Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Včeraj.

Včeraj.

Hja , moglo bi još :)))

Sicer pa , lepo , lepo , kavbojke pa srajca s kravato , ja , imaš stila , meni so full všeč gospodje v kavbojkah gor pa stil !

a bu.

Kaj a bu ?
A so to vse sposobnosti forumskega mačota ?!

En zloben vic, ki se veže na temo lepše kože.
Natakar za šankom neverjetno dobre volje, briše kozarce in si živžga v ritmu melodije z radija. Na drugi strani mušterija gleda in se čudi temu nenavadnemu razpoloženju. Pa pravi:”Jel, kolega, što si ti danas tako razpoložen?!”
Pa pravi natakar:”Žena je otišla kod kozmetičakrke na ulepšavanje!”. Mušterija ga gleda in reče: “Pa to burazeru, nije razlog za veselje!” Natakar pa:”Eeeee, dragi moj, da nju ulepšaju trebat če jim dvije godine…..”

Ti, Mici me je s to kruto resnico čisto sesula, pa sem ostal čisto brez idej.

Pa še knofek je nazaj, pa se ga bojim, če bi mu preveč iz lisičk kožo strojil.

Ja, ti porka duš, kva sem ga pa spet …, pardon, polomila ????

Kaj je pa z ubogim knofkom narobe?

M.

U, knofej je v redu, samo zelo pazi na Andrejko, tako da, sej bi clovek razvil kakšno misel, pa se boji …..

Aja, če je pa problem v knofku, potem pa pojdi še ti danes na Vrhniko, zavij knofek v lisičko ali kaj podobnega, pa bo Andrejka samo še predla od zadovoljstva.

Seveda pa to ne pomeni, da naj bo koncentracija 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} samo okoli knofka. Tudi svoj piskrček pristavi, pa bo predenje obojestransko??

Verjetno pa bo treba najprej Andrejko vprašati, kaj meni.

Če bo ja – potem pa:

“Zdajle gremo v napad..
Poglej, kako visoko je nebo…
Sneg naš beli brat,
zavij se v temo, v temo..
Sašo potepuh,
podaj nam roke,
Andrejka lenuh,
hitreje za nami.
Mi gremo, gremo
s knofkom na rami
v napad
za predenje….

M.

Hej mici, svaka ćast. :))))

Bila gužva tamo u Vrhnici,
Ali ne u tovarni, ni u Boter pici.

Došli strašni su vojnici,
otjeli su našu Mici……

Knofek je danes čisto nenevaren , beremo. Saj zato pa lisička pleše , ker knofek ne more ugrizniti – je skoz šipo , ne ?

Ma ga težko čakam !

Ti se kar boj , ja !
Malo zdravega strahu ne škodi , že zaradi spodobnosti !
Če pa opozorilo ne bo zaleglo , o knofku mislim , bom pa še Jančko poklicala na pomoč.
Sej se radi razdajamo vsenaokrog , ma so pa neke meje !
Achtung !

Hej , Mici , ideja non e male !
Samo bo en problem – namreč , knofek se bo moral v volka maskirat , pa nad lisičko , no to bi šlo . Mačo na Vrhniko pristavit svoj lonček , no , kje je pa kuhalniček ?

Je pa prepevanje bojnih pesmi ena mojih strasi – poleg uniform in motorjev seveda !
Poziv na boj važi in je bil sprejet !
Gremo !

Takoj sem se spomnil na Fato i GASS MASKO
BAY

Sem ti že stokrat povedal, da bi bila dobra v vlogi kake pukovnice ali policajke, ma bolj pukovnice, ker obvladas tudi maskiranje, zvijace, napad iz pozadine in kar je tega.

In kot se je prej izkazalo, ce sovrag ne pade na eno finto, uporabimo drugo… bravo, bravo, bog ve, če Janša bere te forume…

Hi Saso.
>Da si ti slucajno drejci ne predstavljas kot Helgo iz Alo. alo..?
Pepi

Mislite le mirne misli, Pepi

Ma niti ne.

Meni se zdi bolj zvita, lisičja, muckasta, pa se ovija okoli nog, pa nekaj piska in drgne, ti jo malo božaš, na koncu izpade, da sploh ne veš, da si šel žejen čez vodo.

Mata Hari ali kaj podobnega. Marija iz Odpisanih….

Podal si najbojsi mogoc opis, ce bi mi masina delala, bi ga izprintal… Sam one, ki jih predlagas, so ble bolj civilni tipi…. Helga pa vedno v speglani uniformi, po PS, pa tud nekako bolj z usnjem in mehanizacijo jo lahko povezemo… Pa zenstvenost, osvajanja … Kaj pravis?
Pepi

KNOFEK !!!!

CMOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKK !

Hvala lisicka, ne mores i predstavljati kako sva bila z zajckom v skrbeh zate… Vracam lubija: CCCCCCCCCCmmmmmmmmOOOOOOOOOOkkkk!
Pepi

Ja, to pa komot, amico mio.

Jo prou vidim v uniformi s kašnim štapom v roki…

Hudobec ti ..
Jaz pa sem ti ravno mislila predlagati , da bi takrat , ko prideš pristavljat lonček na Vrhniko , prav zate oblekla eno lepo bolničarsko uniformo :))
No , pa nič..

Andrejka, pozabila si povedati, da si v rokah držala tako gromoozansko injekcijsko iglo…

M.

Sej to sem razlagal. Takih fint je polna….

Ampak , da ne bi ona slučajno uporabla injekcije za pumpanje iz telesa …

Uf, zavidenje je hud greh, ampak priznam, da Sasotu zavidam! Ne vem, kje je zajcek, morda ma ona tud kaskno bolnicarsko uniformo…, tud velka igla ne smeta, edin kaksen knfek na uniformi sme bit mal odpet…
Pepi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close