VAŠE SEXUALNE ……
Uhh, jaz imam tega cel roman na zalogi:-))
Bi sprobala z žensko, z dvema moškima, z žensko plus dvema moškima,… Pa bomo videli, če bo kaj od tega res, ker se strinjam s Suano, ko pravi, da ko pa kdaj v živo kaj namigneš pa take kar izpuhtijo… Sicer pa meni paše ravno tako kot je zdaj, tako, da ono ostajajo fantazije:-)
Ja, bi bila z žensko…. S tako, ki bi imela jedre joške, dobro rit, tanek pas okoli katerega jo lahko ovijem z roko, prijazna in sproščena, ki se ne bi predajala vsem zankam in ugankam družbe, v ketere glavi bi tudi jaz našla posebno mesto. V tako bi se lahko še zaljubila.
Seks za eno noč…. bi si pa predvsem želela sproščene, samozavestne ženske, povprečne lepote…. Vendar da bi me je vseeno nekaj na njej premaknilo… karizma…
Hmmm, takole sedaj odprem tole temo z mislijo v glavi da bo kaj zanimivega oz. kaka fina idejca da jo uporabim na svoji dragi, nakar se zgrozim z ugotovitvijo da se celo v moških “praznih” glavah prede bistveno več fantazij kot v ženskih, kar ni ravno logično 😉
Seks z žensko ali pa z bogom seksa… samo to? In ne mi reči da spadate med take ženske katerim se izpolni sleherna spolna fantazija, ker to praktično pomeni samo to da ste: a) brez fantazije ali b) nakladate
Vse tiste, ki bi z žensko… se ne bojite, da bi vam bilo z žensko potem bolj všeč (baje ženska žensko res bolje zadovolji, saj ženske najbolj poznamo svoje erogene cone)…
tudi sama imam fantazijo z žensko, pa vendar se bojim, da bi se zgodilo slednje…
sicer pa, go for it… če res niste samo “nakladalke”, kot vam pravi zgornji post…
Manwe!!!
Kaj pa če bi svoje fantazije uresničeval vsak sam?!
Zakaj bi ti povedale svoje fantazije in ti s tem dale idejo?!
Žal tega jaz ne počnem. Če tvoja nima dovolj domišljije, mi je zelo žal za vaju. Vseeno pa namesto nje uporabiš ti svojo, kajne?!
In ne mi reči da spadate med take ženske katerim se izpolni sleherna spolna fantazija, ker to praktično pomeni samo to da ste: a) brez fantazije ali b) nakladate
Če ciljaš name- SLEHERNA? Te besede v mojem postu ni 😉
Spadam pa pod c) rojena pod srečno zvezdo :))
Forum je zaprt za komentiranje.