Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Včeraj.

Včeraj.

Ma ne , injekcijo ima praviloma zdravnik !

Sploh ne, on samo nadzira. Bolničarka pa izvaja.

Pepi, a si ti v tvoji zgodbi v uniformi?

Ker potem spet ne vem, knofek na kateri uniformi? Zajčkovi ali tvoji?

M.

Joj, Mici, ko se ti znas lepo naredit nevedna. Ko da pri svojih letih, se v bolnici nisi bla.. Saj ves, da ce si pacient, se gat ne smes nosit, kaksno uniformo… Ampak bolnicarke pa, tist pa je prava vizualna in duhovna tolazba… Ko ti je hudo, je vsaka, ki pride v sobo skoraj nebesko bitje….
a, mas marbit ti kaksno tako umiformo… Vseh drugih se bojim, tud od zdravnic…
Pepi

Mislite le mirne misli, Pepi

Kaja, moja prakticna spoznanja podpirajo tvoje ugotovitve.. Nevarno si priblizujeva mislenja.. Na Andrejkinem mestu, se bi malo zamislil…
Pepi

Hmmm !
No , pa tako !

Mici , ti je oproščeno , ker si nova !
KNOFEK je PEPI. Ampak samo zame in za zajčka !!!
Ja , zajček je pa naša Janči .

Nč bat , knofek , sej bom jaz pr tebi , pa še Janči pride kej naokoli :
Sam , če ne boš škilu po drugih uniformah !

Hvala Drejci, tolazba v zadnjem trenutku. Bilsem ze cist nerazsoden..Saj ves, da jaz ne maram nobenih uniform, ampak medicinske sestre, to pa je cist nekaj druzga…
Zajca fejst pogresam…, tako kot sem tebe vceraj…
Lep vikend tebi in tvojim,
Pepi

Joj, pepi moj, kako lepo ležejo, te tvoje besedice. Da me pogrešaš, mislim…. Tu sem, tu, samo malo moram vsake toliko časa pozajčkat po gozdu, potem pa hop in sem že tu…Ja, pa me je že skrbelo, kje si…Zdaj je spet dobro.

En velik cmokec iz gozdne jase
ti pošilja Zajček!

Absolutno, in te meje določava midve!!!!
Zatorej svarilo vsem dvojni Achtung cuffort!

Ja, Mici, kar nič se bat!
Z lisičko, sva prav prijetni osebi, le knofka se trdno drživa, da nama ne bi počel neumnosti, saj veš.

Lp, Jana

Moral sem si novo tastaturo kupit, tisto kako sem se danes matral, je blo za znoret.
Sprehod po gozdu pa sigurno dobro dene, jaz to zelo pogresam…
lupcka za lahko noc,
Pepi

Pepi,

danes ti pošljem tvojo analizo. Sem ji imela kar nekaj za naredit, tko da je blo treba mal počakat. Za začetek pa samo to, da imaš rojstni dan na isti dan kot moj sine, samo nekaj let sta narazen.

Lep dan ti želim, Kaja

Hvala Kaja, cenim tvoj trud. Glede pihanja v veter; pa nikoli ne smemo izgubiti upanja, ceprav se se tako zdi vse brezupno… Tud jaz sem bil ze po svoje odpisan slucaj, pa se kar dobro pobiram , vsaj meni se zdi… Zelim ti lep dan, me ze sin z masine podi….
Pepi

Pepi, Kaja, dober in lep dan! Pa lep vikend! Do ponedeljka…..

Čau!

Jani

Živjo Pepi,

pihanje ni bilo namenjeno tebi. Mi ji ne moremo pomagati.Če napišeš lepo, ni v redu, če napišeš grdo , spet ni v redu.Cenim tvoje pisanje, vendar se mi zdi, da je to vedro brez dna. Karkoli daš noter, pade skoz, brez učinka. Mogoče ne bi bilo slabo, da opustimo odgovore.

Vesela sem, da ti gre na bolje. Držim pesti še bolj.

Si piševa spet zvečer, Kaja

Pozdravljen, Jani,

tudi tebi vse najlepše do ponedeljka.Takrat pa spet do konca.

Lp,Kaja

Posta nisem dobil. Drugace tudi sam vse bolj razmisljam kot ti, samo nekaj mi pravi, da je pac treba veckrat poskusit… Saj se prevzvisenost tud omehcala, misli si pa svoje, saj si vidla… Kako se zdaj pocutis, ko zvedla, da te bere cela Slovenija…
Pepi

Hvala Kaja. Koncno sem prejel analizo. Ko proucim, se javim… Potovala je 10 ur, kot z avionom v ameriko. Po tem sodec je analizo pregledala se CIA. Moram preverit se ostalo posto…Spet sem nalil ena tri vedra, sem mal bolj zadoziral, pa bomo vidli, kaj bo ispadlo…
Pepi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close