Včeraj.
En zloben vic, ki se veže na temo lepše kože.
Natakar za šankom neverjetno dobre volje, briše kozarce in si živžga v ritmu melodije z radija. Na drugi strani mušterija gleda in se čudi temu nenavadnemu razpoloženju. Pa pravi:”Jel, kolega, što si ti danas tako razpoložen?!”
Pa pravi natakar:”Žena je otišla kod kozmetičakrke na ulepšavanje!”. Mušterija ga gleda in reče: “Pa to burazeru, nije razlog za veselje!” Natakar pa:”Eeeee, dragi moj, da nju ulepšaju trebat če jim dvije godine…..”
Aja, če je pa problem v knofku, potem pa pojdi še ti danes na Vrhniko, zavij knofek v lisičko ali kaj podobnega, pa bo Andrejka samo še predla od zadovoljstva.
Seveda pa to ne pomeni, da naj bo koncentracija 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} samo okoli knofka. Tudi svoj piskrček pristavi, pa bo predenje obojestransko??
Verjetno pa bo treba najprej Andrejko vprašati, kaj meni.
Če bo ja – potem pa:
“Zdajle gremo v napad..
Poglej, kako visoko je nebo…
Sneg naš beli brat,
zavij se v temo, v temo..
Sašo potepuh,
podaj nam roke,
Andrejka lenuh,
hitreje za nami.
Mi gremo, gremo
s knofkom na rami
v napad
za predenje….
M.
Hej , Mici , ideja non e male !
Samo bo en problem – namreč , knofek se bo moral v volka maskirat , pa nad lisičko , no to bi šlo . Mačo na Vrhniko pristavit svoj lonček , no , kje je pa kuhalniček ?
Je pa prepevanje bojnih pesmi ena mojih strasi – poleg uniform in motorjev seveda !
Poziv na boj važi in je bil sprejet !
Gremo !
Podal si najbojsi mogoc opis, ce bi mi masina delala, bi ga izprintal… Sam one, ki jih predlagas, so ble bolj civilni tipi…. Helga pa vedno v speglani uniformi, po PS, pa tud nekako bolj z usnjem in mehanizacijo jo lahko povezemo… Pa zenstvenost, osvajanja … Kaj pravis?
Pepi
Forum je zaprt za komentiranje.