Varnostniki v kampu Šimuni brutalno pretepli Novomeščana
Aja, komu nam, Slovenci smo glavni na svetu ali kako? :-)) Če bi še ostali svet mislil tako kot ti, pol tebe ne bi bilo, ker bi te večji tako izbrisali ali pa bi bil v najboljšem primeru kje pod avstrogrsko. 🙂
[/quote]
Nismo glavni na svetu, ampak resnično žalostno je, da tudi na svojem nimamo občutka, da smo glavni tu. Ali bolje, nimate, oziroma verjetno ne morete imeti, ker niste na svojem. Če bomo gledali na zgodovino po tvoje, nas verjetno do koliščarjev na barju itak niti ni bilo ali kako? Ko se vsi okoli trkajo po zgodovini, ki njim ustreza, mi je pravzaprav čisto vseeno za tvoje mnenje, jaz bom za svojimi prepričanji, tudi če se tebi zdijo mimo!
[/quote]
Ti si opranoglava budala. Tako kot ti bubaš traparije, jih lahko nekdo drug recimo v Avstriji in bo trdil, da Slovenija sploh ne obstaja, ampk je to Avstrija. Pa malo mutni s tumasto betico, preskočiš obstoj Jugoslavije, ker ti ta del zgodovine ne paše, oziroma so ti preko medijev tako povedali nekateri prazno lajajoči politiki, trdiš pa da je Istra naša?
Aha, se strinjam. In to so izkušnje iz cca 10 let nazaj.
[/quote]
Sploh ni važno, letošnje, lanske, izpred deset let….. naslednje leto boste vsi skup spet dol.
[/quote]
Ja, pa je pomembno. Ker ni problem v Hrvaški ali hrvaških kampih, ampak v dotičnem kampu Šimuni in si ostali niti slučajno ne zaslužijo takega posploševanja zaradi enega lastnika kampa “pacienta”.
Sploh ni važno, letošnje, lanske, izpred deset let….. naslednje leto boste vsi skup spet dol.
[/quote]
Ja, pa je pomembno. Ker ni problem v Hrvaški ali hrvaških kampih, ampak v dotičnem kampu Šimuni in si ostali niti slučajno ne zaslužijo takega posploševanja zaradi enega lastnika kampa “pacienta”.
[/quote]
Zagotovo ni problem v dotičnem kampu, ampak v posameznikih, ki so primitivna praseta in ko gredo na dopust in se ga napijejo, so še hujši kot doma, povrh si še domišljajo, da so povsod glavni.
[/quote]
Zagotovo ni problem v dotičnem kampu, ampak v posameznikih, ki so primitivna praseta in ko gredo na dopust in se ga napijejo, so še hujši kot doma, povrh si še domišljajo, da so povsod glavni.
[/quote]
Je problem v dotičnem kampu.
Nismo glavni na svetu, ampak resnično žalostno je, da tudi na svojem nimamo občutka, da smo glavni tu. Ali bolje, nimate, oziroma verjetno ne morete imeti, ker niste na svojem. Če bomo gledali na zgodovino po tvoje, nas verjetno do koliščarjev na barju itak niti ni bilo ali kako? Ko se vsi okoli trkajo po zgodovini, ki njim ustreza, mi je pravzaprav čisto vseeno za tvoje mnenje, jaz bom za svojimi prepričanji, tudi če se tebi zdijo mimo!
[/quote]
Ti si opranoglava budala. Tako kot ti bubaš traparije, jih lahko nekdo drug recimo v Avstriji in bo trdil, da Slovenija sploh ne obstaja, ampk je to Avstrija. Pa malo mutni s tumasto betico, preskočiš obstoj Jugoslavije, ker ti ta del zgodovine ne paše, oziroma so ti preko medijev tako povedali nekateri prazno lajajoči politiki, trdiš pa da je Istra naša?
[/quote]
Ni naša, res ne, ampak tudi Hrvaška ni, zato se mi zdi, dokler ne bo bolj pravične delitve, več kot umestno sklicevanje na zadnje zgodovinske krivice do Slovenskega teritorija, ki se jim bodo vsak čas pridružile še nove.
Seveda pa je kristalno jasno, tudi iz drugih tvojih prispevkov v tej temi in še kateri prej, da pač navijaš za svoje. Bubamo mi ne
[/quote]
Ni naša, res ne, ampak tudi Hrvaška ni, zato se mi zdi, dokler ne bo bolj pravične delitve, več kot umestno sklicevanje na zadnje zgodovinske krivice do Slovenskega teritorija, ki se jim bodo vsak čas pridružile še nove.
Seveda pa je kristalno jasno, tudi iz drugih tvojih prispevkov v tej temi in še kateri prej, da pač navijaš za svoje. Bubamo mi ne
[/quote]
Eh….
[/quote]
Eh….
[/quote]
E, vidiš, tu se popolnoma strinjam s teboj……eh, ja!
Hrvati so splošno proti Slovencem. To podpišem kadarkoli kjerkoli. Poznam osebne primere, npr: Slovenec se trudi na vsak način govoriti Hrvaško, se ponižuje in sodeluje z vsemi, uslužbenka v recepciji kampa izgubi papir in se odloči, da se ta Slovenec ni prijavil in da hoče spati v njihovem kampu zastonj, ker je pač Slovenec. In ta Slovenec še vedno časti Hrvaško, ker je tam trava bolj zelena.
No s tem se pa ne strinjam. Poznam oba kampa in točno vem, da je v Straškem red, ker tudi mora biti ker sta Novalja in Zrće “preblizu” ampak takih incidentov s strani osebja in varnostnikov, ki redno “patruljirajo” pa ni. Je bilo veliko sicer blažjih incidentov že v Šimunih, zato smo mi tudi kamp zamenjali. Lastnik je nastrojen proti Slovencem, buta noter mobilne hiške kot “zmešan”, …
[/quote]
Hiške butajo noter kot obsedeni tudi v Straškem. To je prikoličarsko naselje, ne pa kamp. Kaj se ponoči dogaja, ko se mladina vrača iz Zrč, pa res ne moreš vedeti.
No s tem se pa ne strinjam. Poznam oba kampa in točno vem, da je v Straškem red, ker tudi mora biti ker sta Novalja in Zrće “preblizu” ampak takih incidentov s strani osebja in varnostnikov, ki redno “patruljirajo” pa ni. Je bilo veliko sicer blažjih incidentov že v Šimunih, zato smo mi tudi kamp zamenjali. Lastnik je nastrojen proti Slovencem, buta noter mobilne hiške kot “zmešan”, …
[/quote]
Lepo, ce je v strasku ponoci red, jaz sem bila nazadnje pred cca 10 leti, pa imam drugacne izkusnje – od glasne glasbe do razgrajanja ob odhajanju na zrce in seveda ob vracanju. Prijatelji so bili istocasno v simunih in je bil mir, pa ni bilo treba nikogar pretepsti 😉 Mogoce je zdaj tudi v strasku drugace, fino.
Kar se pa tice mobilnih hisk, jih pa v skoraj vseh kampih pospeseno postavljajo, kar ni cudno, saj z eno hisko v 2 tednih zasluzijo toliko kot z enim pavsalistom za celo sezono, pa se misli, da je pol kampa njegovega. Sprijaznite se, pavsalom bo vsak cas odklenkalo, vecinoma se jih ze izrinja na robove kampov pa vedno drazji so.
Sicer ne verjamem ravno, da so bili čisto mirni, ampak ja, saj vemo, Hrvati so do Slovencev tako prijazni, da večina naših dopustovalcev ne bo niti za trenutek pomislila, da bo treba nekaj ukrenit. Če bi bili pametni, bi vsi tisti, ki nosite denar dol na jug, poselili in pokupili vse kar se da do Savudrije, da bi demografsko prevagala tja, kamor zgodovinsko sodi. Pol pa referendum, ne?!
[/quote]
To je eden boljših predlogov zadnje čase.
Forum je zaprt za komentiranje.