Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Včeraj 12 tisoč okuzb

Včeraj 12 tisoč okuzb

Včeraj spet rekord .                   ..            12 tisoč okuženih s koronavirusom !! Cepljeni se nimate kaj bati,  necepljeni pa ; bog vam pomagaj..    Če bo šlo tako naprej, bomo prekuzeni že do februarja.

Norooooo

Saj to se že ve skoraj en mesec, prejšnji teden so napovedali, da bo sredi tedna prebita meja 10 000. Plandemija deluje, juhuhu.

Številka je visoka in točno pokaže koliko naši ukrepi delujejo. Nič, virus gre svojo pot.

Me pa veseli da je ostalo vse odprto, da se ne zapiramo. Samo šole bi šle lahko na roko učencem pa bi za tiste v karanteni in pozitivne dali tudi v spletno učilnico. Tako da bi lahko delali tudi od doma.

Drugač pa nobene panike. Zbolevajo tako necepljeni kot cepljeni. Poznam kar nekaj pozitivnih 3 cepljenih. Cepivo pri tej različici res ne deluje. Zato je PCT samo pesek v oči. Če bi hoteli kaj naredit na tem področju, bi morali imeti samo T. Samo potem bi enim krona iz glave padla.

Epidemija Covid-19 je zelo zaskrbljujoča

https://vex6.io

Odgovor na objavo uporabnika
Amarillis, 19.01.2022 ob 06:37

Včeraj spet rekord .                   ..            12 tisoč okuženih s koronavirusom !! Cepljeni se nimate kaj bati,  necepljeni pa ; bog vam pomagaj..    Če bo šlo tako naprej, bomo prekuzeni že do februarja.

ja, sezona gripe je na vrhu..čudežno se o gripi ne poroča; kot da je letos ni 🙂 …. št.omikron  okuženih pa splanirano prej za javnost skrbno napove in uskladi inštitut Jozef Stefan – ker mora, ker j sfinanciran…..

Ne primerjaj gripe in Korone. To ni isto.   Je pa pametno se cepit proti kovidu in proti gripi.

Ta narod pa res presega rekorde v debilnosti.

Koga se to briga, poznam jih jar nekaj, doma cakajo zdravi.. Se veca stevilo v bolnicah? Potem nima veze in gremo dalje.. Pred korono je bilo v soli cetrtina ucencev, v razredu mojega otroka on in se dva en dan.. Je kdo zganjal paniko?? Ne..

Hec je v tem, da če se ne bi šli karantene, bi bilo vse precej bolj normalno, kot je sedaj. Primankljaj kadra. Hah.

Cepljena sestra je pred dvema  dnevoma zbolela.  Pri nas v službi je tudi par cepljenih pozitivnih. Kot veš (če kaj slediš), cepiva pri omikronu ne pomagajo.

Ampak vazno, da nasi organizirajo cepilne dneve, za ta dogodek ne zmanjka kadra. Vse je padlo na raven navadne farse.

Pove hči, da je njena kolegica zbolela. Naj grem v šolo? Pojdi, saj te bodo tako testirali in poslali domov, če bo pozitivno. Ne, ne bodo, ker sem cepljena. Test doma negativen, pa je šla v šolo.

Saj sami ustvarjajo razmere za čim večje širjenje virusa.

yram, 19.01.2022 ob 08:21

Ampak vazno, da nasi organizirajo cepilne dneve, za ta dogodek ne zmanjka kadra. Vse je padlo na raven navadne farse.

Ja, cepivo je treba porabit. Tudi, če ne pomaga.

Upssd, 19.01.2022 ob 07:51

Ne primerjaj gripe in Korone. To ni isto.   Je pa pametno se cepit proti kovidu in proti gripi.

Vprašanje samo zate: zakaj se od oktobra 2021 do januarja 2022 ne poroča nič o sezonski gripi ? 🙂 A da je ni – muca papala? Maske preprečile?

Ne, ne enačimo korone in gripe – ampak nismo pa nekateri tako zavedeni , kot ste nekateri drugi.

“Prepozni ukrepi vlade državo pahnili v smrtonosno pademijo. Uradno potrjenih že šest primerov okužbe s koronavirusom, okuženih bo iz dneva v dan več!”

Je pisala noratv 5. marca dve leti nazaj. Danes pa? Vse tiho je bilo.

Pravilni naslov.. Včeraj 12 000 testiranih pozitivno z lažnimi pcr in hitri testi.

Hitri testi pozitivni na vodo, negativni na hruško.

PCR test ni namenjen dijagnostiki.

To so temelji prevare.

še par dni pa bo 14 miljonov testov.

Prej Bomo prekuzeni kot sem mislila. Otroka že drug teden doma zdrava karantena en otrok v soli pozitiven, en dan v šoli, pa spet… noro.

Ampak, upam da bomo hitro prekuzeni.

O, 19.01.2022 ob 09:49

Prej Bomo prekuzeni kot sem mislila. Otroka že drug teden doma zdrava karantena en otrok v soli pozitiven, en dan v šoli, pa spet… noro.

Ampak, upam da bomo hitro prekuzeni.

srčno upaj, da si ne izmislijo potem spet novega seva, označenega z novo grško črko 🙂

A to sploh se kdo spremlja?

Teh stevilk in kovid ustrahovanja ne spremljam ze vec kot eno leto. Nekje novembra 2020 sem prisla k sebi in od takrat mi dol visi za vse!

ne spremljam, 19.01.2022 ob 10:18

A to sploh se kdo spremlja?

Teh stevilk in kovid ustrahovanja ne spremljam ze vec kot eno leto. Nekje novembra 2020 sem prisla k sebi in od takrat mi dol visi za vse!

Bravo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close