Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev VAŠA PLAČA IN IZOBRAZBA.

VAŠA PLAČA IN IZOBRAZBA.

Koliko imate plače in kakšni izobrazbo imate? Poklicna, srednja, višja, visoka,faks,magisterij,dotorat?

1600

1000 evrov

prodajalec 444 EUR

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Aja pa mislim NETO!

7.stopnja, 1100 evrov – neto z malico in prevozom

ker imam srednjo šolo, neto pa 1600€ + služben avto (tudi v privat namene).
Lp.

1350 neto, SŠ.

VII stopnja, 600 neto z malico vred (brez vožnje)

M

ne bom odgovorila, čeprav je anonimno, samo me RES zanima, zakaj se vsake toliko pojavi to vprašanje.

K da vlada dela neko anketo hehe…Jaz raje ne povem kok služim s svojo izobrazbo, me pa plačuje Avstrija, tko da itk nima veze..

Jernej povej kaj delaš in plačo. Ni nobena vlada, le zanima me. Zelo zadovoljna kaj pa delaš v službi? In v kakšni stroki delaš?

Med 2-3 tisoč eurov neto, odvisno od uspešnosti, prometa blabla…
Strojni tehnik, delam pa kot nek broker…Služben avto, uporabljam ga tudi privat…
Delo vključuje, posredovanje storitev, iskanje novih strank, kontakt z obstoječimi strankami,organizacija transportov itd…vse mogoče…
Delo je zelo zabavno, zanimivo(: Poteka od 8h-12h, pavza eno uro in od 13h-16h… Vikendi frj…

SŠ – 400€

7. stopnja, 1100 porodniške.

Jernej kaj delaš kot zavarovalniški ali pa nepremičninski agenst? Ker jaz si tudi enkrat želim dela v avstriji, pa me vsaj približno zanima kaj delaš.

ne nism agent, v enem ogromnem transportnem podjetju sem zaposlen, ki se ukvaraja s posredovanjem in organizacijo tovora…
Rihtaš naklade, doklade za kamijone, sprejemaš tovor, ga posreduješ kakemu drugemu prevozniku, če imaš zasedene vse tovornjake, recimo sprejmeš od nekega podjetja tovor odaljen 1000 km, recimo cena je 1200 eurov in najdeš prevoznika, ki bo to pelal za 800-900 eurov(: Donosno… Zato tudi dobre plače…Moraš pa res obladati šeft, prevoznike, podjetja itd…

7.stopnja, 1000-1100 s prevozom in malco

To pomeni neko iskanje in prepričevanje se mi zdi. Pa klicanje na vse strani. Mislim da to ni najbolj zame, vendar bi se z nekaj truda že naučila. Želim pa si zelo delat v Avstriji in tudi 10 ur samo da je plača fajn. Jernej hvala lepa za odgovore in lahko noč.

Ne ni tako, to je podjetje ki ima 2-3 tisoč zaposlenih, svoje poslovalnice, Nemčija, Nizozemska, Avstrija itd…V bistvu samo kontaktiraš z ostalimi iz istega podjetja, vendar v drugi državi…Pa ko prideš tam delat, maš itk na mizi že vizitke od 50 prevoznikov, ki komaj čakajo da jih pokličeš(: Tko da nbenga ne fehtaš nč(:
Ti pa priporočam Avstrijo absolutno, sploh če živiš kje ob meji in bi se lahko vsak dan vozil/a …(:

Kaj pa delaš, če ni skrivnost? Za SŠ izobrazbo je to zelo visoka plača :))

Ja živim res blizu meje in si želim vozit. Imam končano srednjo ekonomsko, vendar nameravam nadeljavati izredni študij ekonomije. Ampak si ob tem izrednem želim delat v avstriji. Upam da bi se kaj našlo za sš. Delala bi tudi kot navadna delavka, ker palče so tam res lepe. Kasneje ko pa bi naredila študij pa bi iskala kaj drugega. Koliko pa kaj imajo delavci in vodje skladišče plače? pač ljudje z srednjo šolo.

gimnazijka (manjka diploma)
1800 neto + služben avto (tudi za privat)

mater eni ste res blesavi s kontra vprašanji pač za enega ki ima SŠ pa 1350 plače, da je to kao zelo visoka plača…
halo kolk ste stari da dajete taka vprašanja???
a še niste dojeli da ni važna izobrazba??
npr. s SŠ imaš svoje podjetje in zaslužiš kolkor češ, ali pa si s SŠ še direktor iz starih časov, itd itd …

grow up people!

dovolj vsega

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close