Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek vaša najmanj priljubljena domača opravila

vaša najmanj priljubljena domača opravila

Pravkar sem skuhala kosilo, pospravila za nama in spila kavo. Včeraj sem sesala in se spopadla s kopalnico. Vse z veseljem ali vsaj brez odlašanja 🙂 Me pa čaka še kup olupkov in ostankov, ki jih moram odnest na kompost. In to mi je mučno. Preobut, oblečt, it okoli hiše… Se mi ponavadi do večera valja to pokuhinji, ker se ne spravim zraven. 🙂 Evo, to je moje najhujše opravilo.
Katero pa je vaše?

pospravljanje 🙂

____________________ [b]404 Not Found[/b] [i]nginx/1.6.2[/i]

Vsi finisi – pospravljanje ciste posode, pospravljanje zlikanih cunj, razna zategovanja in vse finese.

Sesanje, likanje in kuhanje … pečem pa rada 🙂

brisanje prahu. fuj.

tako kot strela … zaključevanja so najbolj mučna

dela ki jih ti sovražiš pa pri nas opravlja mož 🙂 … smeti, ostanki hrane, kompost, recikliranje … vse to je njegovo delo, ki pa ga uspešno že prelaga na sina haha.

pomivanje oken.. in pomivanje po tleh… rada pa.. kuham.. in pecem… pospravim kopalnico, preoblacim pojstle… perem, likam.. se najraje kavc 😉

sex, pa spet no, a ne moreš mal potrepet joj ti desci

Vse, kar je dela s čistili in da moram dat na roke rokavice, to je bedno.

--------------------------------------------------------------------------------- Prevajanje: http://www.parisienne.si/ Medved z otoka, zgodba za otroke: http://www.alba2000.si/otro%C5%A1ke-knjige-in-pravljice/96-medved-z-otoka.html

Meni kadar je volja ni problem nič. Ko se mi pa ne ljubi najbolj, pa ful ne maram nogavic skupaj spravljat. Obožujem pa čistko in nošenje v kontejner. Butam v vreče in vija v kontejner.Takrat se počutim lažjo in očiščeno ene nesnage. Moj feng šu kličem to.

Likanje!!!!
Raje celo stanovanje spucam od stropa do tal, kot pa da bi se lotila kupa cunj.

isto kot ti avtorica, ker ponavadi me še naš pes naskoči ves blaten in se mi valja pod nogami, da ne morem niti priti do komposta…evo to

nekako mi ničesar ne predstavlja odpor, ampak pri likanju pa… se kar ne spravim. tako da večinoma vse sproti likam

Jaz pa sem lena kt hudič, ne maram nobenih gospodinjskih opravil, še najmanj muke mi povzroča kuhanje 🙂 Zaradi finančnih težav moramo “odpustit” gosp. pomočnico, ki tedensko zlika in pospravi, mi je kar malo slabo … ne vem, kaj bom, verjetno bomo imeli svinjak na kubik (tudi mož ni nič bolj priden kot jaz …)

Sovražim pospravljanje – to je dajanje stvari na svoje mesto.
Ni mi problem počistiti, likati, peči, kuhati (no, ja) … Samo, če bi nekdo stvari pospravil prej. Tudi s sprotnim pospravljanjem imam težave 🙁

Rada čistim in imam pospravljeno. Toda likanje tudi mene nervira.

Zlaganje iz pralnega stroja in obešanje, zlaganje iz sušilca, sploh iskanje parov nogavic brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Likanje. Najboj brezvezno delo; nekaj tam stojiš in s peglom drsaš po cotah……pol pa oblečeš in je v enem dnevu že vsrano. ali prepoteno….. In krog se vrti dalje…. 🙂

Zoprno mi je posušene cunje posortirat in pospravit v omaro. Sicer tudi ostalega gospodinjskega dela ne obožujem, ampak pri drugem še nekak preživim, tole se mi pa res upira.

Sovražim likanje in temeljito čiščenje. Ni mi problem pomest ali posesat, temeljito čiščenje, na primer notranjost kuhinjskih elementov, kopalnica, čiščenje radiatorjev na primer…

Napenjanje jogi rjuh je zame najbolj zoprno opravilo. Prav namatram se zraven.
Pa pomivanje res dolgega balkona, ki ga potacajo tačke naših dveh mačkonov, vsaj v tem letnem času je to delo brez konca. Ta trenutek čisto, naslednji spet polno sledov. Pa kaj hočem, tudi s tem treniram svojo potrpežljivost:-)
Hecna so tale opravila, perpetum mobile.

seks z mojo ženo:(

vsa so nepriljubljena; še najmanj težav imam z obešanjem perila;

Likanje, itak. In pomivanje po tleh.

…grozen si…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close