Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Varnostnik po tleh vrze starejsega gospoda

Varnostnik po tleh vrze starejsega gospoda

Odgovor na objavo uporabnika
Darwin845, 15.10.2021 ob 23:24

Sam se poglej, 15.10.2021 ob 23:13

Darwin845, 15.10.2021 ob 22:50

Na pomoč bil sem nespameten, 15.10.2021 ob 22:46

Nimam maske, ampak pravilo zame ne velja. Grem mimo tega človeka, ki je zadolžen za pravila in je glavo višji od mene, kaj mi pa bo? Opa, uštel sem se!

Idiot pravila naj bi bila pod zakoni. Ker se dogaja da se zakoni ne upoštevajo za pravila pa nekateri si jemljejo pravico, da fizično napadajo ljudi ter jim pišejo kazni pomeni, da pravne države ni več ampak samo še teror. Zmaga pa tisti, ki je močnejši ali ima večjo oboroženo bando na svoji strani.

Sam se poglej idiot nepismeni. Ni čudno da ne upoštevaš zakonov, če jih prebrati ne znaš.

Ja no pol če sm nepismen je logično da jih ne znam brat. Ampak ti k si pa pismen pa ne ločiš kaj so državni zakoni kaj pa pravila posameznikov pa si idiot A VEŠ IDIOT

Pa si zabit ej. Kakšna pravila posameznikov? Red na varovanem območju je reguliran v zakonodaji, ti pacient blesav. V državni zakonodaji. Kreten nepismeni.

Pravila posameznikov

lol

Darwin dons ti negre tole filozofiranje

Sam si res zabit, 15.10.2021 ob 23:42

Pa si zabit ej. Kakšna pravila posameznikov? Red na varovanem območju je reguliran v zakonodaji, ti pacient blesav. V državni zakonodaji. Kreten nepismeni.

Škoda da tvoj idiotizem ne spada v varovano območje, kjer bi te po gobcu kdo nasekal če bi ga odpiral.

Anonimno 8849, 15.10.2021 ob 23:46

Pravila posameznikov

lol

Darwin dons ti negre tole filozofiranje

Za idiote ni filozofije, ker je ne bi razumeli.

Darwin845, 15.10.2021 ob 23:47

Škoda da tvoj idiotizem ne spada v varovano območje, kjer bi te po gobcu kdo nasekal če bi ga odpiral.

Samo ta nekdo nisi ti, debil nepismeni.

Nima argumentov, 15.10.2021 ob 23:54

Samo ta nekdo nisi ti, debil nepismeni.

Še tok bolš da bi te nek debil kot pa jst. Men sicer ni do tega da bi si roke mazal z gnusobo.

A to je izzivljanje?

Tudi brez zvoka se vidi, da je ata rinil v trgovino brez maske, varnostnik ga je odpeljal vstran, ga potegnil za roko in gospod je pac telebnil. Ce bi sodeloval, se ga mozakar ne bi niti dotaknil.

Podiranje oz. rusenje na tla izgleda popolnoma drugace.

Spet je penzionerjem dovoljeno vse in so nedotakljivi, krivi pa vsi ostali.

Pow542, 16.10.2021 ob 03:55

A to je izzivljanje?

Tudi brez zvoka se vidi, da je ata rinil v trgovino brez maske, varnostnik ga je odpeljal vstran, ga potegnil za roko in gospod je pac telebnil. Ce bi sodeloval, se ga mozakar ne bi niti dotaknil.

Podiranje oz. rusenje na tla izgleda popolnoma drugace.

Spet je penzionerjem dovoljeno vse in so nedotakljivi, krivi pa vsi ostali.

Ti Pow si pa res obrnjena in pristranska z mocno zmanjsano obcutljivostjo!. Varnostnik s kricanjem, kletvicami in gestikuliranjem z glavo, rokami in trupom izkazuje nasilnost na najbolj primitiven nacin. Nikakor ni gospoda za roki potegnil, ampak ga s vso mocjo 2 x prekucnil in celi cas krical kot obsedenec!

Prevrnil ga je na tla ze zunaj po nepotrebnem tako, da ga je povlekel za roko in mu s tem vzel ravnotezje, dokler ni padel.

Ajojjjo, 16.10.2021 ob 05:40

Ti Pow si pa res obrnjena in pristranska z mocno zmanjsano obcutljivostjo!. Varnostnik s kricanjem, kletvicami in gestikuliranjem z glavo, rokami in trupom izkazuje nasilnost na najbolj primitiven nacin. Nikakor ni gospoda za roki potegnil, ampak ga s vso mocjo 2 x prekucnil in celi cas krical kot obsedenec!

Ti pa ocitno slisis kot pes, da ti uspe karkoli razbrati iz tega zmazka od posnetka.

ne vedo, da človek ve, da je naprednejša, pravična, plemenita civilizacija ta, ki najbolje, najlepše skrbi za ostarele, nebogljene, ogrožene. Človek ve, da v Idiokratiji je obratno.

Tako se ne postopa.To je čefurjanska metoda,ponos… pa sak jih poznamo že dolgo,kakšne finte imajo. V glavnem,če bi se jaz znašel v bližini tega incidenta,bi prvo kot prvo branil nemočnega upokojenca. Potem bi se mi verjetno zameglilo in bi gospoda varnostnika naučil malo pameti. Imam črni pas,7dan,moj učitelj je bil gospod Takashi na Rimski cesti v Ljubljani. Sicer ni to bahaštvo ker ta šport.ne uči nasilja,samo branjenje in pomoč nemočnim. V glavnem postavil bi se za gospoda in ne bi bilo v redu. Ljudje ne sptavljajze se na nemočne,ne komplicirajte situacij,če se vse lahko reši brez nasilj. Govorim iz lastnih izkušenj. Toliko. Pozdrav vsem ljudem dobre volje.

Raki, 16.10.2021 ob 07:42

Tako se ne postopa.To je čefurjanska metoda,ponos… pa sak jih poznamo že dolgo,kakšne finte imajo. V glavnem,če bi se jaz znašel v bližini tega incidenta,bi prvo kot prvo branil nemočnega upokojenca. Potem bi se mi verjetno zameglilo in bi gospoda varnostnika naučil malo pameti. Imam črni pas,7dan,moj učitelj je bil gospod Takashi na Rimski cesti v Ljubljani. Sicer ni to bahaštvo ker ta šport.ne uči nasilja,samo branjenje in pomoč nemočnim. V glavnem postavil bi se za gospoda in ne bi bilo v redu. Ljudje ne sptavljajze se na nemočne,ne komplicirajte situacij,če se vse lahko reši brez nasilj. Govorim iz lastnih izkušenj. Toliko. Pozdrav vsem ljudem dobre volje.

Eh, lahko marsikaj znas, ampak je treba znat osnovno, to je presodit situacijo. Ce je pa v tebi prikriti nasilnez, pa vsako situacijo lahko vidis kot priliko pokazat svoje znanje. Saj si sicer cist miroljuben, samo situacija zahteva,  a ne …

Naj se tudi upokojenci lepo drzijo pravil pa bo. Ampak eni so prepricani, da kdo jim pa kaj sme, ker so stari, bolni, so nekoc nekaj bili, naredili itd in jim zdaj smrkavci (se pravi 40 ali 50 letniki) ne bodo pameti solili.

Pravila so za vse, pa pika. Tud ta gospod bi lahko na miren in spostljiv nacin nasel resitev v okviru pravil.

Na varovanem območju je potrebno pravila in zakone spoštovati.

Despera, ti pojma nimaš kako stvari funkcionirajo čez mejo, ne delaš v tem sektorju in nimaš pojma. Kultura ljudi je vsekakor na višji ravni in pravila se spoštujejo.  Kdor tega ne zmore ima na razpolago gozd in online shope.

To se je torej zgodilo v tem nakupovalnem centru, kjer jaz ne nakupujem več, ker nimam vstopa, saj ne izpolnjujem PCT pogoja. Drugače je tu noter največji kranjski Mercator oz. hipermarket.

V konkretno tem Mercatorju smo bili gotovo številni kupci v preteklosti priče, da so noter vstopili razni mladi in močni moški BREZ MASK, pa jih noben varnostnik ni upal niti pogledati – ker kot vsaka prestrašena peechka pač ne upajo težiti tipom, ki bi jim lahko razbili gobec. Zato se raje pretvarjajo, da mišičnjaka brez maske niso videli kot pa, da bi ga mogoče opozorili.

Se pa seveda upajo spravljati na starčke obeh spolov in na ženske (tudi mlajše ženske). Za tovrstno populacijo so strokovno ugotovili, da jih lahko porivajo, odrivajo in se derejo mad njimi, pa jih starčki in ženske ne bodo udarili nazaj.

Varnostniki v teh centrih so peezde, ki se upajo spravit zgolj na fizično šibke ljudi. Res so heroji, ni kaj. Gotovo so ponosni sami nase!

Kaksno varovano obmocje lepo vas prosim. Varnostnike so imeli nekoc za varovanje pred krajami ( jap trgovcev nikoli niste zanimate vi in vase zdravje, ampak jih zanima zascita premozenja) nikar si ne domisljajte, da so tam da skrbijo za vase z vsemi neumnimi odloki.  Pa kako lahko sploh prezivite ob tako veliki naivnosti, aja saj res ne rabite razmisljat to pocne drzava namesto vas. Pametni ne hodimo nikamor, kjer nas ponizujejo in to za nas denar. Bedakom ukazi, da naj si nadenejo sedla in kopita, le tako bojo ostali zdrbeavi, bedaki si jih bodo, ker so bedaki in verjamejo, da druge skrbi za njihovo dobrobit. Kaj naj recem- vas doma niso naucili spostovati se, vas niso naucili niti trohice ponosa.? Ste se res pripravljeni prodati in zraven placati za ponizanja.? Ko voli nek izvoli.

Kakšen gospod neki, primitivno budalo je starček. Ne rečem, da niso nekateri varnostniki primitivno gorile, samo če se obiskovalci tako primitivno obnašajo, so še premili.

Kaj lazijo tja, če jim niso všeč pogoji? Noben jih ne sili tja. Samo primitivne budale rinejo tja in preizkušajo svojo “čast”.  Tipično balkansko budalo se seveda vedno sklicuje na svojo čast, pa vedno se počuti ponižanega. Da je s svojim obnašanjem itak manj od d.reka, pa ne zmore uvideti. Bolj zahojen je narod, bolj se sklicuje na čast. Ironija pa je, da se najbolj ponižuje ravno sam.

Para Bellum, 16.10.2021 ob 09:03

To se je torej zgodilo v tem nakupovalnem centru, kjer jaz ne nakupujem več, ker nimam vstopa, saj ne izpolnjujem PCT pogoja. Drugače je tu noter največji kranjski Mercator oz. hipermarket.

V konkretno tem Mercatorju smo bili gotovo številni kupci v preteklosti priče, da so noter vstopili razni mladi in močni moški BREZ MASK, pa jih noben varnostnik ni upal niti pogledati – ker kot vsaka prestrašena peechka pač ne upajo težiti tipom, ki bi jim lahko razbili gobec. Zato se raje pretvarjajo, da mišičnjaka brez maske niso videli kot pa, da bi ga mogoče opozorili.

Se pa seveda upajo spravljati na starčke obeh spolov in na ženske (tudi mlajše ženske). Za tovrstno populacijo so strokovno ugotovili, da jih lahko porivajo, odrivajo in se derejo mad njimi, pa jih starčki in ženske ne bodo udarili nazaj.

Varnostniki v teh centrih so peezde, ki se upajo spravit zgolj na fizično šibke ljudi. Res so heroji, ni kaj. Gotovo so ponosni sami nase!

@ Para Bellum

Ja itak. Nikoli se bully ne bo spravil na močnejšega od sebe. ?

.https://www.youtube.com/watch?v=54B_fSXn7o8

Pa saj sem povedal, da so v tem koronskem fašizmu le največji debili in psihopati našli svoj smisel življenja. Tako, kot je bilo bilo vedno v zgodovini, kjer so v takšnih in podobnih diktaturah, največji psihopati najbolj sledili psihopatskim diktatorjem.

Pow905, 16.10.2021 ob 06:34

Ti pa ocitno slisis kot pes, da ti uspe karkoli razbrati iz tega zmazka od posnetka.

Žaljiva psica si edina tukaj ti, čeprav sama točno to vidiš kar vsi drugi, menjavaš temo na sluh, ampak pride tudi zate osebno čas tvoje osamljene starosti,  saj otrok nimaš, ko boš to vse tvoje današnje racionaliziranje in zavestno laganje  oziroma potvarjanje videnega in slišeenga v prid nasilnežev tudi sama nekoč karmično občutila, ker narava bog in karma ničesar ne pozabi. Do takrat pa se le naslajaj in občuduj videno nasilje nad šibkejšimi, seveda nikoli nad 2 metraš, ker tam pa mali podleži zamižite, da jih nazaj ne dobite hehe in vas poznajo vsi po tem

pridite sem, v Avstrijo.

V prav nobeno trgovino ali gostilno, kafič ipd ne boste prišli s svojimi debilnimi forami.

Ljudje upoštevajo, da varujejo sebe in s tem tudi druge.

Varnostniki te pač ne spustijo čez mejo trgovine, lokala. Tam je njihov “resor” in ne tvoj, budalo infekcijsko.

Saj, v SLoveniji vas je še ogromno, normalni ljudje se morajo spraviti na vas in vas civilizirati, vi imate dovolj prostora po Kočevskem, Trnovskem in drugih gozdovih. Šuuu, po spalke k mami in gremo, idioti.

Zaradi takih,kot ste vi, je Slovenija v kurcu.

Bodite ponosni na to, kreteni :):):)

Anonimno 4811, 15.10.2021 ob 17:44

Madamme dd, 15.10.2021 ob 16:20

Ste videli, kako opica od varnostnika na tla vrze starejsega gospoda?? Primskovo, Slovenija. Gospod ni imel maske. Nanj se spravi primitiven varnostnik na nivoju amebe. Je zdaj kaj bolj jasno, zakaj protesti? Al boste mirno gledali tudi, ko bodo v soli pretepli vasega otroka, ker bo npr pozabil nadeti masko?? Ki bdw sploh obvezna ni.

Kje? Dokazi? Zakaj ta ostareli gospod ni imel maske ali socialne delavke/skrbnika v primeru demence?

Sem videla več primerov, ko so kupci bili nasilni in žaljivi do prodajalk, kot varnostnikov, ki bi povzdignili glas, kaj šele roko.

Če sem krivična – se opravičujem za skeptičnost. Red in pravila niso samo tisto kar “jaz določim” ampak tudi tisto, kar morajo drugi spoštovati. Če bi en meni vlomil v dom ali se kar usedel v avto, bi pričakovala, da se ga grdo pogleda in grdo prime, ne pa mene označi za žleht.

Če si bil priča temu, prijavi na policijo oz. Jim daj izjavo – zato jih imamo. Naj uradno gredo do te trgovine, zahtevajo videoposnetke in nadaljujejo postopek na sodišču, mi na forumu lahko samo lajamo brez dokazov in pravnih posledic. Prijavi pristojnim organom.

Oprosti, marsikomu, ki stoji pred trgovino, da preverja pct, je stopilo v glavo. Nekateri se celo izživljajo neizživete sanje biti policist. Tako kot navadna trgovka ali varnostnik, ko so bili do sedaj “niko in ništa” imajo zdaj vsaj nekaj zadoščenja.

Tudi jaz sem doživela neprijetnosti s temi “pct policisti”. Ko sem vstopila v trgovino, pri vratih ni bilo nikogar, ki bi preverjal. Opozorilo na vratih pa so imeli. Se sprehajam med policam in nekaj iščem, ko se mi približa trgovka. Mislila sem, da me bo vprašala, če kaj rabim. Pa me ženšče vpraša, če imam pct. Jo zabodeno pogledam in ji rečem, da imam. Ni odnehala. Pa mi ga lahko pokažete, čivkne in v isti sapi, češ, saj razumete, a ne, to je naše delo. Med vlačenje listka iz torbice, sem ji prijazno zabrusila, da ne razumem in jo opomnila in spomnila, da je njeno delo za blagajno in filanje polic in ne igranje policistke. Ne jaz, ne ona, se nisva počutili v redu. Nam je treba tega Slovenci in Slovenke?

Dajte enkrat razumet tudi nas, da to kar se dela s preverjanjem po trgovinah, je svinjarija.

Moj primer, 16.10.2021 ob 12:31

Oprosti, marsikomu, ki stoji pred trgovino, da preverja pct, je stopilo v glavo. Nekateri se celo izživljajo neizživete sanje biti policist. Tako kot navadna trgovka ali varnostnik, ko so bili do sedaj “niko in ništa” imajo zdaj vsaj nekaj zadoščenja.

Tudi jaz sem doživela neprijetnosti s temi “pct policisti”. Ko sem vstopila v trgovino, pri vratih ni bilo nikogar, ki bi preverjal. Opozorilo na vratih pa so imeli. Se sprehajam med policam in nekaj iščem, ko se mi približa trgovka. Mislila sem, da me bo vprašala, če kaj rabim. Pa me ženšče vpraša, če imam pct. Jo zabodeno pogledam in ji rečem, da imam. Ni odnehala. Pa mi ga lahko pokažete, čivkne in v isti sapi, češ, saj razumete, a ne, to je naše delo. Med vlačenje listka iz torbice, sem ji prijazno zabrusila, da ne razumem in jo opomnila in spomnila, da je njeno delo za blagajno in filanje polic in ne igranje policistke. Ne jaz, ne ona, se nisva počutili v redu. Nam je treba tega Slovenci in Slovenke?

Dajte enkrat razumet tudi nas, da to kar se dela s preverjanjem po trgovinah, je svinjarija.

Pravzaprav si ti tista, ki bi se morala počutiti kot največje budalo. Pogoji so znani. Ni ti treba kazati nič, samo potem pač ne hodi tja. Ja, imajo pravico preverjati, ti pa imaš pravico zavrniti in s tem tudi nositi posledice – da ne vstopaš v prostore, kjer to zahtevajo oz. če se že po lastni neumnosti znajdeš tam, čimprej odstraniš.

Res, primitivci ne zmorejo dojeti, da svoje primitivnosti ne morejo prakticirati povsod, kjer se jim sprdne. Naj jo zganjajo doma, v svinjaku,… Drugod pa naj se obnašajo kultivirano!

Ljudje mnogi so postali tako indoktrinirani , dresirani, da resnično težko je reči, kaj drugega, kot živi mrtveci ali ovce pa čeprav ovce res nimajo nič s tem razen, to da se jih pase v okvirjih začrtanih območij in brije.

Iz znanstvene perspektive je seveda bilo mnogokrat obrazloženo v detajle, zakaj maske ne ščitijo v tak namen, kot se natolcuje, da naj se nosijo. Še več, celo škodijo nam lahko, če jih nosimo. Tako, da znanost in varnost tu seveda ni za človeka ampak proti njem.

Drugo pa je pokoravanje fašističnim pravilom. Nekateri omenjajo Avstrijo, kjer naj bi se ljudje strumno držali takih ukrepov. Seveda to ni res saj se tudi tam najdejo ljudje, ki niso izgubili zdravega razuma prav tako pa taki, ki se pokorijo nošenju maske iz preprostega razloga, ker si ne želijo konflikta, tako pa je tudi pri nas.

Če pa je tam procentualno na prebivalce več ljudi, ki se pokorijo poniževanju človeka in svojega obstoja pa se s tem ni za hvaliti ampak to le govori, da je v naši deželi več zdravo razumskih. Ker je tudi pri nas veliko tistih, ki tega zdravega razuma nimajo pa tudi naši deželi ne gre hvala iz tega pogleda.

Nekaj tako bedastega, kot je nošnja maske brez razloga je enako, kot če bi se zahtevalo, da si z eno roko vtakneš prst v rit drugo pa držiš kvišku, da kažeš in dokazuješ, da imaš prst v riti in to lahko vidi tisti, ki to pregleduje.

Fašizem pač preskakuje še preden ima zakonsko podlago, kar se tudi pri nas kaže, ko sodišče pove, da ni zakonske podlage za kaznovanje nenošenja maske pa vseeno posamezniki maltretirajo ljudi, da jo morajo nositi. Če so danes maske, čez nos in usta, so jutri lahko še očala čez oči, nujna kapuca, kapica s cofkom, čevlji s petko najmanj 10 cm in tako naprej.

NITI ENEGA DOKAZA ni bilo, da bi nekdo brez maske v trgovini okužil drugega in bi ta zbolel zaradi tega ali pa da bi zato, ker ni nosil maske bil sam bolan.

Ko gre človek na gradbišče je polno preteklih dokazov, izkušenj itd., kjer je komu kaj padlo na glavo itd. in se je zato uvedlo, da morajo ZAPOSLENI (ne obiskovalci ali mimoidoči) nositi čelade, da zavarujejo svojo glavo pred morebitno stvarjo, da jim ne bi padla na glavo in podobno. Prav tako druga delavna sredstva in varnostna oprema , kjer je človek zaposlen ima svoje predhodne izkušnje o tem kako nevarno in zakaj je neko delovno mesto. Zato se tudi v naprej ve kakšna varnostna sredstva so potrebna in pa ZAKAJ.

No pri vstopu v trgovino za nošenje maske ni teh predhodnih izkušenj, se pa kažejo izkušnje, da bi moral sabo nositi sredstva za samoobrambo, če te nekdo zaradi maske fizično napade.

Znani so seveda primeri, ko se človek v avtu ne pripne z varnostnim pasom. Ta je tudi opisan v zakonu.

Policist, ki te ustavi in če nisi pripet ti piše kazen. Že ta pas je bil fašistično naravnan in vem da mnogi tega ne veste, saj z varnostnim pasom ščitiš ali pa tudi ne samega sebe in sam si tisti, ki skrbiš za svoje zdravje bolj ali manj, ker tvoje je. Kdorkoli si domišlja, da ob tem, ko si zdravo razumski in sposoben skrbeti za svoje zdravje, da si nekdo vzame pravico, ki tebi pripada in kar on skrbi za tvoje zdravje in to brez tvojega soglasja je pač prestopil mejo tvoje osebne integritete in svobode. Ko si bolan, ko te boli glava itd. ti trpiš prav tako pa ti plačuješ za zdr. storitve in ne on. Ampak pustimo to sedaj. Bistvo je, da ti policist napiše kazen , če nisi pripet ne pa da te fizično napade. Tudi če se po napisani kazni ne pripneš te še vedno ne bo fizično napadel. No vsaj tako je bilo do sedaj.

Kar pa se dogaja pri teh zadevah z masko pa nekateri LUMPI, ki mislijo, da niso LUMPI po opozorilu, da nosi masko in če tega ne storiš o pripravljeni ti kar lomiti kosti.

Tudi, če bi prihajalo do kake okužbe in bi jo morda kdo brez problema prebolel morda na način da sploh ne bi vedel, daje okužen pa lahko fizični napad pusti telesne poškodbe za celo življenje.

Pač tukaj so stvari jasne, da je idiotizem, fašizem in še mnogo več to, da se ljudi fizično napada, ker ne nosijo mask v trgovini, kjer pa sploh niso ZAPOSLENI.

Namreč povedal sem že, da pravila nekega podjetja naj bo to trgovina ali pa fabrka ali kaj drugega veljajo za ZAPOSLENE in ne obiskovalce. Če je neka trgovina javno dostopna, kar pomeni, da ima javnost dostopin vstop to pomeni, da za trgovino in njene zaposlene veljajo, državni zakoni, kot za vse druge ob enem pa so se zaposleni strinjali z zaposlitvijo še za druge pogoje, pravila, ukrepe itd. Zato imajo nekatera podjetja tudi svojo kolektivno pogodbo,ki jo nekatera urejajo skupaj s sindikati itd.

Vsekakor pa pravila podjetja in njegova kolektivna pogodba ter navedbe v njej nimajo avtoritete nad ljudmi, ki niso zaposleni v tem podjetju. Za državljane za državljansko javnost veljajo državni zakoni in ustava ne pa pravila podjetja ter razni ukrepi.

V tem, še enkrat si preberite, kar sem zapisal je ENA NAJVEČJIH NATEG, KI SE TRENUTNO ODVIJA PO SVETU, saj se od nezaposlenih zahteva, da spoštujejo pravila zaposlenih. ABSURD.

V državi tega nihče ne opozarja, kar sem opisal in drugega, kot sebe v tej deželi ne poznam, da bi to kdo opozarjal in učil, kaj se dogaja. Zato, če bereš imej to v mislih in si zapomni saj drugje, kot od mene v slovenskem jeziku to ne boš imel možnost v kratkem brati ali prebrati ter se učiti. Mogoče boš našel v tujem jeziku ampak boš potreboval prevod,če ne znaš dobro tujega jezika.

Skratka dogaja se goljufija (natega) , poneumljanje in fašizem ter teror nad ljudmi, nad državljani.

Ljudje, ki ne ločijo teh zadev, kaj so pravila, odloki , zakoni , hišni red itd., vas ne bodo razumeli, če jim boste razlagali, da pravila posamezne skupine, podjetja, politične stranke itd. veljajo za njih same in ne za vas.

V svojem nerazumevanju in v svoji nezavednosti in neznanju pa vas bodo lahko tudi napadali, kot je to storil omenjeni varnostnik.

Ker ljudje ne vedo in niso poučeni o teh zadevah pa so si nekateri zamislili to izkoristiti na VELIKO in to se že kaže dan za dnem.

Videla sem zelo nespoštljivega gospoda/kupca, ki je kršil vsa pravila, in varnostnika, ki je korektno opravil svoje delo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close