Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice vaše izkušnje sarajevo, banjaluka, mostar,neum,….

vaše izkušnje sarajevo, banjaluka, mostar,neum,….

Zanimajo me izkušnje tistih, ki ste že bili v teh krajih. Kaj videti, kje jesti in poceni prenočišča smo druzina z dvema najstnikoma.

za ogledat: sarajevo, jablanica (most na neretvi, muzej NOB), jajce (zgodovina), slap Kravice,Međugorje, Mostar. Imam dva kontakta za Mostar, daj na ZS mejl pa ti pošljem.

Za najstnike bo vsekakor najbolj zanimiv ogled Bosanskih piramid blizu kraja Visoko, severno od Sarajeva, baščaršija in Ilidža (izvir Bosne) v Sarajevu, Stari most v Mostarju…

Kontakt maja.mrak7@gmail.com

Naša izkušnja: zavestno smo se odpeljali na morje v Neum, čeprav je tam katastrofa za dopust, ampak res! Je pa odlično izhodišče. Dol smo šli lepo počasi po jadranski magistrali. Šibenik smo s ogledali s sladoledom v roki. V tednu dni Neuma smo šli – Medžugorje in Mostar, Dubrovnik, Boka kotorska, z Kotorjem in Lovčenom, in polotokom Privlaka, Trebinje, Bileća. V avtu smo imeli vedno seboj kopalke! Vračali smo se Mostar, Banja luka.
Kje jest je brezveze, ker so čevapi in pekarne na vsakem vogalu.
Predlagam, da vzamete en poceni aranžma v hotelu v Neumu (poglej Tentours Domžale), zajtrk boste imeli, če zamudite večerjo ni panike. Na booking.net rezervirajte hotel v Sarajevu, vračajte s Mostar – Sarajevo. (Jablanica – bitka a Neretvi je na poti).
Pr i rezervaciji hotela bodite pozorni, da ima garažo. Mi smo v Sarajevu bili v ETN hotel-u. Sobe majhne, kopalnica še manjša, garaža z dvigalom v samem hotelu, poleg Baščaršije. Čisto.
Upam, da sem kaj pomagala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close