Vaš najboljši igralec/ka?
Zdravo,mene pa zanima kateri vam je najboljši oz. najslabši (ali pa ga preprosto ne morete videti:) igralec in igralka?Pa še zakaj:videz,talent??
Meni je ful dobr igralec Edvard Norton (ma bolj talent kot look:)-hvalabogu ,pri vseh cute tipih k nimajo pojma igrati.
Igralka pa Nicole Kidman,res talentirana pa še zelo zelo lepa.
Videt pa ne morem une Renee Zellweger (?napisano?) tko mi je čudna v fris,sicer igrat kar zna,od igralcev pa mi nista všeč R.Redford in Val Kilmer(ne vem zakaj,taka samovšečna tipa).
Ok,to je moje skromno mnenje,razpišite se še vi!
Heh, smešno, meni sta pa Eric Roberts in Kevin Bacon kul. 🙂
Drugače bom pa vedno gledala film, če je notri Sean Penn ali Viggo Mortensen (njega sem imela rada že pred Gospodarjem prstanov, da ne bo pomote, zdej je samo še toliko bolj yummie). 😉
Pri ženskah je prav fino gledati Angelino Jolie, igleda super, igra pa še boljše. Ali pa obratno. 🙂 Tudi Scarlett Johansson je zadnje čase moja najljubša.
Ne maram pa gledati Ume Thurman in Bena Afflecka.
iri, meni je tudi všeč Viggo Mortensen :))
Uma Thurman tudi meni ni, mi tako hinavsko deluje, ne vem zakaj, čeprav sem jo v Nevarnih razmerjih nekako prebavila, ker je sicer zelo dober film (a bi bil še boljši brez nje),
všeč mi je Ethan Hawke (ne razumem, kako se je lahko poročil z Umo?? :))
všeč so mi Susan Sarandon, Meryll Streep (ena najboljših igralk), Monica Belluci mi je ena najlepših (sploh v Maleni), Kathy Bates (igra v samih dobrih filmih), Geena Davies, Diane Keaton,…
pa Jack Nicholson, Dustin Hofmann, Woody Allen (simpatičen oz. smešen, fajn filmi), Tim Robbins, De Niro, Anthony Hopkins, William Hurt, Bill Pullman,…
Antipatičen mi je npr. John Candy…
Ah, preveč jih je, enih in drugih…
Ja, saj je siten po eni strani Woody, tak nevrotik, a meni je ful smešen! :)))
Ženske pa ima res skoraj prelepe, ja, sicer pa je tudi privat imel kar nekaj lepih – v majhnih flaškah je strup, pravijo! :))
A res, Ethan in Uma sta se ločila? Že grem tja! :))
Joj, jaz sem se tudi še ene spomnila – tista, ki je igrala v Chocolat, taka nežna, prisrčna, kako ji je že ime? Isabella Rosselini? Mislim, da ni to ta, a ta Isabella mi je tudi všeč. Pa Sophia Loren…
Meni pa najboljši( a ne tudi najlepši): Al Pacino, Robert de Niro, Tom Hanks, Anthony hopkins,Sean Penn
Najlepši: Brad Pitt, Kurt Russel,Patrick Swayze, Rob Lowe, Val Kilmer
najbolj zoprni: Danny de Vito, Clint eastwood, Woody allen,Ben Affleck
Najboljša: Meryl Streep, Kathy Bates,Sally Field
zoprna: Julia Roberts, sandra Bullock, uh, ne vem, še cel kup..
nekako moške bolj ocenjujem..
Meni je najboljši igralec Colin Farrell, tako kot po izgledu kot po igranju. Ima neverjeten talent in ko gledaš kak njegov film te kar sune in prevzame, no vsaj mene 🙂
Drugače mi je pa všeč tudi Johnny Depp in Edward Norton
Od igralk pa niti ne vem, nobena mi ni nič posebnega in nobena mi ni zoprna.
Dobre igralke : Charlize Theron, Jodie Foster
Vizualno privlacne : Julia Roberts pa Sarah Michelle Gellar ( ne morm pomagat :)) )
Zoprne: ZETA JONES ( obup :)) )…tok mi je zoprna, da si trenutno take, k se bi kosala z njo, ne morem spomnit:)))
Dobri igralci: Al Pacino pa Sean Connery
Vizualno privlacni: Ashton Kutcher, Gary Dourdan
Zoprni: uuu, Stallone, Seagal, Schwarzenegger, Van Dame
:))
Med igralci definitivno Edward Norton, Kevin Spacey, Tim Roth, Samuel L. Jackson in seveda “stari mački” kot npr. Al Pacino, Robert de Niro, Jack Nicholson, Dustin Hoffman.
Tisti, ki me ne pritegnejo kot “dobri”, jih sicer ne štejem med slabe – pač nimam mnenja.
O igralkah nimam posebej izdelanega mnenja (ne o dobrih ne o slabih). Edina, ki je res ne morem videt, je Goldie Hawn.
Najljubši & najbl sexi: Keanu Reeves, Johnny Depp & Tom Cruise…od starejše generacije pa definitivno Bruce Willis, Mel Gibson
Najljubše: Nicole Kidman, Monica Belluci, Michelle Pfeiffer, Cameron Diaz
Najbl antipatični: Steven Segal (grozen je), Sly Stalone (jebote Rambo), Woody Allen
Najbl antipatične: Catherine Zeta Jones (pujska1), Renee Zellweger (pujska2)
Najboljši Komik: Jim Carrey – ni mu para