Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek vaša mnenja prosim…

vaša mnenja prosim…

pozdravljeni fantje/moški

mene pa zanima, če bi vi še kdaj hoteli bit skupaj z bivšo
rečmo da sta se razšla brez posebnega razloga, mogoče nepripravljenost

pa še to me zanima, a še kdaj pomislete na njo (bivšo) iz kateregakoli razloga

hvala vsem za odgovore, lp anitka

če pa ste tu tudi dekleta/ženske

pa me zanima tudi vaše mnenje, ali še kdaj pomislite na vašega bivšega

hvala tudi vam, lp anitka

OJla!

Pomislim že kdaj na bivšega, samo nebi več bila z njim.Od kar sma končala je že 2 leti, on ima punco jaz pa tudi sedanjega fanta.Jaz mislim, če bi nanovo začela zvezo bi bila obupna iz preprostega razloga,ker bi si preveč očitala!Že včasih ko se slišiva po telefonu mi očita marsikaj,tako da vem da zveza več nebi klapala.

Seveda pa je to samo moje mnenje.

LP

Jaz pa prevečkrat pomislim na bivšega:) Pa vem,da ne bi blo ok če bi bla spet skup, a mi še kar ne gre iz glave…

oh hvala pika si me kr mal potolažla, k men ne rata da neb mislila na njega pa bo že dve leti odkar sva nehala, pa glih tko dvomim če bi blo tko kot bi blo treba, če bi nazaj skup pršla, sam mogoče bi pa to pomagal, da bi ga pa lohk čist odmislila, ker mam skoz občutek, da med nama še ni končano, ne vem zakaj…..

Jest mislm da druga šansa ne more bit slaba, ampak če kmal še drugič zaškriple morš bit tolk pametn, da koj nehaš… Za zmerom…

hvala,
s tem se pa tud jest strinjam

lp anitka

vsak si zasluži še eno šanso- ČE JE ODNOS KOREKTEN SEVEDA, PRI VARANJU ODPADE VSE,

če pa tudi potem ne gre pa BRIŠI…..

A je razen varanja vse drugo – korektno ??!

kaj pa vse drugo?

ljubezen je kompleksen odnos med dvema , če kdorkoli vara, tudi drugo ne klapa – ni komunikacije ,

ni filinga……….

brez zamere vsem,

na varanje nisem mislila, ker to pač ni bil vzrok, da se ne boste od teme preveč oddaljil, pa kregal zarad tega

p.s. če bi bil vzrok varanje mi na kraj pameti nebi padl, da bi hotla bit z njem

hvala vsem, mnenja so še vedno dobrodošla

Pogreta juha še nikoli ni bila dobra…

ja sorry, jest še zmer pojem v ponedeljek, kako fajn govejo župco z nudelni k od nedeljskega kosila ostane…..
tok o juhi

lp

nasledn dan mogoče še ni blo tok razlike, čeprav tud, čez nekaj dni, tednov, mesecev, let, bi bla pa ta juha za en k….

Hah, ravno “vsega” menda ni potreba pisati ?
Ali ni že grobost dovolj ?
Koliko časa bi bila z moškim, ki sicer ne vara, včasih samo MALO pretepe?

Kaj misliš Iza, koliko parov dolga leta živi skupaj, vzgaja otroke, hodi na dopuste, obiske, prireditve….in veselo skače čez plot ?
In koliko od teh VE, da mož ali žena ali oba drugje fukata ?
Kaj jih ni na obeh čvekih že nekaj razpravljalo v tem smislu?

Samo vprašujem, a se mogoče KREGAM ? (anitaw?)

diskusijski pozdrav, ja ?

hja to je zdej tko…
PONAVAD gres z nekom narazen zaradi tehtnega razloga (te kaj moti pri njem….) in nevem zakaj bi sla se enkrat isto poz, ce ze zdaj ves da NI slo takrat??
In sploh ce si ti koncala zvezo, mi verjemi da fant nebo za se enkrat.. ker ce si ga brez tehtnega razloga pustila ti bo rekel ! JA valda, da se bom spet nate navezal, potem pa spet nogo dobil?? NO WAY!
SomeOne

Ljudje smo različni , imamo različna merila in zahteve.
Na srečo!

MAL tepe oz. VSAKRŠNO NASILJE je nedopustno . Tako psihično , kot fizično!

Ne moški in ne ženska, ki se ceni tega ne dopušča.

Kako pa ljudje uživajo v slabih zakonih , je pa stvar vsakega posameznika,
če jim ustreza karkoli in sta oba zadovoljna – super.

Razlika je le v merilih in standardih.

Zanimivo, kakšna burna reakcija- ko stopiš mač……………….

pa lepo noč iza

In deed…

Aja, a skakanje čez plot je stvar “dopuščanja”?
Kako se pa to NE DOPUSTI v primeru, da gre za družino?
Ali se reče partnerju – od jutri naprej pa nič več k drugi/drugemu, sicer se ločim ? (Kajti on/ona se ceni !?)
Kaj pa če otrok npr. na to reče, da ne dopusti razveze, ker ima pravico terjati od staršev, da ostanejo družina ???

Ja, ja, bi se strinjal, da gre za razliko v merilih, (hah,hah – npr.;kakšna pa je zate “lepa noč”?)….ampak kaj tedaj, ko je nezdružljivost meril, stališč, prepričanj…. ugotovljena prepozno ???

Kaj si natančno mislil/a z mačjim repom ?
Ker imam pogosto opravka z zanemarjenimi otroci, me egoizem staršev res občasno nekoliko razburi – upam, da te to ne moti preveč ?

lep dan želim (po tvojih merilih)!!

Vse je stvar dogovora, pogovora……………

V dobrih družinah teče komunikacija v vse strani, ni varanja, laganja, nasilja, so pošteni in korektni odnosi .

Je pripravljenost sprejeti drugačno mnenje , prisluhniti, tudi če je tvoje mnenje drugačno .

Predvsem pa je v dobrih družinah prisotna ljubezen- do partnerja in do otrok.

Mogoče se v sodobnem svetu , vsi preveč usmerjamo na seks in premalo na ljubezen- saj bi bilo tako tudi precej manj zanemarjenih otrok.

Hvala za lepe želje – jih vračam !

Iza,
čisto si me zbegala, ko praviš
“Vse je stvar dogovora,pogovora….” ????????

Ali to pomeni; dogovorimo se in naša življenja bodo urejena, …odnosi ljubeči, … ne bom varal/a, ker smo se tako dogovorili … ??
Ali to pomeni, da – recimo dobri – dogovorili/pogovorili vse vnaprej rešijo?

Ali ni življenski vsakdan preveč dinamičen, da bi bilo sploh mogoče dogovoriti se vnaprej ? Ali se nem ne dogajajo stvari, o katerih nismo niti sanjali, da se nam bodo zgodile ???

Kako dojemaš ljudi, ki hočejo vedno govoriti o vsem, pojasniti vse …????

Hvala za opis idealne družine – koliko jih poznaš ?

Ali mi lahko napišeš definicijo ljubezni – (lahko na kratko, npr. 5 značilnosti) ??

Se pa strinjam,… če bi se manj usmerjali na seks, bi bilo manj otrok in -verjetno – tudi manj zanemarjenih otrok ?
Ampak v pridigi so gospod rekli, da moramo imeti več otrok ???

???

Ja zakaj sem te pa zbegala ?

Seveda je vse stvar dogovora !!!!!!!!!!!!
Ko se dva dogovorita, se lahko dol dajeta drugje, pa imata še vedno dokaj dober odnos , če sta OBA zato.

Vidiš tu pa običajno nastane šroblem- eden ja , drugi ne, ni komunikacije, je mulanje, ni pogovora in zadeve gredo v culo kafro, pa bi mogoče šlo, če bi se pogovorila!

Otroci pa mislim, da mnogo bolje živijo , če se takšni starši ločijo, seveda da oče in mati še vedno opravljata dolžnosti staršev, ne glede na njun odnos.

Starševstvo NI partnerstvo !!!!!!!

Čudi me, da tega ne razumeš, saj se končno ukvarjaš z marginalnimi skupinami- kjer velja visoka stopnja tolerance in sprejemanje vsakršne drugačnosti, predvsem pa želja pomagati pomoči potrebnim.

Ljubezen : kemija, zaupanje, spoštovanje, dober sexs , prijateljstvo , podpora v vseh situacijah in popolno sprejemanje partnerja!!!!!!!

K maši pa ne hodim, zato mislim, da imejmo toliko otrok kolikor jih lahko preživimo in jim dajemo tudi ljubezen in ČAS.

lp iza

Mislim, da tole ne paše sem a si me izzval in sem morala odgovoriti.

Iza,
ja zakaj zbegala ?
Ker je pa toliko protislovij; npr v definiranju ljubezni znova; kje pa je v tej definiciji dogovarjanje, ki je zate VSE ???????!!!

Tem bolj je zadeva nerodna, ker kaže, da ti lahkko ljubiš samo nekoga, s katerim lahko tudi dobro “sexsaš”, ampak verjetno spet nisem razumel ????

In glede dogovarjanja; Kaj ni dogovor samo podlaga za neko skupno dejavnost ?
Kaj niso naša življenja – predvsem vsota naših dejavnosti, ne pa samo naših dogovorov ?????

Da so dogovori ločenih staršev o vzgoji in skrbi za otroke NE GLEDE NA NJUN ODNOS – velika iluzija, je pa prevečkrat potrjeno, ali ti mogoče to ni znano ? In da starševstvo ni partnerstvo ????? Ali morda midva ne razumeva pojme, ki jih uporabljava, vsaj podobno??!!

Tedaj pa to res ne paše več sem – še več; ali se tudi tebi ne zdi več smiselno ????? Predlagam, da prenehava ?
Naj te vprašanja ne izzivajo – ne vem, če si opazila, da so samo retorična?

S spoštovanjem !

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close