Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Varanje

Varanje

Sprašujem predvsem tiste, ki vas je tip prevaral z vašo najboljšo oz. pač kolegico. Kako je to zgledalo? Kakšni so bili znaki?
Zanima me še, kje tipi, ki varate, najdete svoje ljubice? To sprašujem predvsem tiste v resnih zvezah.

Kje jih najdejo? A nisi vedla, da obstaja en tak krožek, kjer se zbirajo same take? Znaki? JA, ko ga vprašaš al te vara, ti reče da te ne vara. Zanikanje je prvi znak. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Vsi tipi se združujemo v klubu imenovanem “fanatični iskalci ljubic”! Tajnik ob registraciji člana zapiše zelo natančno njegovo dolžino, potem pa imamo vsak četrtek avkcijo po sistemu “katera dalj da, daljšega dobi”. Članstvo je enoletno, lahko se pa odločamo o 3 variantah: 1. žena ne ve za ljubico, ljubica ve za ženo, 2. žena ve za ljubico, ljubica ne ve za ženo in 3. kot najbolj stresna varianta je ta, da žena ne ve za ljubico in ljubica ne ve za ženo. Ta je bolj adrenalinska za adrenalinske odvisnike. Tko! 🙂

mamo pa še ene par stvari v našem klubu, ki ti jih moja predhodnika zavoljo mira pri hiši nista hotela povedat (sej v bistvu jst nisem član, ker še nisem poročen, tko da mi teče pripravništvo za članstvo :))

opcija za vse mazohiste: da žena ve, ljubica ve, ampak nobena ne ve točno o kateri je govora……

al pa še ena boljša: da žena ne ve, 1. ljubica ne ve, 2. ljubica pa ve vse……..

al pa ŠE boljša: da ne ve niti 1. niti 2. žena :)))

smo prašiči, ni kaj………

LP

Remedy

S tem je nisem hotel obremenjevat! 🙂

Končno ena, ki je zadovoljna z danimi informacijami, sploh nič več ne vpraša. To se redko zgodi na forumu.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Očitno smo jo “zadovoljili”! 🙂

ponavadi te zadane ko strela z jasnega. kako se uspeš upreti skušnjavi pa je druga zgodba. vendar vse je le življenje , dokler je 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close