaj ko berem tele idiotke k se repenčijo. me kar trebuh boli od smeha

Opa, 22.06.2025 ob 22:19

To so tvoje bolane pobožne želje. Dejstvo je da se 15 letnici ti gabiš in sploh s tabo spregovorila ne bi, prej zbežala. Tako da verjetno si plešat debel neizobražen in v kaksni luknji živiš z mamo v bloku in gledas najstnice cez okno. Za bruhat!

nimaš ti pojma kaj vse 15 letnice počnejo, če je pravi tip. seveda da debelega plešastega ne bo nobena pogledala. kaj misliš, da so vsi moški taki. jaz sem lep pa imam čez 40 let.

glupo si glupo, 23.06.2025 ob 10:02

nimaš ti pojma kaj vse 15 letnice počnejo, če je pravi tip. seveda da debelega plešastega ne bo nobena pogledala. kaj misliš, da so vsi moški taki. jaz sem lep pa imam čez 40 let.

Seveda. In same so tam.

Si, ja.

Verjamem, da si želiš a 15 letnice si tega definitivno ne želijo. Še s sovrstnikom ne. To so še otroci s telesom mlajših žensk. Ti si pa totalno ubogi v glavi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close