varanje
A prav rekel ti je, če mu daš še eno šanso za skok al kako?
Se je treba malo bolj poglobit, ne pa takle površinsko reševat tega.
To je tako težko vprašanje da ni lahko odgovoriti. Seveda moraš pa vedeti,če bi ga sprejela nazaj boš vedno nosila skrito nekje v sebi nezaupljivost do njega. Zato rečejo nič ne boli,če ne veš. Z mojim prvim fantom sva hodila približno 2 leti razšla sva se,ker je šel on živeti drugam. Pač šele predkratkim sem izvedela,da me je prevaral,ker sva po dolgih letih govorila.Obadva imava sedaj urejeno življenje sva se po naključju srečala in debata je pač padla tudi na to temo (ljudje se pogovarjamo vse sorte:-) ) Sedaj me to nič ne boli ampak,če bi takrat vedela bi me zelo bolelo. Koliko je potem varanja se včasih vprašam?upam da ne veliko………
tukaj ni pravila..odvisno je zakaj te je prevaral…mogoče zato, ker ob tebi ni imel kar je pricakoval…želel…najprej se iskreno vprasaj..zakaj je sel drugam in če si razlog ti…del tebe…potem bi mu jaz dala se eno priliko, saj si bila povod le tega…ampak ne pozabi..zakaj te je enkrat ze prevaral…ce se ne gradi na nekem razmerju…potem ne pricakuj…da bo vse klapalo..brez niča ni nič!
Najveckrat moski varajo, ker doma ostanejo brez seksa..ga ne dobijo toliko, kot ga potrebujejo..zelijo..ali ne tazga in gredo drugam…pol pa doma jok in stok..prasc..kako je mogu..ko ga je pa vse une dneve..noci..zavracala..čes da je utrujena..jo boli glava..al nehi no..pust me no..ne ze spet..na to pa ne pomisli..namesto da bi del dela predala njemu, se lepo pogovorila in bila prec boljse volje, tako kot on…ne enostavno res rine v narocje k drugi, moski pa itak niso zenske, pač gredo in uživajo!
Ne vem kaj je bil razlog njegovega varanja…zato ti tezko svetujem..pa vendar, pravila ni..nekdo nikoli vec ne prevara..če je potem v nadaljevanju zdrav odnos…nekdo vara kar tako za dober dan..nekdo pa spet podleze..obcasno..pravila ni..vse je odvisno od cloveka..njegovega zivljenja..potreb!Zapomni si le..da vedno ko se nekaj zgodi..se le to ne zgodi brez razloga, zato se resnicno iskreno vprasaj, koliko si pripomogla k temu, da te je prevaral, vprasaj tudi njega…pogovor je itak temelj vsake zveze, poleg ostalih stavri.
Forum je zaprt za komentiranje.