Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek VARANJE

VARANJE

Zaljubljena trapa, ko te bo dobil in ko vaju razkrinkajo, potem bo šel nazaj k ženi in otroku, ti pa boš ostala brez vsega z ranjenim srcem in kar je še huje, ponosom!!!

Ne bom moralizirala, upam si trditi, da je vsak zaljubljen primer lahko drugačen.

Sprašuješ, če se je kaj takega zgodilo še kateri, zato ti bom odgovorila v tem delu. Zgodilo se je tudi meni, majhen otrok, dve leti poročena, se noro zaljubila v drugega, tudi on vame, vendar sem postavila zid med naju. Dolga leta sem trpela, mislila nanj. V resnici ga nikoli nisem prebolela, čeprav nisva sploh ničesar začela. V njem in na njem je bilo nekaj zame tako čarobnega, nekaj tako privlačnega, tega nisem mogla primerjati z ničemer. Potem se več let nisva videla. Moj zakon je šel navzdol, bila sem tik pred ločitvijo. Kdo ve, zakaj sem ga spet srečala, zakaj se je kar naenkrat pojavil? Isti občutki, vse je bilo enako ali še huje. Tudi on je bil pred razpadom svojega zakona.

Danes sva srečno skupaj. Jasno, da ni vedno vse rožnato, a v globalu je to tisto, kar sem vedno čutila do njega, nikoli ni prešlo, enako čutim z njegove strani. Če bi se lahko še enkrat o tem odločala, bi se odločila enako.

Tebi saša, pa želim dobro odločitev, ni pravila, ali je bolj prav poslušati srce ali razum, obojega mora biti v pravšnji meri.

Saša, seveda je bilo grdo napisano, a tudi ti ne delaš nič lepega svojemu možu in otroku. Predvsem otroku. Sama si boš priznala, da bo otrok ob ločitvi trpel, a kljub temu boš sledila ljubezni. A prepričaj se najprej, da nisi zaljubljena v zaljubljenost samo. Novi občutki se ti zdijo nebeški, a kaj bo čez eno leto. Jok in stok ne bo zbrisal bolečine, ki jo boš povzročila otroku in možu.
Praviš, da nisi ti kriva, da si se zaljubila. Seveda nisi! A od tu naprej se odločaš sama in sama boš nosila posledice.
Sprašuješ za nasvet ali za opravičilo za dejanja? Več lepih odgovorov si dobila, veliko lepših od mojega. Še jaz ti dam enega. Živi še eno leto v peklu neizpolnjene strasti, kot je sedaj. In če se čustva ne bodo polegla, potem pojdi stran od družine in zaužij še telesno strast. Če te bo čakal toliko časa, potem je vreden tega.

eh…… pa dajte že enkrat nehat v to vpletat otroke!!!! Ko da je otroku kaj slabše, če ma mama al pa fotr ljubimca/ljubimko !!!! Dejte nehat bit tko primitivni. Ljubezen do otroka je čist nekaj drugega….. In zaradi skoka čez plot ni nujno, da zarad tega trpi tut otrok!!!

Glede trpljenja otroka pri ločitvi pa tko: trpel bo 2 al pa 3 mesece……… A to, kar je pa zdaj je pa vredu!!??? Nobene ljubezni med staršema??? Pa a ti veš, da otroci tut ljubezen med staršema ponotranijo, pa potem to dajejo naprej….. potem se pa vsi čudimo in zgražamo in se delamo malomeščane kako to, da so otroci čist brez čustev, pa kako lahko delajo to, pa ono….. ITAK, če doma niso nikoli videli, kaj je ljubezen med moškim in žensko!!!! Dejte se malo zamislit, kaj je dejansko dobr za otroka….. ne pa samo kaj vas v cerki učijo o “svetosti” družine!

Kar se pa tiče začetnega problema v tej temi, pa mislim, da sem že napisal svoje mnenje….

LP

Remedy

Remedy, pač ne delaš v kakšni vzgojno-izobraževalni instituciji, da bi videl, kako se ti otroci razlikujejo od otrok z urejenimi družinskimi zadevami.

Ja, maš prav….. ne delam v takšni inštituciji.

Ampak! Kaj pa so za tebe urejene družinske zadeve??? To, da se ata pa mama sploh ne pozdravita med sabo, ko gresta en mimo drugega?? da se cele dneve in noči dereta en na drugega??? Vse to, samo da je družina cela!!!??? Ker če je pa družina (ata, mama, 2 froca), potem je pa brez problemov??? Pa ne moreš mi rečt, da so vsi froci ločenih staršev – čustvene razvaline; vsi otroci “celih” družin pa super-froci!!!!

Sej je RES odvisno od tega, ali se med ločitvijo pozabi na froce, al ne, ampak to je pa tut namen mojega pisanja….. da se to nebi zgodilo!!! Ti lahko povem, da če bi bla mojadva še vedno skupaj, bi bil jst verjetno že zdavnaj v LJ-Polje……

Tko da….. saj je vse lepo in prav, če v družini vse štima! Ampak če pa ne, potem sta pa dve rešitvi: ali partnerja hočeta izboljšat stanje, ali ga pa nočeta….. če ga nočeta, potem je v vsakem primeru bolje, če gresta narazen ( za niju in za otroke…..)!

LP

Remedy

jaz tudi ne vem zakaj otrok trpi,če se mama rukne s kom? kakšne pišete, se vidi,da ste neporočene ali pa par let v zakonu. Sasa, če te hudo mika naredi to,ker ob prvi priliki,ki jo bo imel mož bo skočil čez plot, misliš,da bo on razmišljal, če te bo prizadel ali ne? imam staža,da se lahko skrijete, medaljo za zvestobo ne boš dobila od nobenga, najmanj od moža.

🙂 Lepa! Nizka, ampak lepa!! In resnična!! :))) Treba pohvalit tvojo izjavo :))

LP

Remedy

hvala Remedy

če si se že poročila, pol recimo veš zakaj si se poročila pa kaj si tm oblubla. k drugač- u čemi je fora poroke.
če se za to odločš, pol si se tko odloču, na svetu je drugač dost ljudi, k te loh obrnejo, samo od tebe je odvisn, če si to pustiš.
mau pomisl kaj ti je bol pomembno pol se pa odloč.
love is a state of mind.

saj se ne pustiš vsakemu,samo takemu,ki te hudo zamika,kakor Saso njen sodelavec, saj se samo dol daš ni treba zato razdreti zakon. Sasa bo naredila tako kakor bo sama hotela,lahko mi tukaj pišemo do Novega leta.

Vsem najlepša hvala za takšne in drugačne nasvete.
Še vedno vem zakaj sem se poročila in še vedno vem kako sem ga ljubila. On je veliko te moje ljubezni uničil s svojim pijančevanjem in razgrajanjem. Veliko energije sem vložila v to, da sem ga spravila do svetovalke in da je nehal piti, vendar je na žalost čez to pot izgubil pri meni veliko ljubezni in spoštovanja. Če ne bi bilo otroka bi se verjetno takrat ločila, zdaj mi je pa včasih žal da se nisem. Do sedaj sem živela za njega in njegove interese, zdaj pa ko sem se malo zamislila o svojem življenju, ki ga ni. Tudi jaz rabim pozornost in ljubezen. Mogoče sem neke vrste ljubezni do sedaj dobila pri svojem otroku, na ta način da sem ga dolgo dojila ( 2.5 let ). S tem sem naredila škodo otroku, saj je nenormalno, pretirano navezan name.
Včasih ko koga, ki vara obsojate se mogoče morate tudi vprašati kaj ga je pripravilo do tega. Kakšen pekel je preživel, da si sedaj želi kanček sreče samo zase.
Moža še nisem prevarala in mislim da ga tudi ne bom, vsaj tako hitro ne ( kar se tiče sexa ), mislim pa da si bom privoščila kakše objem in poljubček od svojega “ljubčka” saj si to neizmerno želim.

draga Sasa, poslušaj ti “staro gardo”, naredi to, ker ti bo v nasprotnem žal celo življenje. Naredi si življenje tako,da bo tebi dobro in otroku.Če je to kakšen izlet s prijateljico ali pa seks z nekom ali pa nakupovanje v Italiji,samo,da boš srečna.Želim ti veliko lepih trenutkov v življenju,nadoknadi vse izgubljeno, kiss

Jaz tudi pravim, da delaj to, kar te osreči.
Pa si prepričana, da te bi seks z drugim osrečil? Trenutno prav gotovo, v to ne dvomim. Premisli za potem, da te ne bo zvil moralni maček!
Če te življenje s sedanjim ne osrečuje, je pa itak potrebno pretehtati vajino vezo. Otrok gor ali dol, če nista srečna skupaj, raje začnita na novo. Vsak zase, seveda. Ti pa s tvojim žrebcem, takrat pa zagotovo ne bo moralnega mačka!

Srečno roko pri odločitvi za prihodnost ti želim!

Ja, saša…. lahko verjameš obema…. tko LUCI kot tudi La Luni. Sta že obe marsiktero pametno povedali (brez šale!!!)! (vsaj jst bi upošteval njun nasvet…..)

evo, punce, da vaju malo pohvalim :)))

LP

Remedy

Hvala, hvala…

Toliko govora o otroku.
Pa se sploh zavedate, da je otrok najboj nesrečen med staršema, ki se ne ljubita pa sta vseeno skupaj?
Najprej sem bila nesrečna, ker sta se moja dva ločila. Kmalu sem ugotovila, da je to najbolje in da je potem postal svet zame lepši. Škoda le, da se nista prej ločila.
Resno mi gredo na živce vsi tisti, ki govorijo, da se ne ločijo zaradi otrok.

Saša,
ti pa resno premisli kaj boš storila. Pogovori se s tem fantom, kaj si sploh on želi. Mogoče samo avanturo? Premisli ali imaš rada svojega moža. Mogoče je pa kaj med tabo in možem narobe, da te drugi tako zelo privlači?
Vsekakor premisli in se pogovori.
Veliko sreče. Držim pesti, da se boš prav odločila.

Če ni ljubezni in strasti je bolje,da gresta narazen sporazumno,kot pa kasneje z jezo in živciranjem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close