Varanje
Hehe…, bistveno je, da se tu vedno najde material za naslanjanje nad tujo nesrečo, sprevrženim življenjem in priložnost za trženje (lastnih) moralnih pridig. Meni ni to v interesu.[/quote]Tudi tako lahko vso to debato tu vidiš, če nosiš pesimistična očala…. 😉
Lahko pa gledaš malo bolj pozitivno na vse skupaj, samo za tako stvar bi ti moral nekdo vsaj šipce stolč, če ti že očal nihče ne bore snet…. :))))[/quote]
Moja odločitev, kako na kaj gledam, bodisi na teh straneh ali v življenju nasploh. Odveč se je izgovarjati, da je to le virtuala, vsebino še vedno tvorijo resnični ljudje.
Tudi tako lahko vso to debato tu vidiš, če nosiš pesimistična očala…. 😉
Lahko pa gledaš malo bolj pozitivno na vse skupaj, samo za tako stvar bi ti moral nekdo vsaj šipce stolč, če ti že očal nihče ne bore snet…. :))))[/quote]Moja odločitev, kako na kaj gledam, bodisi na teh straneh ali v življenju nasploh. Odveč se je izgovarjati, da je to le virtuala, vsebino še vedno tvorijo resnični ljudje.[/quote]Praviš, da ne želiš dajat sodb, ker nisi…ne vem kaj, da se tu najde material za naslanjanje nad tujo nesrečo, sprevrženim življenjem in priložnost za trženje (lastnih) moralnih pridig in da je tvoja odločitev kako boš na stvari gledala tu in v reali…..
Samo tvoja odločitev? 😉
Po svoje sem vesel, da svoje odločitve deliš z nami, tudi mi naše odločitve kako bi lahko kdo gledal na kako stvar, delimo s tabo. 😉
Zakaj te to moti oz se ti zdi, da lahko ta komunikacija (upravičeno) poteka le v eni smeri (od tebe k nam ;)?
In zdi se mi, da ko nekdo gleda na vse napisano kot na obsojanje se je onemogočil, da bi se iz tega karkoli naučil, ker se avtomatično postavi v pozicijo, da se brani teh obsodb namesto, da bi pri sebi razmislil o vsem tem….. :/
Ženske gradijo odnose na finančnih temeljih, moški pa na lepotnih.
Pri lepotnih pomeni, da moški zamenja staro za mlado, pri finančnih pa, da ženska zamenja revnega za bogatega. :D[/quote]
Točno tako. Ženske gledamo na denar, moški na videz. Lepa ženska bo vedno našla moškega, bogat moški bo vedno našel žensko.
Pri lepotnih pomeni, da moški zamenja staro za mlado, pri finančnih pa, da ženska zamenja revnega za bogatega. :D[/quote]
Točno tako. Ženske gledamo na denar, moški na videz. Lepa ženska bo vedno našla moškega, bogat moški bo vedno našel žensko.[/quote]
Neumni pa na ljubezni, a ne? ;)))
Huda filozofija. 🙂
In kaj od tega je tebe doletelo? Si zamenjal ali si bil zamenjan? :)[/quote]
Matjažko ljubi, zato je neumen. 😉
Če gresta dva invalida fant in dekle ki nista par skupaj v toplice in če se lepo pogovarjata to še ne pomeni varanje .
Zvečer če je glasba inče gresta objeta na ples prijateljstva .
Varanje je tisto če se moški napije alkohola ter ne ve kaj dela .
Ponavadi stiska drugo žensko ter jo slata .
Tudi na cesti se gledata oba vorenk pijana .
Vendar vcasih če je ženska zadeta in če nima zraven moža se nastavlja pijanemu moškemu .
Forum je zaprt za komentiranje.