Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Varnostnik po tleh vrze starejsega gospoda

Varnostnik po tleh vrze starejsega gospoda

Odgovor na objavo uporabnika
Jap res, 16.10.2021 ob 15:30

Skeri meri, samo potrjuješ napisano. Nizka samopodoba- polna usta časti. Stalen občutek ogroženosti zaradi manjvrednosti pa povzroča potrebo po nasilju. Inteligence tukaj ni kaj veliko. ?

Lej stari pac nima samospostovanja pa ce se ti na glavo postavis. Zakaj bi skakal po jablani, ce tam banan ni.?

Samospostovanje ali po tvoje cast imas ali pa  nimas. Tako je. Ga ni tega boga, da bo mene preprical, da se grem v soping center  kjer zahtevajo pct ( jaz ga pa nimam in za bedarijo, ki se ji rece trgovina ga tud ne bom sla delat, ker jaz odlocam koliko bo drzava zasluzila od mene s pct in ne oni)kregat z nekim varnostnikom, ki je dobil svojih 5 minut vpliva. Net je velik, za denar dobim vse kar mi srce pozeli in izven neta tudi, samo pravo vsoto moras ponudit. Balkansko ali ne, jaz nisem opica, ki si kupuje svobodo. Jaz sem svobodna in tega meni nihce ne bo vzel z nekimi nesmiselnimi pogojevanji. Ti pa po zelji.

yram, 16.10.2021 ob 15:50

Lej stari pac nima samospostovanja pa ce se ti na glavo postavis. Zakaj bi skakal po jablani, ce tam banan ni.?

Samospostovanje ali po tvoje cast imas ali pa  nimas. Tako je. Ga ni tega boga, da bo mene preprical, da se grem v soping center  kjer zahtevajo pct ( jaz ga pa nimam in za bedarijo, ki se ji rece trgovina ga tud ne bom sla delat, ker jaz odlocam koliko bo drzava zasluzila od mene s pct in ne oni)kregat z nekim varnostnikom, ki je dobil svojih 5 minut vpliva. Net je velik, za denar dobim vse kar mi srce pozeli in izven neta tudi, samo pravo vsoto moras ponudit. Balkansko ali ne, jaz nisem opica, ki si kupuje svobodo. Jaz sem svobodna in tega meni nihce ne bo vzel z nekimi nesmiselnimi pogojevanji. Ti pa po zelji.

Ne napihuj se.

Tudi če bi bilo to res, večina ljudi nima toliko denarja, da bi se šla take igrice.

budale zakajene in zašmrkane:):)

Kot hipiji v sedemdesetih, proti vsemu, vsakemu, samo ,da so se oni lepo zakajali, pili, fukali drug prek drugega, seveda za denar nekoga drugega.

Kajti ,njim je bilo seveda izpod časti delati za koga drugega, sami pa itak niso bili  sposobni ustvariti ničesar.

In taki ste današnji “protestniki”…proti vsemu in vsakomur,samo da se lepo zakajate..itd itd itd…beri zgornji tekst.

Zgodba se ponavlja.

Ampak , tudi hipiji so zrasli in se začeli voziti z mercedesi,imeti rolexe, pa vile ipd ipd.

In takrat niso več protestirali:):) Tako kot tudi vi ne boste enkrat, golazen ,ki bi širili bolezen povsod, samo,da ste lahko proti nečemu. Proti zdravi pameti ste, bedaki. No, ko boste na intenzivki, ali ,še bolje, ko bodo vaši sončki tam, pa napišite semle, kako ste še proti pcrju in maskam, in, seveda cepljenju.

Neumnih je preveč, morda pa vas bo narava selekcionirala.

Vaša svoboda seže samo do moje, veste? In jaz ne dovolim takim tepcem, da posegate v mojo svobodo ,dokler sem zdrava. Zaradi vas ne mislim zboleti , vi pa, kakor kdo hoče.

Je treba vedeti, da, 16.10.2021 ob 15:09

Jih razumem, 16.10.2021 ob 14:59

Kurji futr, 16.10.2021 ob 14:25

Moj primer, 16.10.2021 ob 13:45

Bedakulje, 16.10.2021 ob 13:23

Moj primer, 16.10.2021 ob 12:31

Anonimno 4811, 15.10.2021 ob 17:44

Madamme dd, 15.10.2021 ob 16:20

Ste videli, kako opica od varnostnika na tla vrze starejsega gospoda?? Primskovo, Slovenija. Gospod ni imel maske. Nanj se spravi primitiven varnostnik na nivoju amebe. Je zdaj kaj bolj jasno, zakaj protesti? Al boste mirno gledali tudi, ko bodo v soli pretepli vasega otroka, ker bo npr pozabil nadeti masko?? Ki bdw sploh obvezna ni.

Kje? Dokazi? Zakaj ta ostareli gospod ni imel maske ali socialne delavke/skrbnika v primeru demence?

Sem videla več primerov, ko so kupci bili nasilni in žaljivi do prodajalk, kot varnostnikov, ki bi povzdignili glas, kaj šele roko.

Če sem krivična – se opravičujem za skeptičnost. Red in pravila niso samo tisto kar “jaz določim” ampak tudi tisto, kar morajo drugi spoštovati. Če bi en meni vlomil v dom ali se kar usedel v avto, bi pričakovala, da se ga grdo pogleda in grdo prime, ne pa mene označi za žleht.

Če si bil priča temu, prijavi na policijo oz. Jim daj izjavo – zato jih imamo. Naj uradno gredo do te trgovine, zahtevajo videoposnetke in nadaljujejo postopek na sodišču, mi na forumu lahko samo lajamo brez dokazov in pravnih posledic. Prijavi pristojnim organom.

Oprosti, marsikomu, ki stoji pred trgovino, da preverja pct, je stopilo v glavo. Nekateri se celo izživljajo neizživete sanje biti policist. Tako kot navadna trgovka ali varnostnik, ko so bili do sedaj “niko in ništa” imajo zdaj vsaj nekaj zadoščenja.

Tudi jaz sem doživela neprijetnosti s temi “pct policisti”. Ko sem vstopila v trgovino, pri vratih ni bilo nikogar, ki bi preverjal. Opozorilo na vratih pa so imeli. Se sprehajam med policam in nekaj iščem, ko se mi približa trgovka. Mislila sem, da me bo vprašala, če kaj rabim. Pa me ženšče vpraša, če imam pct. Jo zabodeno pogledam in ji rečem, da imam. Ni odnehala. Pa mi ga lahko pokažete, čivkne in v isti sapi, češ, saj razumete, a ne, to je naše delo. Med vlačenje listka iz torbice, sem ji prijazno zabrusila, da ne razumem in jo opomnila in spomnila, da je njeno delo za blagajno in filanje polic in ne igranje policistke. Ne jaz, ne ona, se nisva počutili v redu. Nam je treba tega Slovenci in Slovenke?

Dajte enkrat razumet tudi nas, da to kar se dela s preverjanjem po trgovinah, je svinjarija.

Pravzaprav si ti tista, ki bi se morala počutiti kot največje budalo. Pogoji so znani. Ni ti treba kazati nič, samo potem pač ne hodi tja. Ja, imajo pravico preverjati, ti pa imaš pravico zavrniti in s tem tudi nositi posledice – da ne vstopaš v prostore, kjer to zahtevajo oz. če se že po lastni neumnosti znajdeš tam, čimprej odstraniš.

Res, primitivci ne zmorejo dojeti, da svoje primitivnosti ne morejo prakticirati povsod, kjer se jim sprdne. Naj jo zganjajo doma, v svinjaku,… Drugod pa naj se obnašajo kultivirano!

Žal, ko se gre za neumne ukrepe, ki jih uveljavla bolana in primitivna vlada, jih ne bom podpirala ali tolerirala. Od žaljenja naroda, laži, korupcije, podtikanj kaj vse si velecenjeni poslanci privoščijo. Eni pač ne bomo mirno požirali govna. Ti ga jej, če ti paše!  Naivnost, ponižnost ali ovčji sindrom pa nima nič skupnega z lepim in kulturnim obnašanjem. Razumljivo?

Kdo te pa sili, da hodiš po teh trgovinah? Pa če nočeš prenašati tega, jih bojkotiraj, pa je.

Kaj je tisti tipson hotel v trgovini, mi ni jasno. Vse, kar mi pade na pamet je, da je provociral (in verjetno pošiljal v p.m. varnostnika). Pa še nekoga je imel, da je snemal ko ga je varnostnik steral. Kao joj, ubogi ubogi.? Ja, ubogi v glavi je res. Varnostnik pa je ravnal čisto pravilno.t

To je spet en zrežiran primer, kot tista primitivna kura s Primorske, ki hodi naokoli in snema svojo sramotno obnašanje. Taki ne protestirajo, taki samo kažejo svojo nesocializiranost in omejenost v glavi.

Ljudje so na obali jasno povedali, da Janša v Marezigah ni zaželjen. Pa ne samo tam, povsod! Pa glej ga zdraharja, da se je kljub protestom tam nasral. Sorry, zgledi pač vlečejo. Tako, da bog pomagaj, če navadna raja provocira.

Imaš čisto prav, navadna raja provocira.

Izobraženih in visoko inteligentnih zraven NI.

Boš podkrepilo svojo izjavo s kakšnimi argumenti, intelektualec. Daj, pojdi gnilo zelje komu drugemu prodajat!

v izi, 16.10.2021 ob 15:57

Ne napihuj se.

Tudi če bi bilo to res, večina ljudi nima toliko denarja, da bi se šla take igrice.

Ce ze kupujes svobodo jo kupi za kaj bolj plemenitega kot je trgovina, lokal in sluzba za ubogega jurja  na mesec. Kruto ja ampak tako je.  Nizko ste padli, mislis pa obratno kako zelo si pomemben . Kmalu bojo testi veljali samo za 24 ur in tretja doza, pa potem cetrta itd…

Placa se ti bo zmanjsala, dobrine bojo pa vsak dan drazje, samo ti si jih ne bos mogel kupit pa ce se tako izpolnjujes pct. Dobrodosel v novi svet kjer ni logike ampak samo zahteve , pisane za neumne. Zame ne skrbi, jaz se bom znasla vedno sem se.

A je vam jasno, da je virus laboratorijska zadeva, in , da je nastal 2015  v Oxfordu? Kitajci so zaključili, kar so anglosasi začeli. Ali je vam jasno, da je covid samo izgovor za vse podražitve v zadnjem času? Ali vam je jasno, da sledi devalvacija, masovna brezposelnost, nemiri….. Ni poanta v cepljenju, ekologiji, tehnologiji, vse je vnaprej isplanirano

Loli275, 16.10.2021 ob 15:09

Pa kaj še, 16.10.2021 ob 15:04

Jugi, 16.10.2021 ob 14:34

Para Bellum, 16.10.2021 ob 14:22

yram, 16.10.2021 ob 09:15

Kaksno varovano obmocje lepo vas prosim. Varnostnike so imeli nekoc za varovanje pred krajami ( jap trgovcev nikoli niste zanimate vi in vase zdravje, ampak jih zanima zascita premozenja) nikar si ne domisljajte, da so tam da skrbijo za vase z vsemi neumnimi odloki.  Pa kako lahko sploh prezivite ob tako veliki naivnosti, aja saj res ne rabite razmisljat to pocne drzava namesto vas. Pametni ne hodimo nikamor, kjer nas ponizujejo in to za nas denar. Bedakom ukazi, da naj si nadenejo sedla in kopita, le tako bojo ostali zdrbeavi, bedaki si jih bodo, ker so bedaki in verjamejo, da druge skrbi za njihovo dobrobit. Kaj naj recem- vas doma niso naucili spostovati se, vas niso naucili niti trohice ponosa.? Ste se res pripravljeni prodati in zraven placati za ponizanja.? Ko voli nek izvoli.

yram, dobro napisano!??

Haha, tipično južnjaško – vedno je ogrožena vaša čast. Pa noben vas ne bo ponižal. Res ne, to se znate kar sami najboljše. ?

Večja je zahojenost, večja je potreba po “časti”.

Primitivna plemena imajo čast za izgovor, da lahko pobijajo svoje in druge. Low life pač, ki se ni razvil dlje od primitivnih klanov. Pa naj bo v Afganistanu, Albaniji, Kosovu, Srbiji, Bosni ali pa uvozijo svoje s.ranje v Slovenijo ali pa Nemčijo. Vse dajo na zunanji izgled, notri pa je vse gnilo.

stara zgaga je štorasta, 16.10.2021 ob 14:30

ob vsej svoji nesramnosti je stari penil in se  je spotaknil sam ob sebe. Njegovega teženja nihče ne sliši?

Staro sranje, ki misli,da lahko vse.

Škoda, da ga varnostnik ni pobasal na ramena in odnesel do kontejnerjev, kamor stari zoprnež spada.

Čefurska hčerka bo pa seveda cvilila skupaj z njim.

Sramota ,tak stari.Fuj.

Očitno je vsaka primitivna opica lahko varnostnik! Dobro vem do kod sežejo njihova pooblastila! Tako da bo definitivno ostal brez službe!

A veš tudi do kam sežejo tvoje obveznosti? Če trgovski center zahteva maske, jih moraš  nositi. Če  jih ne, te imajo pravico odstraniti iz centra. Jokaj kolkor češ, tako pač  je!

Tej provokatorski budali pa bi tudi moralo biti jasno, da MORA upoštevati varnostnika. Če ne zmore, potem mu je treba odvzeti najmanj opravilno sposobnost in določiti skrbnika, da si ne bo več delal take sramote.

Kakor koli. Opica bo izgubila službo, ker ne obvladuje svojih nagonov! Tožba je v naprej dobljena. Ti si pa ovca ubogljiva, brezmožganska, ti ni pomoči, nimaš sploh kaj komentirat, pardon, beketat. Nastavi rit da te šopajo vanjo in te strižejo. Staremu pa vsa čast za jajca! Debata zaključena!

Bodite no resni. Ta varnostnik je samo opravljal svojo službo in to zelo dobro, kar je šlo pa nekaterim verjetno močno v nos. Kdo stoji za snemalno napravo? Snemanje se je začelo takoj na začetku. Ni se začelo nekje na sredi… Kdo je tukaj pravzaprav žrtveno jagnje? Se je nekdo mogoče hotel maščevati “zajebanemu” varnostniku? Zame je ta zadeva preveč zaigrana in upam, da ga varnostnik ne bo najebal. Ata je prišel v trgovino brez maske, PCT pogoj bojda izpoljnjuje… (po mojem mnenju tistega “prebolevnik”). Kdo je tukaj provociral? Ata, ki izpolnjuje pogoj PCT in pride v trgovino brez maske ali varnostnik, ki opravlja svoje delo? Tale varnostnik se je ujel v svinjsko mrežo. Naj policija še to razišče!

Glede na to, da živimo v Sloveniji, vam, lahko povem, kako se bo zadeva odvijala. Varnostnik bo premeščen, na kakšno gradbišče, ali kaj podobnega, in bo zadržal službo. Edino v primeru civilne tožbe bo gospodu plačal odškodnino, za prekoračitev pooblastil, oziroma nesorazmerno ,uporabo fizične sile.

ehjamarička, 16.10.2021 ob 16:18

Bodite no resni. Ta varnostnik je samo opravljal svojo službo in to zelo dobro, kar je šlo pa nekaterim verjetno močno v nos. Kdo stoji za snemalno napravo? Snemanje se je začelo takoj na začetku. Ni se začelo nekje na sredi… Kdo je tukaj pravzaprav žrtveno jagnje? Se je nekdo mogoče hotel maščevati “zajebanemu” varnostniku? Zame je ta zadeva preveč zaigrana in upam, da ga varnostnik ne bo najebal. Ata je prišel v trgovino brez maske, PCT pogoj bojda izpoljnjuje… (po mojem mnenju tistega “prebolevnik”). Kdo je tukaj provociral? Ata, ki izpolnjuje pogoj PCT in pride v trgovino brez maske ali varnostnik, ki opravlja svoje delo? Tale varnostnik se je ujel v svinjsko mrežo. Naj policija še to razišče!

Varnostnik bi moral odreagirat mirno in profesionalno, to jih učijo na tečaju, ko delajo licenco (jo imam tudi sama). Vse kar bi varnostnik moral storiti je, poklicati policijo, ker gospod ni upošteval varnostnika. Policist bi, ali pa ne bi, napisal plačilni nalog gospodu, ker ni upošteval odredbe varnostnika. Gospod bi se lahko pritožil na to in seveda bi tožbo dobil.

Tako to gre in nič drugače!

Varnostnik je prekoračil pooblastila, pika. Večina jih je sicer korektnih in zadeve izpeljejo brez konflikta. No, ta si je pa mastno pljunil samemu sebi v skledo.

Joj glede mask bom pa samo to rekla, ljudje si dajo masko cez nos samo ko grejo mimo varnostnika, cim so oddaljeni je maska pod nosom. Evo vam vase smiselne ukrepe, ki ne veljajo nic. Pol eni imajo tako usrane maske, da ti slabo pride. Nekaterim je maska modni dodatek, maska iz blaga ni vredna nic, razen ce jo imas zato, da te varuje pred mrazom in da je v stilu s tvojo obleko. To so ti blesavi ukrepi in dejansko verjamete, da ste zasciteni, ker ste pokazali nek dokument in imate umazano  masko pod nosom ali pa je vasa maska modni dodatek.? Naivcine najbolj glasni ste, ko je kdo brez maske, pa saj je tudi vi nimate ce bolje pogledamo. O tem, da z usranimi prsti preslatate vse sadje, zelenjavo in za rokavice se niste slisali sploh ne bom. Vazno da niste balkanci …ste pa zato zabite ovcke.

V  času plandemije, 1000000 neodkritih primerov raka ,v Evropi. Pametnemu dovolj!

Ne samo rak, tud bakterijske okuzbe so poskocile. Le zakaj.? Bog ve koliko dni, tednov staro masko ima varnostnik, trgovka, student ki preverja pct na pumpi itd..prej kot kovid nate preskoci kaka bakterijska angina, glede na to da se igrajo policaje taki, ki mask ne menjajo redno in imajo jajca ocitat tistemu brez, sam je pa zivo gojisce bakterij z usrano masko. Bolje da je sploh ne bi imel, vsi bi bili bolj zdravi kot da ti gojisce bakterij na 2 nogah v obraz piha in vpije imate pct. Ja imam bebo, pa svezo masko tud,zdaj pa ti se men povej, kdaj si nazadnje zamenjal ali opral te bakterije na gobcu ki so se ti zaredile na maski, samo se zajedalci manjkajo na njej pa bos kompleten, to bi bilo bolj smiselno vprasanje.

Skeri meri, kako pa ti veš, če  ne hodiš v trgovske centre? Si slisala, pardon, prebrala na kakšnem hujskaškem FB profilu? So ti drugi povedali? Tisti, ki živijo, tisti, ki delajo? ? Sama tega nisi mogla videti, ker si preveč  “svobodna” in ne hodiš  nikamor in ne delaš nič.

Plavi pa ti tukaj prikimuje, hkrati pa ti preklinja tvoje izbrano ljudstvo. ? Super druščina  ste.

Dejstva, 16.10.2021 ob 16:28

Varnostnik bi moral odreagirat mirno in profesionalno, to jih učijo na tečaju, ko delajo licenco (jo imam tudi sama). Vse kar bi varnostnik moral storiti je, poklicati policijo, ker gospod ni upošteval varnostnika. Policist bi, ali pa ne bi, napisal plačilni nalog gospodu, ker ni upošteval odredbe varnostnika. Gospod bi se lahko pritožil na to in seveda bi tožbo dobil.

Tako to gre in nič drugače!

Varnostnik je prekoračil pooblastila, pika. Večina jih je sicer korektnih in zadeve izpeljejo brez konflikta. No, ta si je pa mastno pljunil samemu sebi v skledo.

Varnostnik ima takega pacienta pravico zadržati do prihoda policije. Meni je zgledalo čisto tako. Če se pacient upira in je poleg mentalnega tudi motorično hendikepiran, ni krivda varnostnika, če ta zaradi lastne nerodnosti in upiranja tudi pade.

Upam, da se najdejo priče in policiji razjasnijo dogajanje in obnašanje pacienta. Da si bo zapomnil za vse večne čase. Pa da dobi dosmrtno prepoved vstopa v trgovski center.

Skerica, 16.10.2021 ob 17:07

Skeri meri, kako pa ti veš, če  ne hodiš v trgovske centre? Si slisala, pardon, prebrala na kakšnem hujskaškem FB profilu? So ti drugi povedali? Tisti, ki živijo, tisti, ki delajo? ? Sama tega nisi mogla videti, ker si preveč  “svobodna” in ne hodiš  nikamor in ne delaš nič.

Plavi pa ti tukaj prikimuje, hkrati pa ti preklinja tvoje izbrano ljudstvo. ? Super druščina  ste.

Ma kaksen fb, nimam fb niti ne sledim tujih fb. Ne zanima mene to. Pa saj ne rabis it v trgovino, da ti je jasno, da se ene stvari ne spremenijo. Se ko sem hodila v trgovino, pumpo itd  si lahko kozlal od svinjskih mask. Si pa hecen, mislis da so ljudje cudezno zaceli maske redno menjat in pravilno nosit.? Pol jih ne verjame da korona obstaja, maske in pct imajo samo zaradi statusa, zvizga se jim za zdravje. Ce bi se jim slo za zdravje ne bi hodili z umazanimi maskami ali z maskami pod nosom. Res mislis, da se ljudje cepijo in nosijo maske zaradi zascite. Ne bodi naiven. Taki so redki. Tisti brez pri njem vsaj ves, da nima miljon bakterij pod nosom. Umazanci naj bojo raje  brez, ker so bomba bakterij. 100 posto prej zraven takih z umazano masko fasem bakterijsko okuzbo ali bog ne daj se kake zajedalce kot korono.

Glede izbranega naroda sem mu pa jaz ze enkrat povedala , tudi tam ljudje trpijo neumnosti in so poskusni zajci, isto kot tu. Eni popustijo, drugi ne, eni so zabiti, drugi ne…vse manj so sicer zabiti kar se tice koronskih neumnosti, dojel folk da so cepiva poflmofl, da ni zascite je pa cel kup stranskih ucinkov,  imajo pac prednost z izkusnjami… povsod isti smoren. K nam te izkusnje sele prihajajo, zato vem da nas ne caka nic drugega kot popuscanje cepiv, vse vec okuzb in tretja doza.

Yram, pa zgleda vse te svinjske maske vseeno niso tako smetonosne, kot so jih razni robifašisti tukaj razglašali.  Kaj te torej briga za druge, če  nosijo svinjsko masko. Dokler zaradi tega ne kihajo, kašljajo in pljuvajo v druge, je vse ok. Čeprav je to spet samo izgovor kako da ne delujejo, kako da niso učinkovite, če pa jih ravno taisti antikoronarji ne nosijo oz. ne nosijo pravilno. Ker jim primanjkuje kisika. V možganih definitivno.?

Torej tudi tu velja isto – če nočeš nositi maske, pa ne hodi tja, kjer jo zahtevajo. Ker ne drži, da niso več obvezne na podlagi sodbe US, ampak samo drži, da ti ne morejo izreči globe zaradi nenošenja. Komot pa te vržejo ven. Če  delaš štalo, pa ti napišejo kaksno drugo globo, ki pa brez problema zdržala na sodišču.

Pa, mimogrede, trgovski centri imajo tudi videonadzor. Upam, da objavijo tudi to. Grem stavit, da bo drug zorni kot še bolj zanimiv.

Še glede tretje doze. Kaj se sploh obremenjuješ z njo? Ti baje še prve nisi dobila, torej si še daleč od nje. Tisti, ki res vedo zakaj so se cepili, se bodo, če bo potrebno, še večkrat in še proti čem.  Tisti, ki pa se ne pustite poniževati s testi, cepivi in ostalo znanstveno navlako, se pač ne boste. Bistvo je samo, da morate tudi vi svobodno ali pa ne upoštevati določene pogoje že v enem nepomembnem trgovskem centru. Se pa popolnoma svobodno odločate, da nečesa pač ne koristite. So drugi načini, ki so vašim pogledom na svet pač bližji  in zato primernejši. Torej ni nobene potrebe po takšnih provokacijah.

Pa saj je dokazano zakaj fašisti težijo z nagobčniki. Ker nagobčniki pomagajo širiti okužbe ter bolezni. Fašisti pa si želijo čim več bolnih in umrlih, ker to pripomore k splošni paniki in več možnosti za stranke, ki si bodo vbrizgale strupen zvarek. Več strank pa pomeni več denarja. Vse je popolnoma logično.

Tudi to, da je korona fašizem dokazal kdo je totalen debil. Samo totalni debili podpirajo fašizem in nagobčnike ter nasilje nad državljani. In samo totalen debil meni, da ima fašizem karkoli skupnega z zdravjem.

Zdravniki svarijo: zaradi nošenja mask se lahko bojimo epidemije bakterijskih pljučnic

Robifašist, še vedno čakamo na to epidemijo. Kot na uresničitev mnogih drugih apokaliptičnih napovedi paranoičnih antivaksarjev. Smešiš se, pa saj to ni nič  novega, a ne? Naziv robifašist si je pač treba nekako zaslužiti. ?

so vsi tisti, ki so se postavili na stran varnostnika. Človek idiokratom svetuje varnostnikovo terapijo. Zavedajte se eno, ko vam bodo štopali čas, vas podili, preganjali med sprehodom, tekom, pitjem kave, sedenjem na klopci. Bodite obzirni, razumevajoči do njih.

No tale ata je čistokrvni Slovenec, prav tako njegova žena in hčerka, lahko pa da je čefur varnostnik, ja. In ne glede na to, ali je možak provociral ali ne, je bilo nasilje varnostnika pretirano.

Je pa možak Jezerjan, to je pa res, ti so pa malo posebni (ampak metanja po tleh pa vseeno ne zasluži).

Robi650, 16.10.2021 ob 19:01

Pa saj je dokazano zakaj fašisti težijo z nagobčniki. Ker nagobčniki pomagajo širiti okužbe ter bolezni. Fašisti pa si želijo čim več bolnih in umrlih, ker to pripomore k splošni paniki in več možnosti za stranke, ki si bodo vbrizgale strupen zvarek. Več strank pa pomeni več denarja. Vse je popolnoma logično.

Tudi to, da je korona fašizem dokazal kdo je totalen debil. Samo totalni debili podpirajo fašizem in nagobčnike ter nasilje nad državljani. In samo totalen debil meni, da ima fašizem karkoli skupnega z zdravjem.

Zdravniki svarijo: zaradi nošenja mask se lahko bojimo epidemije bakterijskih pljučnic

Kateri “zdravniki”?

noja13, 16.10.2021 ob 19:21

No tale ata je čistokrvni Slovenec, prav tako njegova žena in hčerka, lahko pa da je čefur varnostnik, ja. In ne glede na to, ali je možak provociral ali ne, je bilo nasilje varnostnika pretirano.

Je pa možak Jezerjan, to je pa res, ti so pa malo posebni (ampak metanja po tleh pa vseeno ne zasluži).

A za vas ne veljajo odloki vlade? Ni čudno, da vas je vsak dan manj!

idiokrati, 16.10.2021 ob 19:16

so vsi tisti, ki so se postavili na stran varnostnika. Človek idiokratom svetuje varnostnikovo terapijo. Zavedajte se eno, ko vam bodo štopali čas, vas podili, preganjali med sprehodom, tekom, pitjem kave, sedenjem na klopci. Bodite obzirni, razumevajoči do njih.

Idiokrati so polni strahu, zlobe, sovraštva….zato so podporniki fašističnega režima, ki temelji na sovraštvu, zaničevanju in nasilju nad vsemi, ki se ne podredijo režimu, ki temelji na ustrahovanju in podrejanju.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close