Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vaše stare teme in stari komentatji

Vaše stare teme in stari komentatji

Odgovor na objavo uporabnika
ladygaladriel, 19.11.2023 ob 15:07

Luba Gela ….. Ravnozemljšica grenivka odpre temo o nenasilni komunikaciji. Ha ha ha ha. A zato , ker ne pritrjujemo tvojim blodnjam je zdaj treba jokcat v eni neumni temi.

Ti si bolana! BOLANA!

Kokoši anonimno, 19.11.2023 ob 15:09

Ti si bolana! BOLANA!

Kaj te spet paranoja daje. Dej zalet se nekam kurji drek blesavi.

Si se spet skregal s svojimi 1000 in enim alter egom.

@modropolarnaviharna driska

Podgana lažnjiva, bil si blokiran

Jst ti nisem mogel poslat na zs sporočilo kot registriran jokers na tvoj nik., modri vrag.. No in če so tvoji niki še vedno aktivni pol pa ti men pošlji sporočilo na zs da končno razčistiva te tvoje napade na mene.. In predvsem tvoje hudo korajže dodatke, s katerimi me nazivas…, pa da vidim v živo to brcanje v temo na moj Nik v tvojih komentarjih..

Če nočeš al nimaš jajc da to narediš, ne komentiraj več mojih komentarjev niti mojga Nika.., razen tistega…, podgane, ki mi krade Nik.., toliko me ziher poznaš, da veš kdaj jst pišem kot Popay in kdaj ta, ki mi krade Nik..

To sem ti že najmanj 10 napisal..

Distanciraj se od mene krele.., bluziš kot pijanc..

grenivka je za tebe tip..,, noro, pa kako moreš bit tak kreten.., oz sej veš da ni ampak pišeš samo zato ker si žleht in, da neki napišeš… , žališ tistega, ki ga komentiraš…

pol spet bluzenje o  meni o kosilu, brcas spet na slepo . Zakaj si bi sam delal kosilo, ce sem ga imel na mizi popoldan in šele zdej prišel iz rojstnega dneva z vsemi dobrotami na mizi…, to je resnica krele, ne tvoje brcanje v meglo, sm da neki napišeš..

Krele, ti nekaj ne razumeš v življenju… Eni uživamo življenje..

TI  TRPIŠ V ŽIVLJENJU

To mi vsi vidimo…, in ti si od zadovoljnega življenja oddaljen kot jst od poleta na luno, to tvoje nesrečno življenje vidimo jasno in žal občutimo na ekranu…

ladygaladriel, 19.11.2023 ob 17:30

Kaj te spet paranoja daje. Dej zalet se nekam kurji drek blesavi.

Si se spet skregal s svojimi 1000 in enim alter egom.

Ti si pa res eno  ljubosumno zlorabljeno strupeno babše. Od kje ti ta žolč?

Kr neko nabijanje.

Imaš tudi iste besede kot polarni zanimivo

vagabundtirolski, 18.11.2023 ob 23:31

Stara forumasica, 18.11.2023 ob 23:29

vagabundtirolski, 18.11.2023 ob 23:00

jah briga me kdo je tu gor po vse noči. Ja, jaz priznam da sem tukaj ko sem sit televizije, pa da malo po slovensko brskam pa malo novičke pogledam. Ne barca ni šla dol. Ona je zdaj stara forumašica. Nihče ni šel dol, sploh pa ne ona, ki verjetno ne bi preživela sedem dni brez tega foruma. Ti si pa darko al kva si ti? Ti si un zblojenc ki piše pesmi al kaj čečkaš tukaj?

Sem ti že kar nekajkrat povedala, da sem si veliko dopisovala z Barco, da mi je veliko pomagala in svetovala, ko sem se odločala, ali pustiti službo ali iti na svoje in tudi kasneje, ko sem imela težave z računovodskimi servisom.  Sem ravnala po njenem nasvetu in ko sem imela kontrolo FURSa, je bilo po njeni zaslon go vse brezhibno, ker smo že sami pred kontrolo popravili.

In ukvarjam se s popolnoma drugimi zadevami, številke mi ne ležijo.

Saj vem, da boš zdaj spet “spregledal” moj odgovor, ampak jaz bom vedno, ko bom zasledila tvojo izjavo, da sem jaz Barca, napisala, da zavestno lažeš!

😉

No, dost si imela pozornosti za dva meseca. Januarja spet 🙂

A boš naslednjič spet pisal, da je Stara forumašica Barca?

Še jaz, ki sem redko tu, vem, da ni, da živi drugje in je neka prevajalka ali lektorica ali nekaj podobnega, ne pa računovodkinja. Je napisala prav tebi to že vsaj 10x!

Gde je onaj jajar bozomon?

Mah podjebavanje je bilo na tem forumu prisotno od nekdaj, že od 2010 pa zagotovo. Je pa res, da so včasih bili bolj živi tudi ostali forumi na med.over.net, ko so sodelovali še področni strokovnjaki, ki pa so svoje teme dejansko moderirali in tam ni bilo kakšnega driskanja…

Pa tudi sicer so bili drugi forumi po Slo in tujini zelo živahni. Sama se spomnim od slovenskih, slotech, izklop, undermuza, cosmopolitan, alter, pa še razni nišni forumi, trzalica, podsvojostreho, mtbtabla, slo-foto, celo na rkc forumu sem zajebavala folk 🙂 Vsaka znamka avta je mela svoj forum. Ah, zlati časi php forumov 🙂

Queen nepr., 20.11.2023 ob 01:25

Mah podjebavanje je bilo na tem forumu prisotno od nekdaj, že od 2010 pa zagotovo. Je pa res, da so včasih bili bolj živi tudi ostali forumi na med.over.net, ko so sodelovali še področni strokovnjaki, ki pa so svoje teme dejansko moderirali in tam ni bilo kakšnega driskanja…

Pa tudi sicer so bili drugi forumi po Slo in tujini zelo živahni. Sama se spomnim od slovenskih, slotech, izklop, undermuza, cosmopolitan, alter, pa še razni nišni forumi, trzalica, podsvojostreho, mtbtabla, slo-foto, celo na rkc forumu sem zajebavala folk 🙂 Vsaka znamka avta je mela svoj forum. Ah, zlati časi php forumov 🙂

Taka da si? Povsod si zajebavala folk?

@ej popaj pezdec

hehe, lejga skritega buzuranta  korajžnega….

adidas čivava…, bereš me kot vernik biblijo, ali veren človek, ki na skrivaj pogleda kakšen porinič…, jst… ti  PAPAK …. sem za tebe BOG, zato me kar pridno beri še naprej v tvoji skriti luknji..

beri pooooočasiii…

zs delaaaaa…… , samo ne na stare nike, za tebe pa sporočilo…., imam dva kolege ki sta računalniška frika.., sm jih ne bi prosil, da mi brskajo po računalniku, telefonu, ker bi videli kdo sem jst na sč…., se jim niti ne sanja da tukej pišem komentarje…, oba sta rekal, de je ip-je šala mala odkrit, oz oba sta se nasmejala ko sem jih vprašal po rekreacij, na pijači, kao lahek posel, men žal težek…. če bom našel pa kakšne študenta, ki to obvlada in me ne pozna, da mu plačam te informacije…, me boš pa 1x videl, verjemi…

pa drž se adidas čivava dokler se lahko do tvoje  naslednje provokacije..

?, 19.11.2023 ob 20:50

Ti si pa res eno  ljubosumno zlorabljeno strupeno babše. Od kje ti ta žolč?

Kr neko nabijanje.

Imaš tudi iste besede kot polarni zanimivo

No, zdej pa v jok pa na drevo.

Popay npr, 20.11.2023 ob 08:39

@ej popaj pezdec

hehe, lejga skritega buzuranta  korajžnega….

adidas čivava…, bereš me kot vernik biblijo, ali veren človek, ki na skrivaj pogleda kakšen porinič…, jst… ti  PAPAK …. sem za tebe BOG, zato me kar pridno beri še naprej v tvoji skriti luknji..

beri pooooočasiii…

zs delaaaaa…… , samo ne na stare nike, za tebe pa sporočilo…., imam dva kolege ki sta računalniška frika.., sm jih ne bi prosil, da mi brskajo po računalniku, telefonu, ker bi videli kdo sem jst na sč…., se jim niti ne sanja da tukej pišem komentarje…, oba sta rekal, de je ip-je šala mala odkrit, oz oba sta se nasmejala ko sem jih vprašal po rekreacij, na pijači, kao lahek posel, men žal težek…. če bom našel pa kakšne študenta, ki to obvlada in me ne pozna, da mu plačam te informacije…, me boš pa 1x videl, verjemi…

pa drž se adidas čivava dokler se lahko do tvoje  naslednje provokacije..

Popaj, živi. Ne hodi na mon bindek tupi, če te tako prizadene. In poglej kdaj za sabo, cviliš kot nevzgojen froc. Povsod si obseden z mano in začneš nabijat blodnje o meni na osebnem nivoju. Ko se pa oglasim in jih znova dobiš po šnoflu je pa cviljenje.☝️?. Poglej v tej temi, kje si začel, če men ne verjameš. Povsem si obseden z mano. To je bolno.

Sveta voda očisti te zagrenjene ljudi, na tem forumu.

Rajši se prekrižajte, pa zmolite oče naš.

Pa pejte v cerkev, se pomolit.

@modro polarna viharni kup dr e ka

veš ti opica okužena, dobro, kdo je s kom obseden, podgana..

kdo od naju bi v živo cvilil.. in, kdo je s kom obseden…

ti opica okužena, samo dej mi kontakt, pa bova dobila odgovor na oba vprašanja… ti in jst na randiju 2 x  na  2 oka..

dej ? papak ?, če te je kej v teh tvojih u s ranih hlačah☝, aja nedojebanec ti si itak peder, torej ne v hlačah…, v kiklci.. ..

Očitno obsedeni tupi “popej tukej in zdej hehe” ni razumel ničesar od napisanega, da še kar nori.☝️?….ja saj

@modropolarnaviharna driska…

Moral sem dvignit temo.., da jo ne bom iskal kasnej..

ooo.. ja vse sm jst razumel in večina tistih.., ki te poznamo tukej

Razumem., da si ti eno nedojebano zelo zelo nesrečno bitje kao v moškem telesu.. kup sranja, po domače.. Problem je, ker ti mene ne razumeš in večina ljudi tukej in to je, da smo srečni, da nismo nismo taki idioti kot ti..

Lej ti krele…, dobr se spomniš da sem tebi in tvojemu pajdašu, če nisi ti oboje ponujal stavo jurja €.., da vaju v stavi sesujem o tem kar ti pišeš in tvoj klon… Pa še nista več javila v tisti temi.., prpa….

oba skup, ti pa sploh sam nimaš, da položiš na mizo jurja.., ker nimaš za burek., iz tiste teme si itak pobegnil..

Krele, dej ti povej, a tud avtorica teme v tej temi lazi za tabo kot mene obtožuješ ???..

No zdej ti ponujam še eno stavo..

Beri kaj si pisal, ko si pisal tej6trmi….

da je avtorica teme moškega spola.. Jst pravim da ni..,

Ajde papak, za jurja, zberita s tvojim klonom?, maš jajca za to stavo, če že za tisto nisi imel.. ?..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close