Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Včeraj.

Včeraj.

Ja Mici ,sej to je bil pa moj namen – zmest ljudi , ne !
Ampak jim je pasalo , he , he , so takoj vsi začutili eno tako neopisljivo ščegetanje po trebuščkih , pa domišlija jim je zbezljala – vsakemu v svojo smer …

Kar se pa kože tiče – ja no , paše pa paše , taka in drugačna , gladka in kosmata , vsaka paše , če je le prav obdelana , da se lepoooo prileže po telesu ….
Popravek – ne prav vsaka ! Mora biti originalni lastnik te kože tapravi , če hočeš , da ti paše :)))
Je pa res , da jih znajo (kože namreč) v IUV kar dobro obdelati 🙂
Meni pašejo :)))
Kože ….

Aaaaaaaa to je to, ma sem jest budala, meni pa v čisto drugo smer odplava zadeva……

Medo

Mater zdaj nas boste pa iz kože dajale, kaj pa vsebina kožice in dušice….

Medo

Ja , Hubert , ja …
Saj si bil tudi ti blizu …. pa tisto dajanje iz kožice , hmmm , no , pa še okus po nageljnovih žbicah ….
Samo , veš … ah , kaj čem , saj itak veš …

:)))
…koža , no ….

Ti , nimam , mi jo morajo malo prilagoditi , niso vse kožice po moji meri , sem bolj od tamalih , veš, pa so navadno vse kože dosti večje od mene 😉

Sploh pa , kako da naš največji mačo Saško kar vztrajno molči ???
Mogoče bi pa on lahko kaj več povedal , he , he !

A si dala tvojo hlačno kožo dol ………..

Medo

Ja , včeraj sem bila pa malo drugače – še zmeraj usnje , samo krilce , da sem malo nogic pokazala .

Draga moja Sanja, jaz počasi okrevam ja tabletke še požiram, samo zdaj ne vem, kam je pepi mrknil? Da ga ni zvilo? Ker če je bila doza prevečlika (3 škatlica ), potem je možno, da je nekje obležal. Madonca, moram it pogledat.

Lp, Jana

Pazi ti !
Ko najdeš našga knofka , glej , da sporočiš TAKOJ , ne šele čez pol ure !
Cmok zate in knofka !
A.

Takoj ti sporočim, saj veš, da nikakor ne bi pozabila na tebe!!!!!
Samo, res ne vem, kje je?
Zmeraj je moja prva misel, ko najdeš knofeka, takoj povedat Andrejki!

Jaz pa sem se spraševala, zakaj je radio včeraj poročal, o strašanski gneči pred IUV, na Vrhniki.
Najprej sem mislila, da je padel meteor, pol, da smo napadeni iz zraka, no zdaj vem zakaj.

Lp, Jana

To !

Ja pa pozabila si še na nekaj ; Kaj so poročali kranjski policisti
Za hitrejše reševanje zločinov si bodo (kranjski policisti) kupili motorno dvokolo- eden od šefov je predlagal moto guzzija.
Nima veze z Andrejko (samo to sem vam moral napisat , ker se mi je zdelo sila zanimivo )
lep pozdrav vsem!

Kaj , a smo bli vsi tam včeraj ?
Kje ste se pa skrivali ?
A tam v tisti lukni pri Močilniku ?

O, ima veze z Andrejko. Saj veš uniforme, pa motorji pa to….
Drejči jih obožuje!

Krilce, se pravi da je bilo majhno in se je veliko nogic videlo, a so ble tudi nogavičke in kakšne (mimogrede ali veš kaj so to šnellfukarce… se takoj opravičujem na izražanju samo to ne morem drugače povedat).

Medo

A to pa nisem vedel, da ima okus po nageljnovih žbicah, sem že slišal po kostanju ampak to pa ne….

Medo

Ja Hubert , krilce je bilo kratko , ma sem jaz tudi – ergo – meni taka reč pride do kolen:)
Nogavičke pa , ja , kaj naj rečem , izraz , ki si ga uporabil , je dober – lepo opisen – jaz
pa že itak nosim “calze autoregenti” , črne , neprosojne .

Mimogrede , kako je pa s tvojimi nogavicami ?
Dokolenke , temne , kot velevajo zapovedi za poslovne moške ?
Kratke nogavice ?
Kaj pa pas za hlače , če gremo malo više , je tista šnelšnola ?
Al so guzne ?
Da slišimo !

KAJ misliš , da ima okus po kostanjih ?
Nageljnove žbice pa so imele drugo vlogo.

Ajme , Janči , kaj mi delaš ?!
Dečko v usnju , pa na tistem težkem motorju , ajmeee …

Ha e pa sad više ne mogu, da se vadim.
Nogavice kratke črne (dokolenk ne maram)
Odvisno od okolščin nosim tudi kavbojke (modre ali črne) in srajco s kravato vred, če so obiski potem več klasike (niso kavbojke). Pas različno, odviso od hlač, vsakega odpnem brez težav.

še kaj?

Medo

bože mili, a čekaj bit če sigurno bolje….

Porka duš, spet prehitro berem a ne..

Medo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close