Vaša največja razvada?
Knjige, a ne le branje. Ko se me katera knjiga dotakne, jo preprosto moram imeti. Pa če tudi je že prebrana dvakrat… So knjige, ki jih imam v dvojniku. Novejša žepna izdaja z mehkimi platnicami in potem, ko vidim tisto pravo, s trdimi platnicami in prvo izdajo… tisto tudi rabiiiim.
Narcise. Tiste, ki jih v lončkih razstavijo pred Gardenio, zbudijo v meni pomladno hrepenenje – vsako leto znova. Da jih kupim, občudujem in odcvetele presadim v vrt …
O pestovanju dojenčkov, konzumiranju sladoleda ne glede na letni čas, brskanju po knjižnici niti ne bi izgubljala besed.
V bistvu to niso razvade, temveč drobne radosti. 🙂
A ti to za moje dvojne knjige?
Pravzaprav so; Ime rože, Alkimist, Po sledeh človeka, Popotovanje vase, Igra s hudičevim repom, Lolita, Neznosna lahkost bivanja… pa še jih je. Aja, pa Men Without Women v slo in angl. 🙂
Ce (pogojni odvisnik prve stopnje) pomeni Lolita 14 , 14 letnico potem je to deklica. Lahko da je vse naklucje ni pa nujno. Verjetno sem preveckrat gledal
http://www.youtube.com/watch?v=aS_d0Ayjw4o
Upam pa da se nisva na isti stopnji norosti 🙂 Momogrede ali res kar pravi Adi?
Mah, včasih si kdo želi biti vsaj v niku tisto, kar bi želel … Saj veš, da nekdo v muki in užtku izjavlja svojo norost; ”…priblisk prelepe gldke kože na spodnji strani…”
Forum je zaprt za komentiranje.