Vaše izkušnje – odpoved iz krivdnih razlogov
Ima mogoče kdo podobno izkušnjo in bi mi znal svetovati?
Dne 2.4.2012 sem dobil iz službe vabilo na zagovor zaradi možnosti odpovedi delovne pogodbe iz krivdnih razlogov – ali gre za redno ali izredno odpoved ni navedeno. Dne 27.4.2012 imam zagovor, od 12.4.2012 sem na bolniški. Ali moram priti na zagovor kljub bolniški, ali če ne grem se smatra, da sem se neupravičeno neodzval razgovoru in postopek odpovedi iz kriznih razlogov lahko steče naprej?
jst sm mela tak primer… so me telefonsko pozval na razgovor… prisla sama v casu bolniske… dal so mi pisno, naj podpisem, da mi dajejo odpoved iz krivdnih razlogov in da se zaradi tega odpovedujem neplacanim 6 placam… nisem hotla nic podpisat, sem pa papirje odnesla s seboj in jim rekla da se nasl dan slisimo…
vedla sem samo, da imam moznost zagovora…
na zagovor sem sem se pojavila, nisem bila na bolniski, ampak dopustu, z odvetnikom in pisnim zagovorom obtozb… ker zakon dovoljuje pisni ali ustni zagovor….
izplacali so mi 6 plac za nazaj plus regres, sem pa pristala na sporazumno prekinitev, ker sem hotela, da se agonija konca in da mi ze dajo denar, ki mi pripada… ker zarad tega dnarja so me hotl tud krivdno odpustit, da jim ne bi bilo treba izplacat….
glede na to, da si bil pisno pozvan, so morali napisati krivdne razloge, zaradi katerih se bos zagovarjal… ti pa ves kaj so ti napisali…
pri meni je bilo nekaj brez veze… hodila na malico za pol ure,… tko, da jih je odvetnik sesul tako, da so bili veseli, da nisem vlozila tozbe za krsenje osnovnih cloveskih pravic….
zakon o delovnih razmerjih v roke in vsekakor do odvetnika….
Za opravičilo z zagovora ni dovolj, da si na bolniški, moraš izkazati, da zaradi zdravstvenega stanja res nisi mogle priti na zagovor (denimo: si v bolnišnici, imaš zapovedano strogo ležanje). Če si samo na bolniški, tudi če to sporočiš delodajalcu, lahko brez tebe veljavno izpelje zagovor.
Odpoved iz krivdnih razlogov je vedno redna, izredni odpovedi se reče izredna, čeprav je po vsebini tudi iz krivdnih razlogov, le da soi ti hujši. Torej, če so te povabili na zagovor pred redno odpovedjo iz krivdnih razlogov, si moral enkrat v preteklem letu (ali letu in pol) dobiti pisno opozorilo pred redno odpovedjo iz krivdnih razlogov, saj je tako opozorilo pogoj, da lahko krivdno odpoved sploh podajo. Poišči to obvestilo, na zagovoru se izreci tudi glede tistih očitanih kršitev.
Svetujem ti, da napišeš pisni zagovor v smislu: očitek iz pisnega opozorila, da sem …. (zamudil v službo, prej odhajal domov, pozabil narediti neko delo…), ni utemeljen, ker (sem imel za prej odtii dovoljenje nadrejenega, sem to delo naredil, to delo ni moje delo, nisem zamudil, kar je razvidno iz moje kartice). Nato še, da očitki iz odpovedi, da sem …, niso utemeljeni, ker …
Za sam zagovor v bistvu ne rabiš odvetnika, ker na samem zagovoru običajno ni preobrata v smislu: joj, zdaj ko si pa to pojasnil, pa ti ne damo odpovedi (razen če gre za neopravičeno odsotnost z dela, ti pa za nazaj prineseš bolniški list). Odvetnik ali drug pravnik, ki se spozna na delovno pravo (denimo pravnik pri ZSSS ali drugi sindikalni organizaciji) je pa bistven v trenutku, ko ti je vročena odpoved. Tedaj pa nič čakat!! Samo 30 dni imaš, da vložiš tožbo, če je bila odpoved neupravičena! Če denarja za odvetnika nimaš, tečeš z odpovedjo na najbližje delovno sodišče po napotnico za BPP (brezplačna pravna pomoč) in ko ti jo izdajo, k odvetniku (je pa res, da si do BPP upravičen le, če imaš nizke dohodke, mislim da 460 EUR na družinskega člana na mesec). Če ti zavrnejo, reskiraš denar za posvet pri odvetniku, da vsaj veš, pri čem si. Res pa izberi odvetnika, ki področje pozna (za Ljubljano z okolico lahko svetujem, za ostalo Slovenijo ne vem).
Svetujem pa, da resno razmisliš, ali si želiš iti v sodni spor z delodajalcem. Če imaš možnost v naslednjih 3 mesecih dobiti zaposlitev, jaz to odsvetujem, razen če je res ultra dobljen primer (to pomeni, da imaš za vse svoje trditve resne dokaze).
Toliko na kratko.
Srečno!
Forum je zaprt za komentiranje.