Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek VAŠE SEXUALNE ……

VAŠE SEXUALNE ……

hm…oglasi se mi

🙂

Pošlji oblikovano (17-08-04 11:31)

Poljub je kralj dotikov

🙂

Pošlji oblikovano (17-08-04 11:32)

Poljub je kralj dotikov

Hehe jest bi tud z zensko… madona zdej nas je pa ze kar velik tle z istimi interesi:))))

ajde bejbe kje ste zdej?:)))

hm?zanimivo….jaz sem hot in ti tudi

🙂

Poljub je kralj dotikov

jah bejbe, nč čakat, maile pisat… pa AKCIJA!!!:) definitivno pa temu sledi tudi ustrezno poročilo… je blo fino, za ponovit vsaj še trikrat ali pač ne 🙂 mene tut firbc matra…

Men pa take pišeš.

vau kakšne fantazije pa mate,kar strah me je,vse bi z žensko,ali no skoraj vse,in kje je zdaj ta prava ženska?ali bo glasovanje,kaj pravite?

Uhh, jaz imam tega cel roman na zalogi:-))
Bi sprobala z žensko, z dvema moškima, z žensko plus dvema moškima,… Pa bomo videli, če bo kaj od tega res, ker se strinjam s Suano, ko pravi, da ko pa kdaj v živo kaj namigneš pa take kar izpuhtijo… Sicer pa meni paše ravno tako kot je zdaj, tako, da ono ostajajo fantazije:-)

Demie, hvala za podporo : – )))

Tudi sama se ne branim imet moškega v postelji, tudi jaz bi sprobala takšne verzije, kot ti in tudi pri meni gre za fantazije, ki pa se lahko enkrat uresničijo.
Le enkrat se živi.

Trimy, lahko se nam pridružiš, mogoče bo pa luštno… :-))))

mmmmm….. jaz bi pa zelo zelo zelo uživala (vsaj pri vseh fantazijah je tako) z enim krepkim, lepo izklesanim črnim teleščkom. Seveda moškega spola. Njami, njami….

ja mogoče,zakaj pa ne

Ja, bi bila z žensko…. S tako, ki bi imela jedre joške, dobro rit, tanek pas okoli katerega jo lahko ovijem z roko, prijazna in sproščena, ki se ne bi predajala vsem zankam in ugankam družbe, v ketere glavi bi tudi jaz našla posebno mesto. V tako bi se lahko še zaljubila.
Seks za eno noč…. bi si pa predvsem želela sproščene, samozavestne ženske, povprečne lepote…. Vendar da bi me je vseeno nekaj na njej premaknilo… karizma…

Jaz bi tudi z žensko enkrat rada probala in seveda bi mogla imeti lepo telo in na zalogi umetnega da se seveda do konca zadovoljimo. Enkrat in adijo pa hvala za lepo izkušnjo. Dejmo se zmenit!

ufff, fantazije!!!
Sama imam to srečo ;), da se mi večina fantazij spontano uresničuje.
Imam pa še eno neizpolnjenoželjo; sex na sredi nogometnega igrišča, na mehki komaj ”rojeni” trav’ci, ki je nogometaši še niso poteptali…

oooooo

:)))

Pošlji oblikovano (17-08-04 11:33)

Poljub je kralj dotikov

Hmmm, takole sedaj odprem tole temo z mislijo v glavi da bo kaj zanimivega oz. kaka fina idejca da jo uporabim na svoji dragi, nakar se zgrozim z ugotovitvijo da se celo v moških “praznih” glavah prede bistveno več fantazij kot v ženskih, kar ni ravno logično 😉

Seks z žensko ali pa z bogom seksa… samo to? In ne mi reči da spadate med take ženske katerim se izpolni sleherna spolna fantazija, ker to praktično pomeni samo to da ste: a) brez fantazije ali b) nakladate

Vse tiste, ki bi z žensko… se ne bojite, da bi vam bilo z žensko potem bolj všeč (baje ženska žensko res bolje zadovolji, saj ženske najbolj poznamo svoje erogene cone)…

tudi sama imam fantazijo z žensko, pa vendar se bojim, da bi se zgodilo slednje…

sicer pa, go for it… če res niste samo “nakladalke”, kot vam pravi zgornji post…

K pa je tak težko zaupat svoje erogene cene svojemu partnerju!

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pri spolnih fantazijah ne gre za erogene cone 😉

Manwe!!!
Kaj pa če bi svoje fantazije uresničeval vsak sam?!
Zakaj bi ti povedale svoje fantazije in ti s tem dale idejo?!
Žal tega jaz ne počnem. Če tvoja nima dovolj domišljije, mi je zelo žal za vaju. Vseeno pa namesto nje uporabiš ti svojo, kajne?!

In ne mi reči da spadate med take ženske katerim se izpolni sleherna spolna fantazija, ker to praktično pomeni samo to da ste: a) brez fantazije ali b) nakladate

Če ciljaš name- SLEHERNA? Te besede v mojem postu ni 😉
Spadam pa pod c) rojena pod srečno zvezdo :))

marko,nak jaz svojmu povem kaj mi paše,kaj na mi dela,kako me naj…..sama pa rada odkrivam kaj je tisto kar njega prevzdigne in vedno se kaj najde…

🙂

Poljub je kralj dotikov

Bankomat :))) Xtrm, ti imas pa super ideje, pa predvsem praktične – med orgazmom bi ti še denar letel iz bankomata :))))))

Lisice.

hm z enimi 7 moskimi al pa 10 m sj vseen da sm sam jst pa tok moskih in vsi si zelijo sam men in bla bla bla:)) kot nekaksn obred varjanta

pa dostikrat sanjam da bi bla posiljena upam da ni to prevec weird.sam z zensko pa res ne bi nima tistga nekej:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close