Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Varate?

Varate?

Morda kočljiva tema,a vendar:Ali varate?Pa povejte po pravici…če si upate seveda…

NE,

in ne razumem zakaj bi moral? Vprašanje ni ali varate ali ne, ampak se moramo vprašati, zakaj se vara?

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

ja no če se varanje smatra kot skok čež plot potem ne, če pa se smatra objemanje in lupčkanje ja, kar se tiče spogledovanja pa itak

Ne želim si biti varan in zato tudi ne varam. Zakaj iskati nekaj drugje, če pa lahko doma dobiš. Samo za pogovorit se je.

Pa velik veselja.

Na kratko vprašanje, kratek odogvor. NE!

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če se sem štejejo tudi želje in misli potem “JA”!

Se podpišem se jaz!

Zaenkrat še nisem in tudi ne delam na tem, torej NE ampak nikoli ne reci nikoli. Primož tebe sem pa včeraj prvič videla v živo:)

Ne varam več :-).

Razmišljam tudi o tem…prav gotovo pa varam v sanjarjenjih in to zadnje čase vedno večkrat…ne vem, z leti se nekateri ljudje spremenijo in niso več isti, kot takrat, ko si se zaljubil…narediti konec pa ni enostavno, še posebej, če zveza ni neznosna in seveda, če so prisotni tisti angelčki, ki čujejo na otrok!!!…
Bi rekla da primanjkuje iskric…

…. tukaj se pa jaz podpišem…

natja

joj al nakladate ej, jaz pa po potrebi

Kratek odgovor, na kratko vprašanje :” JA!”

Ne.

ne

Primož:

respect za vse kar delaš! ampak: em….. ok ti dam jst eno drugo vprašanje… poglej si poste od **** in zvezdice, pol ti pa dam jst TEBI ene par vprašanj:

Kaj je za tebe varanje? – ker po tej logiki je varanje tudi to, da gledaš nage babe po netu, pa si ga….. khm…. ne?
Ali ne-varati pomeni biti zakompleksan in nesiguren?? Ali je obratno?
Ali je flirt varanje?
Ali ne-flirtanje pomeni biti zakompleksan in nesiguren?? Ali je obratno?

ker se mi je zdej tale tvoj odgovor zelo za lase privlečen….. sori….. boš rekel, da še nisi nikoli nobene videl na cesti, pa si si rekel: Uf, mala!!!! jst bi pa tebe kar tlele nategnil!!!! ………pol si pa po možnosti prišel domov in s svojo punco (ženo?) seksal in si predstavljal ktero drugo?????

ok….. sej načeloma tut jst nisem ravno za varanje, ampak tko ozko pa tut ne moreš gledat!

LP

Remedy

Varanje je tisto, kar ti misliš, da je varanje… 🙂 Recimo, če imaš slabo vest…

Ampak, kle grem nekam v neznano… Jest ob nagih babah z neta mislm čist na neki druzga…

---------------------------- z nobenim kavljem me ne dobite več ven

Remedy – to mi deli

Ne varam, in tudi ne bom.

Ne varam ne na “način”; skok čez plod, ne lupčkanja in objemanja in tudi ne spogledovanja.

Ko si človek pač najde človeka, za katerega misli da je “ta prav” naj nebi varal, saj naj bi šlo za ljubezen.

Srečnga pa zdravga 2005 😉

ok, Ksiht:

kaj pa ti misliš, ko gledaš nage babe na netu?!?
nevem……. mi ni jasno, tko da ti bom dal par predlogov in izberi, če ti bo kteri všeč:

1. tuhtaš kolk bi pasalo eno Gavrilović pašteto pojest
2. tuhtaš kolk maš minusa na banki
3. tuhtaš, kake felge bi lahko dal na avto
4. tuhtaš, kdo je igral v filmu: Točno opoldne
5. tuhtaš, da moraš dat zavese v pralni stroj
6. tuhtaš kolk si prejšnji petek kozlal, ko ste se ga s kolegi nažrli
7. tuhtaš, kaj ti bi rekel šef, če bi zaspal v službo
8. tuhtaš, da ti crkuje mobitel, pa da si moraš novega kupit

mislim……. ne vem……. jst VEM kaj tuhtam, ko gledam nage babe po netu……. :))) ….. pri tebi so pa očitno te stvari nekolk drugačne….. tko da nas razsvetli….. 🙂

tisto o postavljanju osebnih meril, se pa popolnoma strinjam…….

LP

Remedy

Hehe.. vseh osem je mem… 😉

ITAK da ne bom povedu… 😉

ma ja. če je pa fajn… mislim ne varat, sam fajn je tisto kar je prepovedano…

Ksiht, jaz bi pa rekla, da je ravno obratno:

varanje je tisto, kar partner smatra za varanje, ne pa sam osebno…

če je tvoj partner ob nekih tvojih dejanjih prizadet in to smatra kot varanje, je to varanje… ker poznam par tipov, ki tudi oralnega seksa ne smatrajo za varanje, vprašanje pa je, kaj misli partnerka ob tem.

ups, že vidim, da me boste napadli, ker so kakšne ženske užaljene tudi, če se tip obrne za dobro punco, ki prišeta mimo…

da malo omejim…

ta “teorija” ne velja za ljudi s prevelikimi manjvrednostnimi kompleksi:)

Hm… kaj si partner misli, je pa spet njegova stvar…

Nikjer ne piše, da morata o umetniškem slogu skoka imeti tako skakalec kot plot enako mnenje… 😉

o umetniškem vtisu skoka ima plot kot objekt pač objektivno mnenje, medtem, ko ima skakalec subjektivnega.

Sam presodi, kaj je bolj verodostojno 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close