Najdi forum

VARNOSTNI PAKET

Pozdravljeni !
Prosila bi vas za nasvet.Konec meseca mi poteče antivirusni program BITDEFENDER-2009,s katerim sploh nisem zadovoljna.Ko posodablja mi blokira povezavo z internetom oz. jo tako upočasni da je groza.Ta program ima tudi prikazovalnik skeniranja, tako da v vsakem momentu vidiš, ali deluje, ampak vmes npr. ko sprejemam pošto, ali srfam, program kar prekine, tako da je vceliko možnosti da ravno takrat kaj fašeš.
In še polno drugih zadev je, ki me motijo.Odločila sem se, da z marcem vzamem drug program-KAJ MI SVETUJETE ??
Lepa hvala !

Naloži si Microsoft Security Essentials z http://www.microsoft.com/Security_Essentials/

“Naloži si Microsoft Security Essentials..” – če imaš seveda legalne windowse. V nasprotnem primeru in za domačo uporabo je lahko tudi kak brezplačnež. Eden izmed njih je recimo tudi http://www.avast.si/sl/avast_brezplacno/avast_free_antivirus/

------------------------------------------------------------------------------------------- Na svetu so tri ( 3 ) vrste ljudi. Tisti, ki znajo šteti in tisti, ki ne znajo šteti

microsoftov program je lahko tudi opasan, ker preko posodabljanja programa lahko tudi malo pobrskajo po tvojem računalniku in pogledajo legalnost programa…pazite malo kaj si dajete gor..tudi če imate legalno verzijo microsofta npr XP itd..ampak lahko imate poleg tega še kakšen njihov program nelegalno gor !!

aresne, malo manj zavajanja prosim! Nobenega posodabljanja ne bo, ker programa sploh ne boš uspel namestiti na nelegalne Windowse, posodabljanje Microsoft Security namreč steče šele po njegovi namestitvi.

Na spletu je seveda na voljo kar nekaj nelegalnih progijev, s katerimi ‘vešči’ uporabniki zaobidejo tudi to oviro (tako kot tudi najdejo možnost za redno posodabljanje Windowsov z Microsoftove strani). Računalnik sem potem obnaša, kot da so na njem legalni windowsi.

Tudi jaz priporočam novo MS orodje Microsoft Security, zelo uporaben program. Za zelo počasne, starejše mlinčke pa ga odsvetujem, na njih zna kar lepo bremzati zadeve.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close