VAŠA MNENJA
Zelo lepo je, da imaš s hčerko tako dober odnos, da ti je zaupala takšno stvar. To je veliko, ker marsikatera si nebi upala. Sprejmi jo takšno kot je, tudi v bodoče in ji zaupaj, kot si ji doslej. Ne ji težit zaradi tega, da se ne bo zaprla pred tabo. Skratka obdržita takšen odnos, kot sta ga imeli doslej.
Morda bi bilo pametno, da poskusiš najti kakšno literaturo s to temo in se s hčerko temeljito pogovoriš o njeni spolni usmeritvi, vsaj tako bi ravnala jaz, če bi mi moj otrok povedal, da je homoseksualen. Mogoče je to le del odraščanja in eksperimentiranja ter iskanje spolne identitete je pa res pohvalno, da imata tako odkrit odnos, da ti zaupa tudi intimne stvari. V bistvu priznam, da bi mene kaj takega tudi precej zmedlo a vendarle svojim otrokom vsi privoščimo osebno zadovoljstvo in srečo v življenju.
LP
zivjo! moje mnenje je tako ,,,punca je v puberteti in verjeto jo zanima kako in kaj,,,sele kasneje lahko govorimo o homosexualnosti in podobno,,res je da znajo biti otroci zmedeni,ker kar naenkrat zacnejo cutiti tako kot cutijo,,in ne vejo kako naprej ,lepo je da ti je zaupala,te stvari,,ti pa jo poskusaj razumeti,,in Nikoli obsojati,,lahko da je samo faza lahko pa da bo to tako ostalo,,,cim vec komunikacij,,,to je glavno,,,lp.
Forum je zaprt za komentiranje.