Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Včeraj.

Včeraj.

Dobro jutro , zlati moji !

Danes je res eno lepo jutro , prijetno mrzlo , napoveduje pa se krasen sončen dan .
Ja . mi Primorci smo res privilegirani !

No , iz dobro obveščenih virov sem izvedela , da ste me nekateri pogrešali .
Evo , da nes sem spet korajžno na broju , vam pa povem , da sem bila včeraj (med drugim) na Vrhniki , kjer sem si privoščila nekaj za dušo in telo :)))
Kaj je to bilo , pa uganite sami !
No , en mali namigec – ve ženske bi mi gotovo zavidale , vsaj malo , no , ker take reči RES polepšajo kožo 😉

En krasen dan vsem !
A.

O, si pokukala, lisička !

Ja, sem bral nazaj, so res včeraj zastonj nastavljali fox traps po forumu, ker te sploh ni bilo.

Vrhnika, hmm, sanja se mi ne.
Zdej, dobra papica je dobra tudi za kožo. Včasih. No, rib ne maraš, torej kak Močilnik odpade, da bi pa po pršut hodila iz Gorice v Vrhniku, mi pa tudi ne potegne.

Da ni bila kakšna lepotilno-osvežilna pedikura?

Jest pa mislim, da te je mladec najprej lepo počasi zmasiral, potem pa sta prijetno zaključila .

Ojla , Kajči !
Pozlatile ti se rijeći !
No , mislim , da bi kak mladec raje napravil ovinek , za tiste malce starejše – he , he , pa ne rečem nič !

Je pa res bila koža , taka mehka , ponekod malce hrapava , prijetno božajoča , ej , a naj nadaljujem …

Samo počasi.

Mene razni ugibi ravno tako zabavajo kot rezultat…

Jebela, Andrejka, mi delaš skomine, res! Zdaj nas boš pa verjetno celo dopoldne tako počasi, a sigurno rajcala, nič povedala, …… ma si ti res ena zvita lisička, veš. Ima Pepi čisto prav, si lumpa. Za kožo, a, za kožo. Ti bomo že pokazale me ostale, kaj je za kožo dobro, boš videla. Moji koži sicer ni nobene pomoči več, morda samo likalnik na paro, kaj praviš, ali kakšno res naravno mazilo, a, a, a???? Izpričaj, bemti, sad i odmah!!!
Ker me jezi, veš!!! Pa foušija me gloda!!!
Mariči

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Spet me pelješ na tanek led, jaz vem za recept ki polepša kožo, tovrstnih mazil ni potrebno iskati v lekarnni se dobi prosto na trgu….

Zdaj je samo vprašanje ali je pri tem bistvo Vrhnika ali ženska zavidljivost (ali oboje), moški smo tu nekam potlačeni v ozadje pri tej zadevi ali pa smo skriti…..?

Bemti čist si mi zmešala mojo domišlijo, po glavi mi hodi najmanj pet varjant, verjetno paje pravilna stoprva kokr te poznam…hehe.

Leeeeeep dan

Medo

Bemti, bemti!!! Kaj me …… Dej, Andrejči, a si frendica, ali nisi?
Oh, zdaj sem se spomnila pa še tiste:

A si ti al’ nisi ti moj ljubi ?

No, pa se me spet utrgal, ne vem, kako mi uspeva, da znam le nekaj malega, samo začeti, konca pa nikoli in nikjer?
Mariči

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Ja , Mariči , sej tista koža učinkuje kot para :))

Je, je naravno (mazilo), po dolgotrajni uporabi naredi kožo mehko in dušo veselo….

Medo

Andrejka, že vidim, da gredo v franže vsi moji današnji načrti za delo, za “sprvilo kupov” z mize …… Vse si …….. Ampak, ker si to ti, ti je vse odpuščeno, samo hitro povej zgodbo do konca, ker me že ………. prijemlje želja po tisti lepotilni kuri!!!
Mariči

Hubert, če si res dober prijatelj, prosim, takoj na dan z receptom! Stoodstotno ga bom upoštevala, samo zini že, …………..!!!!!
Marija

Čakaj, da vidim na kaj misli Adrejka, stoposto ni tisto kar mislim jaz, ker bom potlej spet pokvarjen ispadu…….ampak tista kremica je vseeno dobra.

Medo

No , Hubert , UKRENI ŽE KAJ , bemti !!!

Ojla!
Pozdravček in poljubček vsem skupaj – za začetek – ste me že spravili v dobro voljo. Namreč zjutraj nisem bila – se tudi včerajšnji večer ni prav fino končal – ampak važna je trenutna situacija. Spet nasmešek na ustih in pospešeno bitje srca.
Zdaj pa k dvomljivi Andrejkini uganki – ti lisička ti pazi, da te ne bo kdo iz kože dal. Sicer ne vem, če je moj odgovor pravi, ampak kožo ti lahko polepša tudi druga koža kajne?!
En namig za vas, pa naj ugibajmo naprej.
LP

No , vidiš , ženske hitro poštekate :)))

Mater, Sanja, kaj si ti dobra. Vredno razmisleka, verjemi!! Pa ne likalnik na paro! O ti moj ljubi bog, kako sem jaz za svetom. Jaz bi si kožo pa z likalnikom ravnala, ojej, ojej, ojej!! Žijo, Sanja, pokličiva še druge punce!

Ej, frikice na baterije, kje ste !!!!! Hitro gori, tu gori gori!!
Marija

Hrhrohojla!
Hitro vse in vsi ghrhor! Ups, kaj pa je tole s hreščanjem?
Par dni sem z vami pa sem že ene bacilčke fasala. Kdo je bil?????
A ti Pepi, a ti Jana? Se bom mogla tud jaz na tabletke vrečt al kaj.
A ima kdo kakšno boljšo idejo.
Lp

Po vsem tem začenjam razmišljati o … kakšnem “pelcu”, oziroma – Andrejka – a ima kaj veze z Industrijo usnja Vrhnika????

Ja, saj ste rekli – koža na kožo paše.

M.

E , bejž , Mici , kaj si morala tako hitro ?
Jaz bi jih pa rada prepričala , kaj se mi je dobro godilo včeraj !

Ja , saj mogoče pa se mi je , kljub vsemu , he , he …

Evo ga, a slišiš (povedal sem ti ga na uho, da drugi ne slišijo), a ni dober…..

Medo

Zdaj si me pa res zmedla in ne vem več.

O tem, da se ti je dobro godilo včeraj, pa verjetno ni treba posebej prepričevati. Že samo dejstvo, da si si upala zapustiti forum je bil korak, ki je zahteval veliko tvoje volje in energije (uh…) Torej si imela zares tehten vzrok in če si si za družbo izbrala ta pravega – potem ti, vsaj jaz, verjamem, da si se imela…. ja, božansko.

M.

Vrzi se na kožo – sej kašlat ne nehaš , ma se pa drgač počutiš , no , khhmm, lepo , ne?

Bom bom, samo ti mi povej kaj se je dogajalo s teboj na Vrhniki, ker me zdaj tak firbec da bom počil pooooooooosimm!, daj no…….., ne bit tak škrta….

Medo

Andrejka!
A imaš tisto fino stvarčico že doma? Še bolje – si mogoče že v njej? Le kaj bi bilo lahko spodaj?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close