Vas je prevaral, ga bi še vi?
Anonimno 4320
ti si popoln primer, moderne zblojene ženske. indoktrinirane v feminizem.
1. šteje edino poroka. ti nisi poročena. ti si partnerka. to ni nič. to ne šteje ne pomeni ne velja popolnoma nič. tudi če si poročena, si uporabila besedo partner – ne moj mož. to janso kaž na to ,da sploh ne veš kaj je poroka. kaj ej tvoja vloga , kaj je vloga žene.
2. ženske varate. moški ne varamo. ker moški ne more varat. moški niti nima namena varat. moški najde sex pri drugi, če je žena, v tvojem primeru partnerka levičarska prasica in feministka, on dovolj dobro zgleda in ali ima dovolj denarja. torje neko dorbo službo.
3, varate ženske. ženska ne sme varat. moški lahko. ker če nek ključ odpre veliko ključavnic je to zelo dober ključ. če pa eno ključavnico odpria veliko ključev je to zelo slaba ključavnica.
4. ne moreš se maščevat. mislim , lahko se pojebeš kje češ. daš pizdo komu češ. spremenilo ne bo nič. ker te mara več. ker mu greš na kurac. ker ve da si prasica. levičarska prasica. naduta feministka. hočeš bit alfa.
5. to je tvoj poraz. ker ti tekmuješ z samicami okoli njega, ne z njim. ti si problem. moški ne gre fukat kr tako nobene. plus tega, ženske in moški isto preocentov varajo. sam da ženske pač bolje skrivate.
6. zdaj pa tko. a bi ti imela moškega, ki ga nobena druga noče? ne bi!! ne biga spoštovala, sama se ne bi počutila sexy. ne bisprejela. ker si takih imela veliko, jih očitno imaš, na lagerju, in nisi izbrala njih. si tega, ki ima opcijo.
7 torej, ti moraš razumet, da nisi relevantna. moški je nagrada, ne ženska. ti je bilo sedaj jasno pokazano.
8. ti ne boš sposobna, dobit nobenega. simpl. ker že to kaj si sedaj povedala , je dovolj da te bo fsaj moški dal v predal – praznenje jajc in nič več. sploh taki kot i ga ti želiš.
kako boš ti bodočemu moškemu, možu pojasnila to zadevo. ko bo vprašal zakaj. boš rekla ker meje varal sem šla. ok, zakaj pa si izbrala takega? torej ne znaš izbrat moških. torj te bo tudi ta, dal v kategorijo prasica za pojebat. ker to si.
jaz ti povem direkt resnico.
Forum je zaprt za komentiranje.