Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vaši partnerji vedo vaše nike na netu?

Vaši partnerji vedo vaše nike na netu?

V vsakem odnosu mora biti zaupanje, brez zaupanja tudi odnosa ne more biti.
V vsakem odnosu pa mora imeti vsak vsaj “delček” zasebnosti” … moje mnenje … in nikoli mi ni na pamet padlo, da bi pregledovala drugo pošto in brskala po telefonu, meilu ….

Če pa me kdo kaj vpraša, povem tisto, za kar mislim, da se dotične osebe dotika.:)[/quote]

Ali z drugimi besedami: partnerja naj imata prost dostop do vseh tistih mailov in telefonov, za katere vesta, da obstajajo. :-))))

No vseeno spoštujem zasebnost oz. jo oba. Torej če dobi pošto jo ne odprem oz. jo, če mi reče naj jo odprem oz. če je kaj takega vprašam (položnice npr. ko plačujem). Mail mu ne odpiram, razen ko kaj rabi, ker v službi nima dostopa do računalnika, fb imam svoj, njegovega gledam ko je zravn, pa še to mi ponavadi sam kej kaže. Forum na katerem sodeluje – me niti malo ne zanima, že zaradi teme 🙂
No službenega maila mi ne bere, ker so to hujše kršitve in zaradi tega lahko letim iz službe. Ampak pač povem, kaj delam in me pusti pri miru.
Vseeno imam vse njegove gesla oz. večino, čeprav jih ne uporabljam. Preverjati ga ne rabim.

enTip ja tudi take stvari mu povem, če hoče vedet. Drugače ne 🙂
No edina zasebnost ki pa jo imam rada je pa zasebnost v kopalnici, ko sem notri. Pa čeprav me je tudi počasi navadil, da mi hodi po kopalnici ko se tuširam. 🙂

V vsakem odnosu mora biti zaupanje, brez zaupanja tudi odnosa ne more biti.
V vsakem odnosu pa mora imeti vsak vsaj “delček” zasebnosti” … moje mnenje … in nikoli mi ni na pamet padlo, da bi pregledovala drugo pošto in brskala po telefonu, meilu ….

Če pa me kdo kaj vpraša, povem tisto, za kar mislim, da se dotične osebe dotika.:)[/quote]

Ali z drugimi besedami: partnerja naj imata prost dostop do vseh tistih mailov in telefonov, za katere vesta, da obstajajo. :-))))[/quote]

Točno tako. In kaj je v tem tako smešno? :)))))

Boom ima še en skrit telefon in mail account, za katerega ni povedal in se mu zdi smešno, ker njegova tega še ni pogruntala. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Se mi je zdelo, da ima ta Boomček nekaj za bregom. 🙂

ah, nič, nič :-)))

To se mi ne bi zdelo ravno smešno. Previdnost naj bi bila resna zadeva. Sicer pa mi je Bibita pritrdila :-))

Moj ne ve niti koliko mailov imam odprtih, kaj šele gesla, niti ne ve mojega nika, dovolj, da ve, da hodim na Mon.
Jaz pa zanj vem tako mail kot geslo, sam je brezveze odpirat, ni nič žgečkljivega tam:)

Ve za MŽČ in ve, kateri nick imam, parkrat sva kakšno stvar, ki sem jo jaz “pobrala” tukaj, tudi pokomentirala, parim stvarem se je nasmejal, večinoma se mu zdi pa MŽČ brezvezen. Prav tako ve za en drug forum, preko katerega se s parimi ljudmi srečujemo, pa v tem ne vidi nobene težave.

Jaz imam na svojem izbranem brskalniku mail vedno odprt, on pa svojega na drugem brskalniku, jaz ne berem njegovih mailov, on pa ne mojih, čeprav sta načeloma oba na razpolago (tudi sicer jaz vem njegovo geslo, on pa mojega). Imam še en mail, od katerega gesla mu nisem povedala, pa ne zato, ker bi bilo tam kaj takega, ampak ravno zato, ker tam ni nič takega, pa tudi sama ga zelo redko uporabljam (čisto specifične službene zadeve). No, če bi ga firbec matral, bi ga z lahkoto pokazala…

Po telefonih si načeloma ne brskava, ampak nikoli ni (bil) problem pogledat za cifro, se javit na njegov telefon (ko je recimo pod tušem, pa me sam prosi, naj se jaz oglasim), AccuWeather prečekirat… Če telefon pozabi doma, se javim pa samo, če ga kdo večkrat zaporedoma pokliče, ker takrat smatram, da gre za kaj nujnega.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ni potrebe in želje, ta izhaja iz strahu nezaupanja, da bi brskala drug drugemu po telefonu, elektronski pošti itd.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

“pameten” vsakdo prebere nick, ki je kaj natipkal ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

raj se obremenjujte s kakšnimi drugimi stvarmi kot pa s takimi …..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close