Vaše stare teme in stari komentatji
hmmm, ne bi pisal ampak bom, brez vmešavanja drugih oseb…, ker vidim da modro polarna viharna driska spet napada in žali udeležence foruma…
bom napisal par stavkov o temu defektnemu modelu v glavo, modro polarni viharni driski.., ki je med glavnimi krivci da je ta forum bolj sranje kot kaj drugega…
resnica o modri viharni polarni okuženi opici, je taka..
smduh brezobrazen.., piše, da ni bil nikoli banan.. blokiran..
bil je.., pod niki..
modri
polarni
viharni
( poleg glaven besede še jezdec, vrag, val al sij…, ne spomnim se točno kaj je pasalo zraven, ker me kreten res ni nikoli zanimal)
vsi tej njegovi niki so bili blokirani zaradi njegove agresivnosti in napadalnosti.., žaljenja obiskovalcev in tistih, ki so komentirali, žaljenje v tem stilu, ki ga tukaj beremo ko napada avtorico teme za katero piše da je tip …. ?
to kar je zdej napopal…, kot….. jaz vem☝ ….
modrivrag…..
no, to je se mi zdi registriran nik….. pred nikom jaz vem☝….. je nik na tem zjebanem forumu, (ki so ga novi lastniki prevzeli in je brez moderatorjev). še dobro, da je napisal komentar pod modrivrag.. sem že pozabil na njega…, ga bom probal kontaktirat…, mislim da je to registriran nik…
pred leti, ko je bila tema o njegovem agresivnem obnašanju na forumu so ženske pisale ,da je pisal tudi pod ženskimi niki drugim ženskam na zs….., dobro se spomnim tega…, kar pomeni da ima še več registriranih Nikov, saj jih ne bi mogel kontaktirat na zs kot ŽENSKA, buziurant pokvarjen.. verjetno je nove nike odpiral serijsko vsak dan…
to da zdej še vedno piše pod jaz vem☝ je pa vsaj delno moja zasluga, ker sem jst prvi javno napisal. ali vsaj med prvimi, da je modropolarna viharna driska ,čeprav so verjetno tud drugi vedeli to že prej….., zgelda da mu je kapnilo, da lahko še sto Nikov zamenja pa se ga bo vedno prepoznalo… se je pa dolgo zadrževal, da je pisal kolikor toliko skulirno…, zdej se mu je pa spet odtrgalo norcu…
Če ni alkoholik ali drogeraš je mogel smrduh doživet res en velik pretres v tisto njegovo zblojeno glavo…, mogoče nesreča ,če ga že kdo ni konck outi ral v to njegovo zblojeno glavo…
ko so skenslali star forum in se je pojavil ta na katerem smo zdaj… KRETENA res ni bilo ene dva meseca, mogoče tri… pod prepoznavnim Nikom.. ampak je pisal pod anonimnim…
in pol, ko ni več mogel zdržat, je anonimno napisal…, pazi to.., ko je videl, da nam je lepo brez njega… model je napisal sam seb… a kdo pogreša viharno/ga sralo (jezdeca ?)
že drug dan al kakšen dan kasnej se je pojavil nik…
modrivrag…
in je ta bolan um napisal, lagal seveda…, da ga ni bilo 2 leti,… jst dobro vem da ga ni bilo največ 2.. 3 mesece, saj sem 1x javno napisal
DA JE EDINA DOBRA STVAR TEGA FORUMA NA KATEREM SMO ZDAJ, DA NI BILO TAKRAT
MODRO VIHARNE POLARNE DRISKE…
lej papak.., v tej temi…. jaz vem☝ vem da me bereš, čeprav stalno nabijaš da me ne bereš……
čakam te, PAPAK, ti gnida pokvarjena lažniva ….
modrivrag, 18.11.2023 ob 22:24
Še to, da končam darmajmun liza. Toliko o tvojih blodnjah, blodnjah kure in blodnjah lule cezarjeve. Treh največjih nesnag na forumu, ki fantazirate mokre sanje o bananju mene. Od prvega vzdevka modrival, pa do danes so še vedno vsi profili aktivni.☝?
Sem te probal kontajtirat na tem.., pa ne gre..
Podgana lažnjiva..
Jutro. Popay vse to kar pišeš sem sledila nekaj časa tudi sama in bom potrdila kar si napisal. Tako norenje in pisanje kot ga ima viharc, ni normalno. Še bolj čudno pa mi je, da si jih veliko zatiska oči pred vsem tem.
Mene nihče ne moti dokler me prvi osebno ne začne žalit, zmerjati prav tako bom vedno stopila v bran nekomu ki ga dva ali trije osebki ponižujejo.
Glede lepih tem sem pa imela dober namen, da se malo pohecamo ali kaj normalnega napišemo. To sovraštvo ni več za prenašat in tako ne more it naprej. Ne glede na to koliko bo kdo gor, samo minuto ali cel teden skupaj. Nima veze. Vsak ima svoj razlog zakaj je gor.
Nekdo je načrtno dol spravil redno, prav tako se spravlja neka na bozota. Zakaj? Vsak naj napiše kar mu je na duši, samo da ni sovraštvo ali kaj kaznivega.
Je pa res včasih prav lepo brat stare teme, da si malo oddahneš … Sploh veliko veliko starejše teme so super, tudi kak pameten nasvet sem našla.
Lepo in mirno nedeljo vsem.
Aja, pa to, da sem Darwin pa mi v življenju ni nihče rekel ali napisal večje norosti !! ??? Že tu se vidi da možgani ne delujejo v pravo smer.
Jaz vem☝️, 18.11.2023 ob 21:42
grenivka neprijavljena ??, 18.11.2023 ob 21:33
Stara forumasica, 18.11.2023 ob 21:16
Poglej še starejše teme, še preden je prišel na forum Vagabund.
V čase, ko so bile tu Šavrinka, Zloba-grdoba, Barca ali še bolj nazaj, ko je bila tu Janis, pa Lola, Mama28-31, pa se bolj nazaj do Acjom, Spelin@…
Pa viharc je bil, sicer pod drugim vzdevkom, tudi že tu, dolgo pred poletjem 2021 – praviš, da si prišla maja 2021 in ga še ni bilo. Je bil.
Gledala sem tudi za nazaj. Veliko nazaj. Milina. Tole predrkavanje v glavo je že izven mode in preseglo vse meje. Včasih se je dalo videti kdo piše ali komentira, se mi zdi in pač nisem odprla.
Včasih sem se jezila, kdo in zakaj dviguje stare teme gor, zdaj mi je kakšno kar kul prebrat. Sploh iz leta 2001 ali 2002 ? včasih sem pa kar lepo nasedla in celo odpisala … : ) skratka videla sem občasno te ki jih naštevaš. No vedno se bo kdo našel, ki bo izstopal v negativnem ampak meni to že presega. Lahko bi se mi tudi med sabo dogovarjali normalno tudi brez moderatorja. Samo če bi bila volja.
Je pa res, da ta forum kot tak ni več isti in ne “dovoli” pozitivno, koristno ali zabavno. Ta forum nehote zelo veliko vpliva na človeško psiho.
Sam da si ti gledal. Ko pa potegneš staro temo iz.naftalina na prvo stran, se pa vidi da so bili enako takrat pisamezni norci kot ti, ki so srali po forumu.
Uf kaj je vse bilo že v tem času kar sem jaz na forumu, za prej ne vem. Je Primož moral zaradi takih kot je ta stara forumašica forum zapret in so rocno brisali podivjanke več dni. Več tisoč postov. Ne mene, njih so brisali.☝️
Saj ti darmun tud misliš, da si normalen, in mi ne, tako kot so one takrat bile prepričane zase. Pa si kurac normalen. Sploh nisi za med ljudi, ampak za v norišnico.☝️
A lahko samo resno en komentar tebi napišem, pa normalno odgovori brez zmerjanja. Opažam da ti dostikrat nekdo teži in ti ga potem obtožiš, da si jaz. Pa nisem.
Opažam pa natanko to, kar omenjaš v sporočilu zgoraj. Ta forum ima eno zelo hudo prizadeto babnco, ki je totalno počena v betico. Sicer pa saj vsi opazite, ko jo stalno zmerjam. Ta oseba visi dneve in noči tu gor in nabije pod tisoč vzdevki nešteto sporočil in zaserje cele teme.
In očitno ta budala brez življenja to izvaja že 20 let. Tako da mi je razumljivo, da so zaprli forum in več dni brisali njeno sranje.
Toda ne razumem zakaj jo ne blokirajo??? Uredu boš napisal, da bi rabili tudi mene blokirati itd… Toda zakaj nje ne blokirajo, če je pa cel forum zasrala?
ko bi jst zbral vse agresivne napadalne komentarje ki jih je modro polarna viharna driska vršil na moje komentarje v nekje 6 tih letih in pol v citiranju lagal o meni… bi bilo teh strani za najmanj 10 strani..
če bi zbral pa še ostale njegove napade na druge obiskovalce, ki jih je napadal vsa ta leta… jih bi bilo pa najmanj 1000 strani…
v tej temi je viden spet očiten njegov napad na tebe… ampak pazi foro, on trdi v tvoji temi.. ,da ti njega napadaš??, to je njegova taktika, totalno noro..
zadnjič je spet mene napadel, kar tako čist brezveze, ko sem napisal komentar iz zajebancije v temi ki jo je maka čivka odprl in sem mu odgovoril, če ima spet menstrualne težave…
stare teme so dobre…, če ni te okužene opice v njih, čim je on… zjebe temo..
no jst ne berem starih tem, na hitro pa jih preletim, če jih vidim…., da vidim če sem kaj napisal v njih.., no sej to so bolj teme o m/ž odnosu in podobno, sex, varanje…, politične so mi brezvezne in mi je to kot en vrste dnevnik zadnja leta, ko preberem svoj komentar in vidim datum…..
……………………………………..
tega ki omenja nekdo…
glista8888
no to je bil pa en janšist…, ni pa on tako konkretno osebno napadal ljudi, posameznike kot modroplarna viharna driska… tist tip je popal tukej gor klanje, kri in podobno sranje…, v bistvu največji psiho s sovražnim pisanjem o vseh, ki niso SdS greznica ampak ajde.. ne dosti večji psiho kot modropolarna viharna driska….., tu nekje sta oba na istem nivoju.. …
Popay npr, 19.11.2023 ob 12:03
ko bi jst zbral vse agresivne napadalne komentarje ki jih je modro polarna viharna driska vršil na moje komentarje v nekje 6 tih letih in pol v citiranju lagal o meni… bi bilo teh strani za najmanj 10 strani..
če bi zbral pa še ostale njegove napade na druge obiskovalce, ki jih je napadal vsa ta leta… jih bi bilo pa najmanj 1000 strani…
v tej temi je viden spet očiten njegov napad na tebe… ampak pazi foro, on trdi v tvoji temi.. ,da ti njega napadaš??, to je njegova taktika, totalno noro..
zadnjič je spet mene napadel, kar tako čist brezveze, ko sem napisal komentar iz zajebancije v temi ki jo je maka čivka odprl in sem mu odgovoril, če ima spet menstrualne težave…
stare teme so dobre…, če ni te okužene opice v njih, čim je on… zjebe temo..
no jst ne berem starih tem, na hitro pa jih preletim, če jih vidim…., da vidim če sem kaj napisal v njih.., no sej to so bolj teme o m/ž odnosu in podobno, sex, varanje…, politične so mi brezvezne in mi je to kot en vrste dnevnik zadnja leta, ko preberem svoj komentar in vidim datum…..
……………………………………..
tega ki omenja nekdo…
glista8888
no to je bil pa en janšist…, ni pa on tako konkretno osebno napadal ljudi, posameznike kot modroplarna viharna driska… tist tip je popal tukej gor klanje, kri in podobno sranje…, v bistvu največji psiho s sovražnim pisanjem o vseh, ki niso SdS greznica ampak ajde.. ne dosti večji psiho kot modropolarna viharna driska….., tu nekje sta oba na istem nivoju.. …
Popay pazi, jst sem Darwin ??? imam luleka haha take norosti lahko napiše samo noro ljubosumno žleht bitje, pač si mislim zakaj to piše …
Jaz pa rada preberem res res stare teme, iz leta 2002, ko so bile tako pravljično nedolžne. Poboža me v duši. Tam ni toliko seksa in odnosov, to je prišlo kasneje. Rada preberem, kako so si delili verze, pesmice, jutranje pozdrave. Res melem za dušo.
To zdaj pa je norost na kubik. Viharc ima isto taktiko kot tista poškodovanka ki jo gor omenja Kokoši. Je je ena zloba, ki zamenja tisoč nickov na dan in odpre 500 tem če je treba. Mogoče je bolana, umsko, ne vem in tudi lahko piše tebi kot ej popej ? jaz sem bila lani vmešana v eno spletkarsko situacijo imam shranjeno na mailu. Dostikrat grem čez in verjemi, u nulo imam naštudirano. Samo si pa tudi tako mislim, da je življenje prelepo, prekratko in predragoceno za njihove živalske izpade.
In ko smo že pri živalih, včeraj sem gledala stari film Sneg na Kilimandžaru. Uuu Ava Gardner … Lepotica svetovna, in uzivačica.
Popay npr, 19.11.2023 ob 10:13
hmmm, ne bi pisal ampak bom, brez vmešavanja drugih oseb…, ker vidim da modro polarna viharna driska spet napada in žali udeležence foruma…
bom napisal par stavkov o temu defektnemu modelu v glavo, modro polarni viharni driski.., ki je med glavnimi krivci da je ta forum bolj sranje kot kaj drugega…
resnica o modri viharni polarni okuženi opici, je taka..
smduh brezobrazen.., piše, da ni bil nikoli banan.. blokiran..
bil je.., pod niki..
modri
polarni
viharni
( poleg glaven besede še jezdec, vrag, val al sij…, ne spomnim se točno kaj je pasalo zraven, ker me kreten res ni nikoli zanimal)
vsi tej njegovi niki so bili blokirani zaradi njegove agresivnosti in napadalnosti.., žaljenja obiskovalcev in tistih, ki so komentirali, žaljenje v tem stilu, ki ga tukaj beremo ko napada avtorico teme za katero piše da je tip …. ?
to kar je zdej napopal…, kot….. jaz vem☝ ….
modrivrag…..
no, to je se mi zdi registriran nik….. pred nikom jaz vem☝….. je nik na tem zjebanem forumu, (ki so ga novi lastniki prevzeli in je brez moderatorjev). še dobro, da je napisal komentar pod modrivrag.. sem že pozabil na njega…, ga bom probal kontaktirat…, mislim da je to registriran nik…
pred leti, ko je bila tema o njegovem agresivnem obnašanju na forumu so ženske pisale ,da je pisal tudi pod ženskimi niki drugim ženskam na zs….., dobro se spomnim tega…, kar pomeni da ima še več registriranih Nikov, saj jih ne bi mogel kontaktirat na zs kot ŽENSKA, buziurant pokvarjen.. verjetno je nove nike odpiral serijsko vsak dan…
to da zdej še vedno piše pod jaz vem☝ je pa vsaj delno moja zasluga, ker sem jst prvi javno napisal. ali vsaj med prvimi, da je modropolarna viharna driska ,čeprav so verjetno tud drugi vedeli to že prej….., zgelda da mu je kapnilo, da lahko še sto Nikov zamenja pa se ga bo vedno prepoznalo… se je pa dolgo zadrževal, da je pisal kolikor toliko skulirno…, zdej se mu je pa spet odtrgalo norcu…
Če ni alkoholik ali drogeraš je mogel smrduh doživet res en velik pretres v tisto njegovo zblojeno glavo…, mogoče nesreča ,če ga že kdo ni konck outi ral v to njegovo zblojeno glavo…
ko so skenslali star forum in se je pojavil ta na katerem smo zdaj… KRETENA res ni bilo ene dva meseca, mogoče tri… pod prepoznavnim Nikom.. ampak je pisal pod anonimnim…
in pol, ko ni več mogel zdržat, je anonimno napisal…, pazi to.., ko je videl, da nam je lepo brez njega… model je napisal sam seb… a kdo pogreša viharno/ga sralo (jezdeca ?)
že drug dan al kakšen dan kasnej se je pojavil nik…
modrivrag…
in je ta bolan um napisal, lagal seveda…, da ga ni bilo 2 leti,… jst dobro vem da ga ni bilo največ 2.. 3 mesece, saj sem 1x javno napisal
DA JE EDINA DOBRA STVAR TEGA FORUMA NA KATEREM SMO ZDAJ, DA NI BILO TAKRAT
MODRO VIHARNE POLARNE DRISKE…
lej papak.., v tej temi…. jaz vem☝ vem da me bereš, čeprav stalno nabijaš da me ne bereš……
čakam te, PAPAK, ti gnida pokvarjena lažniva ….
Pojdi trot nepismeni si vsaj kaj za jest skuhat. Kaj noriš primitivni bedak?? Razumeš, da so vsi profili še vedno aktivni in nič blokirani. Prilepil sem ti dva v dokaz. bi ti moral vse?
Al si otročji nepismeni primitivni “popej tukej in zdej” in tečen ko driska. Nič nisi boljši od bebota kure in darwina.
Jaz vem☝️, 19.11.2023 ob 12:46
Pojdi trot nepismeni si vsaj kaj za jest skuhat. Kaj noriš primitivni bedak?? Razumeš, da so vsi profili še vedno aktivni in nič blokirani. Prilepil sem ti dva v dokaz. bi ti moral vse?
Al si otročji nepismeni primitivni “popej tukej in zdej” in tečen ko driska. Nič nisi boljši od bebota kure in darwina.
No tudi mene niso nikoli blokirali kot pravite. So mi zbrisali kdaj kaj, a očitno sem jim potreben tu, saj sem kar aktiven s komentiranjem.
A odgovoriti normalno mi pa ne moreš glede zavoženke, ki jo zgoraj omenjam in o kateri očitno pišeš tudi ti. Saj to je ta oseba, ki odda še 30x več komentarjev kot jaz in je cel forum zasrala. Zaradi nje verjamem, da bi morali par dni zapreti forum, da vse zbrišejo.
,,Jaz vem,, tebe se bere skozi tukaj gor, po pisanju sodeč si res za psihiatrijo, prej sem bral drugo temo o odvzemu goveda in podobno je nekdo pisal kot ti, samo z drugim nikom ajoooj…skozi beseda debil, debil …, ti si pa isti. Kaj ti sploh znaš komunicirat, grenivka je odprla temo in ni hudič, da ti vmes priletiš in zasmetiš temo…vedno, ko piše oseba ženskega spola, ti smetiš. Ali lahko odgovarjaš ali napišeš svoj post bolj v umirjenem stilu in ne v razburjenem tudi ne v žaljivem, seveda.
Anonimno1001, 19.11.2023 ob 13:17
,,Jaz vem,, tebe se bere skozi tukaj gor, po pisanju sodeč si res za psihiatrijo, prej sem bral drugo temo o odvzemu goveda in podobno je nekdo pisal kot ti, samo z drugim nikom ajoooj…skozi beseda debil, debil …, ti si pa isti. Kaj ti sploh znaš komunicirat, grenivka je odprla temo in ni hudič, da ti vmes priletiš in zasmetiš temo…vedno, ko piše oseba ženskega spola, ti smetiš. Ali lahko odgovarjaš ali napišeš svoj post bolj v umirjenem stilu in ne v razburjenem tudi ne v žaljivem, seveda.
Pogovarja se lepo z frogico, če ona odpre temo ji vedno lepo odgovarja. Še za dobro jutro in lahko noč si rada pišeta. Ta o smetenju, ko piše ženska ne drži. Napada tudi moške, recimo kokošija in darkotadarwina.
Anonimno 7866, 19.11.2023 ob 13:23
Pogovarja se lepo z frogico, če ona odpre temo ji vedno lepo odgovarja. Še za dobro jutro in lahko noč si rada pišeta. Ta o smetenju, ko piše ženska ne drži. Napada tudi moške, recimo kokošija in darkotadarwina.
S to žabo delujeta kot najstniška loverja. Jaz vema bi bilo potrebno trajno odstraniti, ker samo uničuje dobre teme. To bi bilo edino pravilno. Žabo bomo že potolažili. He he
Anonimno 2146, 19.11.2023 ob 13:32
S to žabo delujeta kot najstniška loverja. Jaz vema bi bilo potrebno trajno odstraniti, ker samo uničuje dobre teme. To bi bilo edino pravilno. Žabo bomo že potolažili. He he
Ne bo šlo. Če se ne strinjam z norci in tumli, boste morali sami pri sebi razrešit in kaj storit, da boste lažje živeli.☝️?
jokers, 19.11.2023 ob 10:27
Sem te probal kontajtirat na tem.., pa ne gre..
Podgana lažnjiva..
Ti proklet tuml zarukan nepismeni. Vsi profili so še vedno aktivni, ne da se pa pisat več na starem monu niti zs več na novem. Zakaj pa misliš, da smo se morali vsi na novo registrirat? Zaradi lepšega?
Ajde pejt živet v realo trot primitivni betežni. Ne se z mano ubadat “popej tukej in zdej hehe”. Edino če boš kosilo dokončal namesto mene.☝️?
Forum je zaprt za komentiranje.