Vaše izkušnje
Prosim če mi oprostite, da sem se oglasil na vašem forumu. Resnično rabim vaš nasvet. Moški spolni ud pri občevanju nabrekne do različnih velikosti in do različne debeline, odvisno od posameznika in od vzburjenja. Kolikšne so dimenzije, ki vam ustrezajo in katere so vam najbolj “pasale” pri sexu? Kakšna je povprečna velikost pri nas Slovencih? Kako pomembna je za vas dolžina?
Prosim vaz za iskrene nasvete in oprostite moji nevednosti. Včasih imam občutek, da vsi vse vedo le jaz bolj malo.
Hvala za pomoč!!
Vsekakor je odivsna tehnika! Trenutno imam tipa, ki ima dolgega 14 cm in mnogo bolj uzivam koz z bivsim, ki ga j imel dolgega 19 cm…
Kaksno je slovensko povprecje? Nisem prepricana, da je naredil kdo kaksno natancno studijo o tem… Probaj zastaviti to vprasanje na moskem cveku.. potem pa izracunaj povprecje 😉
Tista, ki pravi da je pomembna le tehnika zagtovo ne uživa v seksu z ” malim”.
Vsaj nekaj pa moški že mora imeti med nogami, da ga občutiš, da lahko pride do vaginalnega orgazma- pri malih to enostavno ni mogoče.
Seveda pa se vse pomanjkljivosti lahko skorigirajo z ljubečim odnosom in se najdejo nadomestki………….
Preveliki penisi pa povzročajo bolečino in ravno tako ni prijetno!
Enim pa se res vidi kako so nevedne in kako malo s v življenju preseksale in kako malo znajo v seksu uživati.
Važna je ljubezen, privlačnost (predpogoj)!!!
Imela sem fanta ki je imel 25cm dolgega vse kar bom napisala je fujjjjjj, tudi 18cm je bilo dosti bedno in pri 15cm sem zadovoljna, zadovoljena in orgazni so neverjetni.
Tako, da o velikih tičih, ki nekaterim najstnicam pomenijo vse lahko marsikaj povem in z lahkoto trdim v kakšni zmoti živijo.
Tudi res je da pa je ekstrem pod deset pramajhen za užitke, ampak če moram zbirati med 15 in 25 se definitivno odločim za prvega.
Katkatka, sploh ne drži, če je pretanek je pač bolj žalostno v postelji, a ne…drugače pa Tonči, dvomim, da se kakšna ukvarja z merjenjem korenjakov, sem pa ljubiteljica konkretnejših primerkov..ne vem ampak mene pogled na fajn korenjaka pač razveseli..hahaha Če moški majhnost svojega ponosa skompenzira z drugimi spretnostmi potem ga pa tudi vzamemo:)))
Naj bo morda nekaterim v tolažbo, drugim v poduk:
jaz imam precej majhnega, v najboljšem primeru (meritev od zgoraj) ca. 12 cm in sem bil malce zakompleksan dokler nisem ugotovil, da ženske, tudi velike, lahko izjemno dobro zadovoljim. Pri svoji ženi, ki meri 1,65 m, pa z lahkoto pridem do materničnega vratu oz. do konca nožnice in ji postane neprijetno.
Je pa dejansko res, da so najbolj občutljivi deli nožnice do nekaj cm od vhoda (tudi t. im. točka G je zelo blizu), večino žensk, ki sem jih imel (ca. 15) pa je bolj rajcal stik z osramjem in korenom penisa, kot pa s samim penisom (tudi če je prodrl do konca nožnice).
Sicer se pa nožnica pri vsaki ženski prilagodi velikosti (stisne ali razširi), nekatere ženske pa znajo prav umetelno uporabljati tudi ustrezne mišice.
Ker celo sam po nekajdesetletnih merjenjih ne vem natančno, koliko imam dolgega (npr. razlika med merjenjem zgoraj in spodaj je ca. 2 cm), me prav zanima, kako k temu pristopite ženske, da tako hitro in natančno izmerite partnerjeve dolžine. Dajte, zaupajte mi to vrhunsko spretnost :-)))
Forum je zaprt za komentiranje.