Varnostnik po tleh vrze starejsega gospoda
Ste videli, kako opica od varnostnika na tla vrze starejsega gospoda?? Primskovo, Slovenija. Gospod ni imel maske. Nanj se spravi primitiven varnostnik na nivoju amebe. Je zdaj kaj bolj jasno, zakaj protesti? Al boste mirno gledali tudi, ko bodo v soli pretepli vasega otroka, ker bo npr pozabil nadeti masko?? Ki bdw sploh obvezna ni.
Madamme dd, 15.10.2021 ob 16:20
Ste videli, kako opica od varnostnika na tla vrze starejsega gospoda?? Primskovo, Slovenija. Gospod ni imel maske. Nanj se spravi primitiven varnostnik na nivoju amebe. Je zdaj kaj bolj jasno, zakaj protesti? Al boste mirno gledali tudi, ko bodo v soli pretepli vasega otroka, ker bo npr pozabil nadeti masko?? Ki bdw sploh obvezna ni.
Nismo videli. Je pa šokantno ja, če je res, sploh po tem ko je sodišče bla bla da maske bla bla itd.
Kaj jih niso naučili brat preden so jim pendreke pa uniforme dal v roke?
Eh… pa saj se ve, tiranija je državi dobiček.
Če ne veš kako vzet pa zapišeš vsem,ki pajkice nosijo, da morajo imeti roke v žepu, če pa jih nimajo pa kazen.
Če se upira ali dere ga zabrišeš v tla stopiš na vrat. Če hoče dihat pa napišeš, da se je upiral in kršil javni red in mir pa imaš dvojno vplačilo kazni. Potem pa še na sodišču, ko človeka, če je preživel ob živce spraviš pa se še kaka kazen najde. In lajf gre naprej sodnikom in kapsunom, posameznikom se pa ustavi. Seveda s tem se tudi družina tistega, ki je ležal na tleh v pajkicah poruši pa imajo več muh na en mah.
No welcome to Slovenistan represivistan fašizistan
Darwin500, 15.10.2021 ob 16:27
Nismo videli. Je pa šokantno ja, če je res, sploh po tem ko je sodišče bla bla da maske bla bla itd.
Kaj jih niso naučili brat preden so jim pendreke pa uniforme dal v roke?
Eh… pa saj se ve, tiranija je državi dobiček.
Če ne veš kako vzet pa zapišeš vsem,ki pajkice nosijo, da morajo imeti roke v žepu, če pa jih nimajo pa kazen.
Če se upira ali dere ga zabrišeš v tla stopiš na vrat. Če hoče dihat pa napišeš, da se je upiral in kršil javni red in mir pa imaš dvojno vplačilo kazni. Potem pa še na sodišču, ko človeka, če je preživel ob živce spraviš pa se še kaka kazen najde. In lajf gre naprej sodnikom in kapsunom, posameznikom se pa ustavi. Seveda s tem se tudi družina tistega, ki je ležal na tleh v pajkicah poruši pa imajo več muh na en mah.
No welcome to Slovenistan represivistan fašizistan
Pendrek je letu na capsune ampak varnostniki so tako ali tako ista podvrsta entitet
Kje? Dokazi? Zakaj ta ostareli gospod ni imel maske ali socialne delavke/skrbnika v primeru demence?
Sem videla več primerov, ko so kupci bili nasilni in žaljivi do prodajalk, kot varnostnikov, ki bi povzdignili glas, kaj šele roko.
Če sem krivična – se opravičujem za skeptičnost. Red in pravila niso samo tisto kar “jaz določim” ampak tudi tisto, kar morajo drugi spoštovati. Če bi en meni vlomil v dom ali se kar usedel v avto, bi pričakovala, da se ga grdo pogleda in grdo prime, ne pa mene označi za žleht.
Če si bil priča temu, prijavi na policijo oz. Jim daj izjavo – zato jih imamo. Naj uradno gredo do te trgovine, zahtevajo videoposnetke in nadaljujejo postopek na sodišču, mi na forumu lahko samo lajamo brez dokazov in pravnih posledic. Prijavi pristojnim organom.
Seveda ni bilo posneto nič od tiste pol ure prej, ko je “starejši gospod” izzival in težil, se ni hotel odmaknit, pljuval varnostnika itd. nekdo z njim je pa s telefonom posnel točno v trenutku, ko je varnostniku počil film. Poznamo take fore, zdaj bebci prav tekmujejo, kdo bo naštepal več filmčkov tipa “izzovi varnostnika”.
hahaha haha, 15.10.2021 ob 18:07
Seveda ni bilo posneto nič od tiste pol ure prej, ko je “starejši gospod” izzival in težil, se ni hotel odmaknit, pljuval varnostnika itd. nekdo z njim je pa s telefonom posnel točno v trenutku, ko je varnostniku počil film. Poznamo take fore, zdaj bebci prav tekmujejo, kdo bo naštepal več filmčkov tipa “izzovi varnostnika”.
Res je, je bilo zadnjič na tv, da točn to delajo. izzivajo do nezavesti, ko pa varnostnik odreagira, pa hop telefon in snemanje.
Je obvezna, če tako določi trgovec. Starec si lahko sodbo sodišča, ki govori samo o tem, da se ne sme kaznovati za prekršek, lahko nekam vtakne.
Ampak anticepilci in antimaskarji ste praviloma tudi funkcionalno nepismeni in ne razumete, da trgovec lahko določi pogoje za vstop – maska, ne smeš imeti sladoleda, psi ne smejo notri, ne smeš biti na kotalkah.
Če pa se obiskovalec noče držati predpisov, ga redar pač pospremi ven, če noče zlepa, gre pač z uporabo sile. To velja tudi za starejše osebe, ki bi morale biti ‘pametnejše’ od nekih zaletavih mladcev.
Sicer bo pa več povedala specialsitka za predpise s področja varovanja, Replika, lol.
Robi917, 15.10.2021 ob 18:20
https://www.facebook.com/100013762471695/videos/1504192456633634/
Čisti fašizem. Psihopati so nardil,kot da se je človek rodil z masko. Pač ljudi silijo v svoje psihopatske scene z nasiljem. Kruto je to, da tega nasilja ne počno tisti, ki uvajajo fašizem ampak debili,ki vsemu sledijo. Tako bo npr. krivica šla tistim, ki se bodo uprli, saj bodo očitno morali z nasiljem vrniti udarec. Tako bo čist ostal tisti,ki je v resnici spomnil se ta fašizem, krivico pa bodo nosili tisti, ki ga dejansko uvajajo, kot je npr varnostnik, capsun itd. In pa seveda človek, ki se bo uprl in bo npr. kateremu varnostniku snel glavo in podobno. Tako kot se je zgodilo na bencinski v tujini, kjer je verjetno človek izgubil vso toleranco za fašizem in je pač pihnu delavca na beninskem servisu.
Zanimivo je le to,da tega ni več in gre kar tako lahko vse skozi. Nekako bi bilo bolj logično pričakovati, da bi capsuni in varnostniki že hodili naokrog z avt. puškami, ker bi bili že tako ogroženi in bi jih vsak dan nekaj pospravili v jamo, da bi se jim rožice talale in pa da bi psi hodili scat nanje, kar bi se konec koncev tudi spodobilo.
Desperadodajka, 15.10.2021 ob 22:28
Kako občudovalci Hitlerja uživajo, ko razni uniformiranci obračunavajo z drugače mislečimi. Potem bodo pa spet cvilili o povojnih pobojih in se delali človekoljube.
Nč ne bodo cvilili o povojnih pobojih ampak SAMO CVILILI bodo. Tisti ki so se spomnl plandemijo imajo vsekakor tudi nekako dober razlog za folk pospravt. Saj vedo da je veliko folka gnusnega.
Na pomoč bil sem nespameten, 15.10.2021 ob 22:46
Nimam maske, ampak pravilo zame ne velja. Grem mimo tega človeka, ki je zadolžen za pravila in je glavo višji od mene, kaj mi pa bo? Opa, uštel sem se!
Idiot pravila naj bi bila pod zakoni. Ker se dogaja da se zakoni ne upoštevajo za pravila pa nekateri si jemljejo pravico, da fizično napadajo ljudi ter jim pišejo kazni pomeni, da pravne države ni več ampak samo še teror. Zmaga pa tisti, ki je močnejši ali ima večjo oboroženo bando na svoji strani.
Darwin845, 15.10.2021 ob 22:50
Idiot pravila naj bi bila pod zakoni. Ker se dogaja da se zakoni ne upoštevajo za pravila pa nekateri si jemljejo pravico, da fizično napadajo ljudi ter jim pišejo kazni pomeni, da pravne države ni več ampak samo še teror. Zmaga pa tisti, ki je močnejši ali ima večjo oboroženo bando na svoji strani.
Sam se poglej idiot nepismeni. Ni čudno da ne upoštevaš zakonov, če jih prebrati ne znaš.
Sam se poglej, 15.10.2021 ob 23:13
Sam se poglej idiot nepismeni. Ni čudno da ne upoštevaš zakonov, če jih prebrati ne znaš.
Ja no pol če sm nepismen je logično da jih ne znam brat. Ampak ti k si pa pismen pa ne ločiš kaj so državni zakoni kaj pa pravila posameznikov pa si idiot A VEŠ IDIOT
Forum je zaprt za komentiranje.