vas je kdaj partnerica dobila pri samozadovoljevanju
česar vsega ti ne razumeš, še ne pomeni, da je paradoks.
ti bo kot paradoks razumel tudi to, da nekdo, ki ne zna odgovorit na vprašanje, začne s kvazi humorističnimi vložki in so misli, da je zabaven zaradi dvopičja in oklepaja.
ampak tebi je lahko, ker te vse ženske naskočijo samo da razširiš roke… strup za ženske, ni kej.
česar vsega ti ne razumeš, še ne pomeni, da je paradoks.
ti bo kot paradoks razumel tudi to, da nekdo, ki ne zna odgovorit na vprašanje, začne s kvazi humorističnimi vložki in so misli, da je zabaven zaradi dvopičja in oklepaja.
ampak tebi je lahko, ker te vse ženske naskočijo samo da razširiš roke… strup za ženske, ni kej.[/quote]
Jok ne vse, samo tiste, s katerimi sem v zvezi. Odgovor je pa primeren vprašanju.
in kako potem rečeš samozadovoljevanju med seksom v dvoje?
kaj pa samozadovoljevanju pred nekom, tako da te drug opazuje?[/quote]
Rajcanje. :))
Če ve za to početje. Ampak ne razumem, čemu pri moškem težnja, da je sam. Pravzaprav sem domnevala, da imajo moški podobne želje kot ženske, kar se intimnosti tiče. Da je seksati s partnerjem veliko bolj “polno” doživetje, kot masturbirati. Če nič drugega, je pri seksanju prisoten še en dejavnik, in to so občutki, kar jih pri masturbaciji ni (vsaj ljubezni ni). Ali pa so, ne vem. Nisem moški, tako za moške tega pač res ne morem trditi.
Tudi če je pri masturbaciji lažje ali vsaj enostavneje in z manj truda (dela) možno doseči orgazem, ali potem ta odtehta dejavnik “občutkov”, torej ali to odtehta, kar z marsturbacijo izgubiš, bližino z ljubljeno osebo, telesen stik, neko srečo, da si z nekom, ki ti je drag… Če seveda imaš takšnega partnerja….
Drugo je seveda, če si samski.
Doživetje je vsekakor bolj “polno” s partnerjem. Vsaj pri meni. S samozadovoljevanjem pa je podobno kot z veliko potrebo. Tam imam tudi rad mir, intimnost. Če je to opravilo tudi bolj polno v prisotnosti partnerja, pa še ne vem. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.