Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija varnostno središče programa Windows

varnostno središče programa Windows

Ko zaženem računalnik, se mi v desnem kotu odpre oblaček v katerem piše Varnostno središče programa Windows…. Vaš računalnik je lahko ogrožen … al neki tazga…

Ko kliknem oblaček, se odpre okno, v njem pa piše:
POŽSRNI ZID DELUJE
SAMODEJNO POSODABLJANJE DELUJE
PROTIVIRUSNA ZAŠČITA PREVERITE STANJE in je obarvan z rdečo!!!!

Spodaj pa Norton antivirus sporoča, da je nameščen, a je njegovo stanje neznano.

Nič mi ni jasno… Kako to odpraviti, oz. aktivirati antivirus al kaj še gor naložit itd da bo stvar lepo delovala in da mi ne bo kar naprej ta oblaček varnostnega središča ven skakal…

Mam še par drugih vprašanj, sam najprej to…

Hvala

Ja, včasih je tudi pri M$ potrebno storiti natančnop to, kar ti svetuje.
Posodobi torej svoj PV program. Za kaj gre? Sama namestitev protivirusnega programa namreč še ne pomeni nič, saj se vsak dan pojavljajo novi virusi. Knjižnico znanih virusov moraš torej posodobiti – najbolje dnevno – da jih bo tvoj AV programček uspešno prestregel in odstranil.
Poišči torej v svojem PV programu nekaj takega kot “update”, pa bo. Še bolje: če se le da, nastavi samodejno posodabljanje.

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

Oj,

ja, sem ga posodobila, pa še vedno isto… Mogoče zato, ker je ta Norton trial za pol leta….
Bom poskusla še kakšen drug antivirus gor dat… pa bom pol videla kako in kaj…

Če mi pa še kaj lahko priporočaš, se pa priporočam…

Hvala.

Mogoče res: če je preizkusni čas potekel, potem pa sploh. (Nisem pa prepričan).
Vsekakor pa preden namestiš nov PV program tega starega odstrani. Malce poglej nazaj, je kar nekaj linkov do dobrih brezplačnih programov.

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

Nič nisi napisala katero verzijo Nortona imaš. O odstranjevanju si preberi tule:

Drugače pa, če si ga (slučajno) na novo naložila, ne glede na verzijo, obvezno poskeniraj računalnik (Full System Scan), drugače ti bo moril, pa na Update ne pozabi….

Lp, Lady L

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close