Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Varnostnik po tleh vrze starejsega gospoda

Varnostnik po tleh vrze starejsega gospoda

Odgovor na objavo uporabnika
Moj primer, 16.10.2021 ob 12:31

Anonimno 4811, 15.10.2021 ob 17:44

Madamme dd, 15.10.2021 ob 16:20

Ste videli, kako opica od varnostnika na tla vrze starejsega gospoda?? Primskovo, Slovenija. Gospod ni imel maske. Nanj se spravi primitiven varnostnik na nivoju amebe. Je zdaj kaj bolj jasno, zakaj protesti? Al boste mirno gledali tudi, ko bodo v soli pretepli vasega otroka, ker bo npr pozabil nadeti masko?? Ki bdw sploh obvezna ni.

Kje? Dokazi? Zakaj ta ostareli gospod ni imel maske ali socialne delavke/skrbnika v primeru demence?

Sem videla več primerov, ko so kupci bili nasilni in žaljivi do prodajalk, kot varnostnikov, ki bi povzdignili glas, kaj šele roko.

Če sem krivična – se opravičujem za skeptičnost. Red in pravila niso samo tisto kar “jaz določim” ampak tudi tisto, kar morajo drugi spoštovati. Če bi en meni vlomil v dom ali se kar usedel v avto, bi pričakovala, da se ga grdo pogleda in grdo prime, ne pa mene označi za žleht.

Če si bil priča temu, prijavi na policijo oz. Jim daj izjavo – zato jih imamo. Naj uradno gredo do te trgovine, zahtevajo videoposnetke in nadaljujejo postopek na sodišču, mi na forumu lahko samo lajamo brez dokazov in pravnih posledic. Prijavi pristojnim organom.

Oprosti, marsikomu, ki stoji pred trgovino, da preverja pct, je stopilo v glavo. Nekateri se celo izživljajo neizživete sanje biti policist. Tako kot navadna trgovka ali varnostnik, ko so bili do sedaj “niko in ništa” imajo zdaj vsaj nekaj zadoščenja.

Tudi jaz sem doživela neprijetnosti s temi “pct policisti”. Ko sem vstopila v trgovino, pri vratih ni bilo nikogar, ki bi preverjal. Opozorilo na vratih pa so imeli. Se sprehajam med policam in nekaj iščem, ko se mi približa trgovka. Mislila sem, da me bo vprašala, če kaj rabim. Pa me ženšče vpraša, če imam pct. Jo zabodeno pogledam in ji rečem, da imam. Ni odnehala. Pa mi ga lahko pokažete, čivkne in v isti sapi, češ, saj razumete, a ne, to je naše delo. Med vlačenje listka iz torbice, sem ji prijazno zabrusila, da ne razumem in jo opomnila in spomnila, da je njeno delo za blagajno in filanje polic in ne igranje policistke. Ne jaz, ne ona, se nisva počutili v redu. Nam je treba tega Slovenci in Slovenke?

Dajte enkrat razumet tudi nas, da to kar se dela s preverjanjem po trgovinah, je svinjarija.

@ Moj primer

Mogoče se te je pa zapolnila iz časov, ko je… kupec bil kralj. No mogoče te je pa samo zamenjala za katero drugo kačo iz tistega časa. ?

Vseeno… zavedajte se, da odnosi se gradijo konstantno. Danes si zgoraj… jutri si lahko spodaj. ?

. https://www.youtube.com/watch?v=gYR0xP1j4PY

swell, 16.10.2021 ob 18:00

Še glede tretje doze. Kaj se sploh obremenjuješ z njo? Ti baje še prve nisi dobila, torej si še daleč od nje. Tisti, ki res vedo zakaj so se cepili, se bodo, če bo potrebno, še večkrat in še proti čem.  Tisti, ki pa se ne pustite poniževati s testi, cepivi in ostalo znanstveno navlako, se pač ne boste. Bistvo je samo, da morate tudi vi svobodno ali pa ne upoštevati določene pogoje že v enem nepomembnem trgovskem centru. Se pa popolnoma svobodno odločate, da nečesa pač ne koristite. So drugi načini, ki so vašim pogledom na svet pač bližji  in zato primernejši. Torej ni nobene potrebe po takšnih provokacijah.

Ne gre se samo zame. Kaj pa nasa mladina.? Kaj bojo pol zivljenja na njih testirali neko napol delujoce cepivo.? Se bomo pol zivljenja testiral s poflmofl testi, ki niso ziher samo zato ker hocejo nek listek, ki ne pove nic.?  Ne vem ce je to smiselno, dvomim

Jaz vidim samo to,da je vladajočim uspel divide et impere kot so si zamislili. Upam samo da se jim vrne.

matr eni razumete kot svobodo vse sam da ste proti, 16.10.2021 ob 16:02

budale zakajene in zašmrkane:):)

Kot hipiji v sedemdesetih, proti vsemu, vsakemu, samo ,da so se oni lepo zakajali, pili, fukali drug prek drugega, seveda za denar nekoga drugega.

Kajti ,njim je bilo seveda izpod časti delati za koga drugega, sami pa itak niso bili  sposobni ustvariti ničesar.

In taki ste današnji “protestniki”…proti vsemu in vsakomur,samo da se lepo zakajate..itd itd itd…beri zgornji tekst.

Zgodba se ponavlja.

Ampak , tudi hipiji so zrasli in se začeli voziti z mercedesi,imeti rolexe, pa vile ipd ipd.

In takrat niso več protestirali:):) Tako kot tudi vi ne boste enkrat, golazen ,ki bi širili bolezen povsod, samo,da ste lahko proti nečemu. Proti zdravi pameti ste, bedaki. No, ko boste na intenzivki, ali ,še bolje, ko bodo vaši sončki tam, pa napišite semle, kako ste še proti pcrju in maskam, in, seveda cepljenju.

Neumnih je preveč, morda pa vas bo narava selekcionirala.

Vaša svoboda seže samo do moje, veste? In jaz ne dovolim takim tepcem, da posegate v mojo svobodo ,dokler sem zdrava. Zaradi vas ne mislim zboleti , vi pa, kakor kdo hoče.

ti pa posegaš v svobodo ostalih s tem, ko jih obtožuješ krivdno nečesa česar ne počno… namreč zato, ker nekdo ne nosi maske nič bolj ne ogroža tvojega zdravja kot nekdo, ki jo nosi…

saj maske ne preprečujejo širjenja virusa – te, ki jih popilacija večinsko nosi – tega ne preprečujejo… to kar ti trdiš,da maska te ščiti je enako kot bi trdila,da te predor ščiti pred hudim napadalnim psom, ki stoji na drugem koncu predora in čaka da se zalaufa proti tebi in te napade…  ne predor te ne ščiiti, ker pes je tako majhen, da lahko gre z lahkoto skozenj… in enako velja za maske in virus –  skozi te maske gre vsak virus z lahkoto…

kvečjemu si upam trditi,da te ljudje, ki nosijo masko ogrožajo bolj – zakaj – ker se neprimerno večkrat dotikajo obraza – ust in nosu, ko si masko popravljajo in s tem možne klice dobijo na roke in jih trosijo okoli, nadalje se na maski koncentrirano nabirajo vsi izločki, ki se jih z dotikanjem maske torej vsi dotikajo in jih tako raznašajo naokoli… zato nehaj s temi floskulami o tvoji svobodi in zdravju, ker  te oseba, ki NIMA MASKE IN SE DRŽI OSNOVNIH HIGIENSKIH STANDARDOV IN KULTURNEGA OBNAŠANJA NE OGROŽA POPOLNO NIČ…  in še več OGROŽA TE KREPKOOO MANJ KOT PA oseba, ki nosi masko in se te kar naprej dotika

Plavi, 16.10.2021 ob 15:30

Sam delam, kot varnostnik, in nikoli  se ne bi fizično lotil človeka, zaradi tega , ker ne izpolnjuje pct pogoja.Tudi sam, ne izpolnjujem pct pogoj, opravljam tedensko samotestiranje, za potrebe dela. Zaenkrat grem lahko brez problema v spar, mercator in tuš, pa tudi na pumpo. Smrt represiji, tiraniji, in poniževanju! Smrt Ameriki, Angliji, Izraelu, in Kitajski!

Zakaj pa smrt vsem tem državam?

Saudovo Arabijo in druge islamske države, kjer najbolj mučijo ljudi in  komunistično Severno Korejo pa si izpustil, zakaj?

vse kar se širi v današnjih časih je umska bolezen ne pa kovid.

začenši pri vodilnih navzdol ki malikujejo njihove teroristične ukrepe.

Jebemti pa to nedelujoče citiranje-nekoga citiram pa ne grem iskat nazaj.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=608016240346808&set=p.608016240346808&type=3

Tisti, ki ne nosijo mask, se ne držijo niti osnovnih higienskih standardov – taki ne kihajo ali kašljajo v rokav, taki si ne umivajo redno rok, taki se navadno niti umivajo ne dobro. Kje je šele bonton, empatija ali vsaj obzirnost. Ta gorjanski Gorenjec je zgleda privandral iz ene zahojene gorske kočure. Zato še po ravnem ne zna normalno hoditi.

BTW, maske zelo dobro ščitijo pred širjenjem tvojih smrkljev in sline ob tvojem kašljanju, kihanju ali celo samo govorjenju. In ne, pri normalni aktivnosti maska ne povzroča pomanjkanja kisika v možganih. Vzrok za slabo delovanje možganskih celic išči drugje.

ajojjo, 16.10.2021 ob 20:27

Zakaj pa smrt vsem tem državam?

Saudovo Arabijo in druge islamske države, kjer najbolj mučijo ljudi in  komunistično Severno Korejo pa si izpustil, zakaj?

Ne, on se bo fizično lotil vsakega, ki bo napadel njegovo namišljeno čast. Vsakega, ki ga bo po njegovo ponižal…. Ring a bell? Pripadniki miroljubne religije imajo nenormalno velike probleme s častjo… Tukaj je samo naključno istega mnenja kot njegova smrtna sovražnica yram. ???

yram, 16.10.2021 ob 20:00

Ne gre se samo zame. Kaj pa nasa mladina.? Kaj bojo pol zivljenja na njih testirali neko napol delujoce cepivo.? Se bomo pol zivljenja testiral s poflmofl testi, ki niso ziher samo zato ker hocejo nek listek, ki ne pove nic.?  Ne vem ce je to smiselno, dvomim

Ne skrbi ti za zadeve, o katerih ti ni dano razumeti. Lahko dvomiš v vse, komot. Itak nisi noben faktor.

Anti446, 16.10.2021 ob 21:16

Ne skrbi ti za zadeve, o katerih ti ni dano razumeti. Lahko dvomiš v vse, komot. Itak nisi noben faktor.

Takisto velja zate. Ameba nerazvita..

OK, povej od katerega dilerja jemlješ drogo. Jaz bi tudi. Da ne bi več videla problemov. Itak je vse kul a ne?

Vauuuu, varnostnik je obvladal šibkejšega od sebe. Fak, je džek, junačina! Stari bi lahko okužil vso trgovino, ker nihče s ptc-jem ni noter varen. Ne prebolel, ne testiran, še manj cepljen!  Jojmeneeee. Dajmo varnostnika predlagat za medaljo za hrabrost!!! Dajmo mu vsi z mona, ki ga podpiramo zaploskat z eno roko! On je rešil trgovino pred korono. On je zadnje upanje, da neumne ljudi spametuje in prepriča v  inteligentne odloke. Majke mi, da bi lahko rešil celo Slovenijo! Kaj Slovenijo, Evropo! Aaaaa, orgazmiram!

Pa kaj, če je čistokrvni Slovenec, 16.10.2021 ob 19:26

noja13, 16.10.2021 ob 19:21

stara zgaga je štorasta, 16.10.2021 ob 14:30

ob vsej svoji nesramnosti je stari penil in se  je spotaknil sam ob sebe. Njegovega teženja nihče ne sliši?

Staro sranje, ki misli,da lahko vse.

Škoda, da ga varnostnik ni pobasal na ramena in odnesel do kontejnerjev, kamor stari zoprnež spada.

Čefurska hčerka bo pa seveda cvilila skupaj z njim.

Sramota ,tak stari.Fuj.

No tale ata je čistokrvni Slovenec, prav tako njegova žena in hčerka, lahko pa da je čefur varnostnik, ja. In ne glede na to, ali je možak provociral ali ne, je bilo nasilje varnostnika pretirano.

Je pa možak Jezerjan, to je pa res, ti so pa malo posebni (ampak metanja po tleh pa vseeno ne zasluži).

A za vas ne veljajo odloki vlade? Ni čudno, da vas je vsak dan manj!

TO je bila replika (pa ne citira) tistemu, ki nekaj o čefurjih naklada…..

Bonton, 16.10.2021 ob 21:04

Tisti, ki ne nosijo mask, se ne držijo niti osnovnih higienskih standardov – taki ne kihajo ali kašljajo v rokav, taki si ne umivajo redno rok, taki se navadno niti umivajo ne dobro. Kje je šele bonton, empatija ali vsaj obzirnost. Ta gorjanski Gorenjec je zgleda privandral iz ene zahojene gorske kočure. Zato še po ravnem ne zna normalno hoditi.

BTW, maske zelo dobro ščitijo pred širjenjem tvojih smrkljev in sline ob tvojem kašljanju, kihanju ali celo samo govorjenju. In ne, pri normalni aktivnosti maska ne povzroča pomanjkanja kisika v možganih. Vzrok za slabo delovanje možganskih celic išči drugje.

ne drzi…

ljudje, ki imajo maske so v veliki vecini pravi prasicki v obnasanju… in pol svone obnasanje opravicujejo pa kaj saj imam masko, ali pa kaj saj sem cepljen…

da kar vsakega, ki nima mase obtozis za nehigienskega pa je bebavo, saj se nedolgo nazaj smo bili vsi brez mask, pa so se eni ceorav brez madk obnasali vedno kulturno in ti se se danes.

to niti slucajno, 16.10.2021 ob 21:58

ne drzi…

ljudje, ki imajo maske so v veliki vecini pravi prasicki v obnasanju… in pol svone obnasanje opravicujejo pa kaj saj imam masko, ali pa kaj saj sem cepljen…

da kar vsakega, ki nima mase obtozis za nehigienskega pa je bebavo, saj se nedolgo nazaj smo bili vsi brez mask, pa so se eni ceorav brez madk obnasali vedno kulturno in ti se se danes.

Daj, si dokazala, da samo blebetaš in nimaš pojma. Zate očitno tudi dohtarjem ni treba nositi mask. Ker hej, po tvoje itak ne pomagajo pri ničemer.

Torej ti veselo širiš svoje smrklovje in slino naokoli, ker te maska preveč ovira? Utesnjuje mogoče? Ker če že  samo govoriš, letijo drobne kapljice tvoje sline&co naokoli. Tudi po tvojem sogovorniku, pa če si to želi ali pa ne. Fuj!

Starček z začetka teme je ni nosil in je kaj? Poosebljen bonton in higiena? Seveda???

Ti si samo še  ena od antikarkoli že. Saj ne veš točno o čem pišeš, glavno, da si proti. Za deprivirane možgane je to dovolj. ?

Higienicarka, 16.10.2021 ob 22:49

Daj, si dokazala, da samo blebetaš in nimaš pojma. Zate očitno tudi dohtarjem ni treba nositi mask. Ker hej, po tvoje itak ne pomagajo pri ničemer.

Torej ti veselo širiš svoje smrklovje in slino naokoli, ker te maska preveč ovira? Utesnjuje mogoče? Ker če že  samo govoriš, letijo drobne kapljice tvoje sline&co naokoli. Tudi po tvojem sogovorniku, pa če si to želi ali pa ne. Fuj!

Starček z začetka teme je ni nosil in je kaj? Poosebljen bonton in higiena? Seveda???

Ti si samo še  ena od antikarkoli že. Saj ne veš točno o čem pišeš, glavno, da si proti. Za deprivirane možgane je to dovolj. ?

Ti si za v vrtec.

Vsak, ki je kdaj razkuzeval vozicke, opozarjal na nosenje mask / rokavic, preverjal PCT, verjetno lahko potrdi, da najbolj neprijetno presenetijo ravno tisti prijetni, zgubani, sivolasi gospodje in gospe. Dokler se jim prijazno nasmihas in jih pozdravis, se cedijo od prijaznosti, ko pa vljudno opozoris na masko / PCT oz. lani za dokazilo o starosti nad 65 let v casu, ki je bil rezerviran za rizicne skupine… uh, kako radikalno se nekateri v trenutku prelevijo v zmaje. Grd pogled, ces “koji si ti qrac”, te besno odrine in jo mahne proti vhodu, kar naenkrat vsi gluhi za vljudne pozive. Pa da napacno “na uc” ocenis starost, ja tragedija no, a ja ni OCITNO, da jih ima 63 in ne 65, plaz zaljivk, zmerjanje pred vsemi….

Ne vem no, neprimerno lazje je dvometrsko gorilo prepricat, da si natakne masko kakor dolocene starejse osebe, ki so navajene, da jih zaradi starosti vsi nosijo po rokah.

Ja, tudi mene vsakic znova sokirajo, ker so nekateri resnicno nerazumni in nesramni brez potrebe.

Poudarjam, ne vsi, ampak procentualno gledano imam vec slabih izkusenj s starejsimi kot mlajsimi. In ne, nisem nejevoljna ali nesramna, vse pozdravim z nasmeskom in lepo besedo.

Pow457, 17.10.2021 ob 02:31

Vsak, ki je kdaj razkuzeval vozicke, opozarjal na nosenje mask / rokavic, preverjal PCT, verjetno lahko potrdi, da najbolj neprijetno presenetijo ravno tisti prijetni, zgubani, sivolasi gospodje in gospe. Dokler se jim prijazno nasmihas in jih pozdravis, se cedijo od prijaznosti, ko pa vljudno opozoris na masko / PCT oz. lani za dokazilo o starosti nad 65 let v casu, ki je bil rezerviran za rizicne skupine… uh, kako radikalno se nekateri v trenutku prelevijo v zmaje. Grd pogled, ces “koji si ti qrac”, te besno odrine in jo mahne proti vhodu, kar naenkrat vsi gluhi za vljudne pozive. Pa da napacno “na uc” ocenis starost, ja tragedija no, a ja ni OCITNO, da jih ima 63 in ne 65, plaz zaljivk, zmerjanje pred vsemi….

Ne vem no, neprimerno lazje je dvometrsko gorilo prepricat, da si natakne masko kakor dolocene starejse osebe, ki so navajene, da jih zaradi starosti vsi nosijo po rokah.

Ja, tudi mene vsakic znova sokirajo, ker so nekateri resnicno nerazumni in nesramni brez potrebe.

Poudarjam, ne vsi, ampak procentualno gledano imam vec slabih izkusenj s starejsimi kot mlajsimi. In ne, nisem nejevoljna ali nesramna, vse pozdravim z nasmeskom in lepo besedo.

Žal še kako resnicno. Zato pa je resnično žaljivo imenovati takšno neodgovorno on brezobzirno osebo, kot je ta možakar iz videa, gospod. To ni noben gospod, pač pa nesramen brezobzirnež. Samo kaj, ko je takšnih kar nekaj tudi tukaj na forumu. Razni Robiji spadaja v isto kategorijo starejših, brezobzirnih in v tem primeru še agresivnih. Z njimi ni možen nikakršen dialog. Res zalosten svet, kjer takšni stari terorizirajo vse ostale.

Marksella, 15.10.2021 ob 17:35

Ce ni imel maske, je lahko kaj takega pricakoval. Verjetno je bil cefur in verjetno je prisel izzivat.   Maske za vse !     Normalni spostujemo ukrepe.  In se ne tepemo z varnostniki.

Zakaj maske za vse, ce so neucinkovite. Da razlozim zakaj neucinkovite. Ko je prisla okuzba v dso na zacetku. Delavci so imeli obvezni na frisu masko. Pa prav tako so zboleli in kuzili dalje. Ker imas IQ tako visok. Zakaj se kljub temu nosi maske?

Razumem jaz zelo dobro. Tudi vidim, slisim, zvem in opazam dobro.

A po tvoje so 24 ur, 7 dni na teden v sluzbi in v maskah? Kako ves, kaj so poceli preostalih 16 ur na dan in med prostimi dnevi?

wd40a, 16.10.2021 ob 20:01

Jaz vidim samo to,da je vladajočim uspel divide et impere kot so si zamislili. Upam samo da se jim vrne.

To izgleda na internetu, kjer so lahko razni ravnozemljaši glasni kot da jih je 90%. V Ljubljano na protest se jih pa zbere potem par tisoč.

Kje pa, 17.10.2021 ob 14:10

To izgleda na internetu, kjer so lahko razni ravnozemljaši glasni kot da jih je 90%. V Ljubljano na protest se jih pa zbere potem par tisoč.

Sploh ne veš kaj je divide et impere an? 

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close