Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vaše stare teme in stari komentatji

Vaše stare teme in stari komentatji

Vedno pišem kot anonimno in mi je všeč kako so včasih pisali za dobro jutro in lahko noč ?

Odgovor na objavo uporabnika
grenivka neprijavljena ??, 18.11.2023 ob 22:06

Jaz vem☝️, 18.11.2023 ob 22:00

Stara forumasica, 18.11.2023 ob 21:48

Jaz vem☝️, 18.11.2023 ob 21:42

grenivka neprijavljena ??, 18.11.2023 ob 21:33

Stara forumasica, 18.11.2023 ob 21:16

Poglej še starejše teme, še preden je prišel na forum Vagabund.

V čase, ko so bile tu Šavrinka, Zloba-grdoba, Barca ali še bolj nazaj, ko je bila tu Janis, pa Lola, Mama28-31, pa se bolj nazaj do Acjom, Spelin@…

Pa viharc je bil, sicer pod drugim vzdevkom, tudi že tu, dolgo pred poletjem 2021 – praviš, da si prišla maja 2021 in ga še ni bilo. Je bil.

Gledala sem tudi za nazaj. Veliko nazaj. Milina. Tole predrkavanje v glavo je že izven mode in preseglo vse meje. Včasih se je dalo videti kdo piše ali komentira, se mi zdi in pač nisem odprla.

Včasih sem se jezila, kdo in zakaj dviguje stare teme gor, zdaj mi je kakšno kar kul prebrat. Sploh iz leta 2001 ali 2002 ? včasih sem pa kar lepo nasedla in celo odpisala … : ) skratka videla sem občasno te ki jih naštevaš. No vedno se bo kdo našel, ki bo izstopal v negativnem ampak meni to že presega. Lahko bi se mi tudi med sabo dogovarjali normalno tudi brez moderatorja. Samo če bi bila volja.

Je pa res, da ta forum kot tak ni več isti in ne “dovoli” pozitivno, koristno ali zabavno. Ta forum nehote zelo veliko vpliva na človeško psiho.

Sam da si ti gledal. Ko pa potegneš staro temo iz.naftalina na prvo stran, se pa vidi da so bili enako takrat pisamezni norci kot ti, ki so srali po forumu.

Uf kaj je vse bilo že v tem času kar sem jaz na forumu, za prej ne vem. Je Primož moral zaradi takih kot je ta stara forumašica forum zapret in so rocno brisali podivjanke več dni. Več tisoč postov. Ne mene, njih so brisali.☝️

Saj ti darmun tud misliš, da si normalen, in mi ne, tako kot so one takrat bile prepričane zase. Pa si kurac normalen. Sploh nisi za med ljudi, ampak za v norišnico.☝️

Zaradi mene ne Primož in ne Andreja nista nikoli brisala kake teme. Tudi Šavrinka ne.

Za razliko od tebe.

Bot tih. Si bila zraven, ne se delat nevedno. Enostarsevski forum je moral za veliko noč zapret zaradi norih bab. Moderatorko so pa brutalno zmerjale, da je moja oproda. Vse živo je bila samo človek ne.

Primož mi  je takrat rekel, da morajo pregledat okoli deset tisoč postov in neprimerne vsebine brisat. Takrat na starsevskem čveku sploh še nisem pisal. Katerega leta je pa to točno bilo pa ne vem. Mislim da nekje med 2016 in 2018. Ne verjamem, da sem pred letom 2015 sploh vedel za ta forum.

Viharc, tema je za lepe stvari odprta. Ali si sposoben napisat EN OK STAVEK? Nisi daleč do naslednje blokade. Koliko gneva nosiš v sebi, v bistvu te pomilujem. Res. To je na svoj način zelo žalostno. Greš na polno čez mejo in druge ljudi spravljaš v obup. Samo ti veš zakaj.

Zbudi se debil.☝️ Ni lepo v tvojem stilu? ???

Ajde spizdi. Ne samo jaz. Vsi te napizdijo in te bodo, dokler noriš, posiljuješ vse s svojo norostjo in zmerjaš. Samo si toliko bolno darmun, da se ne zavedaš….dost si dobilo pozornosti od mene. Spizdi darmajmun liza.☝️?

Omg!

grenivka težko boš kaj z norci, nima smisla, lepo da misliš dobro

za staro forumašico če ne bo citiralo, 18.11.2023 ob 21:49

Šavrinka, duša od ženske, Acjom , žal že dolgo pokojna. Barca, realna, strokovnjakinja na svojem področju.

Odkar je prišel Božo, gre vse sam navzdol. Prase malo….

Nič Božo, v koronskih cajtih so odgnali prizadetki ravnozemljaški še tistih par ljudi, ki so ostali tu.

Eno so tvoje želje, drugo so pa dejstva.

Še to, da končam darmajmun liza. Toliko o tvojih blodnjah, blodnjah kure in blodnjah lule cezarjeve. Treh največjih nesnag na forumu,  ki fantazirate mokre sanje o bananju mene. Od prvega vzdevka modrival, pa do danes so še vedno vsi profili aktivni.☝?

modrival

Se spomnim takrat, ko so zaprli za ene dva dneva.

Pa še spomnim potem še nekaj let kasneje, ko so tudi zaprli in smo lahko podali samo registrirani.

Ampak nikoli niso brisali kake teme zaradi tega, kar sem jaz napisala. Nikoli.

Pa sem tu že od takrat, ko Starševski čvek še sploh ni bil samostojen forum.

grenivka neprijavljena ??, 18.11.2023 ob 21:11

Predlagam, da se vsaj med sabo ne žalite in napadate več. Že tako je življenje prehudo. Stare zamere naj grejo stran in spet poskušajmo vzpostavit nek human zabavni dialog. Veliko boljše bo in veliko več lepih tem bi odpirali in brali.

Jaz poskušam to v reali, stare zamere vstran/pozabiti, se morda tudi opravičiti, pa ima druga stran tok velik EGO, da se dons niti pozdraviva ne ob srečanju. Vsak pogleda v svojo stran kakor, da se nikoli nismo poznali.

Še to za Viharca- nikoli nisem bila na Enostarševskem, tako da o dogajanju tam pa res nimam blage veze.

Zamere in opravičila, 18.11.2023 ob 22:27

Jaz poskušam to v reali, stare zamere vstran/pozabiti, se morda tudi opravičiti, pa ima druga stran tok velik EGO, da se dons niti pozdraviva ne ob srečanju. Vsak pogleda v svojo stran kakor, da se nikoli nismo poznali.

Ja tudi poznam tak občutek. Jaz vseeno probam najprej vztrajati, se lepo menit, če pa vidiš, da ne gre, se pač odstraniš in stvar pustiš, zaključiš. Take stvari sicer precej bolijo.

No kar se tiče foruma sem poskusila lepo, ker so mi bile ene teme res lepe, pa gre očitno za močno poškodovane ljudi, zato je stvar zame zaključena. Če bom še gor in če bom s kom izmenjala lepo besedo, ok, sicer nič. Gremo lepemu življenju naproti. Lahko noč

Stara forumasica, 18.11.2023 ob 22:26

Se spomnim takrat, ko so zaprli za ene dva dneva.

Pa še spomnim potem še nekaj let kasneje, ko so tudi zaprli in smo lahko podali samo registrirani.

Ampak nikoli niso brisali kake teme zaradi tega, kar sem jaz napisala. Nikoli.

Pa sem tu že od takrat, ko Starševski čvek še sploh ni bil samostojen forum.

Saj ne bom trdil za permejdun, da si bila zraven. Niti se ne poglabljam v to kdo si. Vem le, da sem pred nekaj meseci mimogrede opazil v neki temi, da udrihaš po meni, čeprav sam sploh nisem sodeloval v temi. Temu primerno sem se tudi odzval…takle mamo, kaj češ. ☝️?Forum jemljem kot nepomemben, zabavo. Imam namerno provokativna znakca prsta in jezika v vzdevku, ker vem da so na monu težki psihoti skriti pod vzdevki.?Na fb ali v reali izbiram primerne besede? in se sploh ne spuščam v konfliktne debate. Po domače povedano sem tiho, včasih se zgolj nasmejim in se obrnem stran. se brigam zase, živim po svoje in si mislim svoje.☝️?

Stara forumasica, 18.11.2023 ob 22:32

Še to za Viharca- nikoli nisem bila na Enostarševskem, tako da o dogajanju tam pa res nimam blage veze.

Za staro forumašico:

Pusti norca. Saj nas je še nekaj normalnih ostalo. Upam.

Jaz prebiram stare teme na naslov Barca pomagaj ;))) Baba je sama sebi odprla vprašanje, potem pa čez pet minut odgovorila. Vse ok, samo to ji je prdnilo na um ob petih zjutraj že. Ni mogla spat, pa si našla tako zabavo. Takoj, prvi odgovor sama sebi :)) Ane stara forumašica, saj zdaj nisi nič boljša. Takoj pri vsaki temi takoj tukaj. Fak tvoj lajf je res forum. In da se samo o tebi govori a ne? 😉 Evo, nalašč sem ti večer polepšal, da boš veselo spalo. Uaaau, končno me je Vagabund spet povohal ;))

grenivka neprijavljena ??, 18.11.2023 ob 22:41

Za staro forumašico:

Pusti norca. Saj nas je še nekaj normalnih ostalo. Upam.

Ti za ziher ne spadaš med normalne. Kaj igraš žrtev, če nisi?

Nalijte si rdečega vinčeka, pa veselo si zapojte, pa zunaj si zakurite ogenj  pa si v kotlu kaj dobrega skuhajte, po hrastovem dimu dišeči lasje,  veselo sedimo in čakamo,

pa blažev ritual si poglejte na gold tv.

Sveta  voda zaključi ritual.

vagabundtirolski, 18.11.2023 ob 22:44

Jaz prebiram stare teme na naslov Barca pomagaj ;))) Baba je sama sebi odprla vprašanje, potem pa čez pet minut odgovorila. Vse ok, samo to ji je prdnilo na um ob petih zjutraj že. Ni mogla spat, pa si našla tako zabavo. Takoj, prvi odgovor sama sebi :)) Ane stara forumašica, saj zdaj nisi nič boljša. Takoj pri vsaki temi takoj tukaj. Fak tvoj lajf je res forum. In da se samo o tebi govori a ne? 😉 Evo, nalašč sem ti večer polepšal, da boš veselo spalo. Uaaau, končno me je Vagabund spet povohal ;))

Ok še tebi odgovorim čeprav …

Takrat me še ni bilo gor ko je bila Barca … In kaj potem če je bila ob petih zjutraj gor in tudi če je sebi recimo odgovorila? Sicer ne verjamem pa vseeno … Kdo si ti, da bi kar obsojal in določal ? Jaz nje ne poznam in ne vem zaradi koga je morala stran, nenazadnje smo vsi na forumu ker se ali hecamo, zaradi dolgčasa, eni so osamljeni itd. Forum je prost za vse, ne v smislu blatenja in poniževanja ampak preživljanja prostega časa in druženja. Informiranja nenazadnje…

Tu gor zdaj določeni celo noč visijo in žalijo do jutra. Se ve kdo. Določeni se pridete gor samo spucat, kar v reali ne morete in smete. Več kot očitno.

jah briga me kdo je tu gor po vse noči. Ja, jaz priznam da sem tukaj ko sem sit televizije, pa da malo po slovensko brskam pa malo novičke pogledam. Ne barca ni šla dol. Ona je zdaj stara forumašica. Nihče ni šel dol, sploh pa ne ona, ki verjetno ne bi preživela sedem dni brez tega foruma. Ti si pa darko al kva si ti? Ti si un zblojenc ki piše pesmi al kaj čečkaš tukaj?

vagabundtirolski, 18.11.2023 ob 23:00

jah briga me kdo je tu gor po vse noči. Ja, jaz priznam da sem tukaj ko sem sit televizije, pa da malo po slovensko brskam pa malo novičke pogledam. Ne barca ni šla dol. Ona je zdaj stara forumašica. Nihče ni šel dol, sploh pa ne ona, ki verjetno ne bi preživela sedem dni brez tega foruma. Ti si pa darko al kva si ti? Ti si un zblojenc ki piše pesmi al kaj čečkaš tukaj?

nalij si rdečega vinčeka.

Sem ti že kar nekajkrat povedala, da sem si veliko dopisovala z Barco, da mi je veliko pomagala in svetovala, ko sem se odločala, ali pustiti službo ali iti na svoje in tudi kasneje, ko sem imela težave z računovodskimi servisom.  Sem ravnala po njenem nasvetu in ko sem imela kontrolo FURSa, je bilo po njeni zaslon go vse brezhibno, ker smo že sami pred kontrolo popravili.

In ukvarjam se s popolnoma drugimi zadevami, številke mi ne ležijo.

Saj vem, da boš zdaj spet “spregledal” moj odgovor, ampak jaz bom vedno, ko bom zasledila tvojo izjavo, da sem jaz Barca, napisala, da zavestno lažeš!

Stara forumasica, 18.11.2023 ob 23:29

Sem ti že kar nekajkrat povedala, da sem si veliko dopisovala z Barco, da mi je veliko pomagala in svetovala, ko sem se odločala, ali pustiti službo ali iti na svoje in tudi kasneje, ko sem imela težave z računovodskimi servisom.  Sem ravnala po njenem nasvetu in ko sem imela kontrolo FURSa, je bilo po njeni zaslon go vse brezhibno, ker smo že sami pred kontrolo popravili.

In ukvarjam se s popolnoma drugimi zadevami, številke mi ne ležijo.

Saj vem, da boš zdaj spet “spregledal” moj odgovor, ampak jaz bom vedno, ko bom zasledila tvojo izjavo, da sem jaz Barca, napisala, da zavestno lažeš!

😉

No, dost si imela pozornosti za dva meseca. Januarja spet 🙂

Pa če se že hvališ, da prebiraš stare teme – prilepi link na temo, kjer je odgovarjala ob petih zjutraj.

Vem, ne bo se ti dalo iskati, bo izgovor. Ker njenega odgovora ob takem času pač ni.

Stara forumasica bo kar spalA, ti pa kot brezjajcnik  boš mogoče spalO.

Bedak, 18.11.2023 ob 23:39

Stara forumasica bo kar spalA, ti pa kot brezjajcnik  boš mogoče spalO.

Namenjeno Vagabundu, ki je napisal prej

Evo, nalašč sem ti večer polepšal, da boš veselo spalo.

Kaj imaš res tako slabo vest, da prebiraš 100 let stare teme, kjer se je nekdo oglašal?

Ali pa samo preverjaš, če se je slučajno tista oseba vrnila?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close