Najdi forum

varen način

Pozdravljeni

Imam težavo: zadnje čase se mi pogosto dogaja, da se rač. sredi dela (običajno, ko je povezan na net), premisli in začne delovat v varnem načinu. Kaj bi bilo lahko vzrok temu? Potem ga je treba restartat, pa je neki časa spet ok.
Imam windows xp, siol adsl.
Ja, zdi se mi da mu neki v zvez z ATI-jem ne paše.

Hvala za pomoč.

Tole pa ne bo čisto držalo, sredi dela ne more kar tako v varn način.

Ali misliš, da se kaj ugasne in začne varčevat z energijo?

Opiši malo bolj natančno tvoj problem.

Torej, zgleda tkole:
Neki delam, pa ponavadi piskne, nato se za sekundo pokaže črn ekran, potem pa se zadeva pojavi v varnem načinu.
Mislim, da takrat, ko je več stvari naenkrat odprtih (več programov), no pa ni nujno. Ravno prejle se mi je to nardilo, pa nisem mela sploh nič še odprto.

In kako veš, da si v varnem načinu?

Si zadnje čase pogledala za kakšnimi virusi?

Pa, gledam za virusi, seveda. Redno pomlajujem in uporabljam nortona. No, mogoče kakega spregleda? Ne vem.
Kako vem, da sem v varnem načinu?
Hja, vse se poveča, hočem rečt, resolucija se zmanjša, pa še obvesti me 🙂

No, ja varen način to prav gotovo ni, dvomim, da bi polkenca zmogla v tisti sekundi odložit vse driverje in še marsikaj drugega, kar se v varnem načinu drugače dogaja kot v normalnem. Pa še en kup stvari ima sistem v uporabi, tako da tudi tehnično to ni možno, kaj šele v praksi.

Če se ti zamenja resolucija pa še ne pomeni da si v varnem načinu.

Kako te pa obvesti?

Spoštovana bliss, sedaj se nahajate v varnem načinu, al kko drugače? 🙂

Dobro, spoštovani hmmm,
Mogoče sem narobe zastavla vprašanje. Nisem 100% da je to res varen način, mogoče je samo to, da se mi zamenja reosolucija.
Ok, posipam se s pepelom 🙂
Toda, tudi to mislim, da ni normalno da se mi sredi dela naredi. Omenila sem že, da mu ni prav neki v zvezi z ATI-jem, ne spomnim pa se točno kaj napiše.
In ne, zdele dela normalno.
Kljub temu, zapiska v mašini in ne kje v zvočnikih. In ko zapiska, se zgodi kot sm že rekla.

Ja prav imaš, tudi to ni normalno, da se kar tako zamenja resolucija.

Vse to te pa sprašujem zato, da bomo lažje rešili problem, ker pač če točno veš kaj se dogaja, potem tudi lažje napišeš kaj je za ukrent. Če pa veš le polovico in še za to veš, da je nemogoče, potem pa res težko napišeš kaj pametnega.

Skratka, ko se ti naslednjič pojavi ta zadeva, si točno prepiši ali pa naredi PrintScreen obvestilca, do takrat pa lahko poskusiš namestit najnovejše gonilnike za tvojo grafično karto, dobiš jih pa tulele

Evo, kaj naj ti rečem: hvala zaenkrat, nisem pomislila na driverje in mogoče bo to to.
Ko pa se bo in, če se bo spet dogodilo isto, si bom zapisala, kaj spet teži in javila 🙂

Zaenkrat pa, kot rečeno hvala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close