VARANJE
Pozdravljeni,
upam, da je bil kdo od vas že kdaj v podobni situaciji in da mi bo lahko pomagal s kakšnim pametnim nasvetom.
Sem poročena in z mžem imava tri leta starega otroka. Lahko povem da se razumeva in da je za njega najin zakon čisto ok. Vsaj tako pravi. Do sedaj je najino življenje teklo čisto normalno brez kakšnih večjih vzponov in padcev. Zdaj pa se mi je življenje obrnilo na glavo. Noro sem se zatreskala v moškega s katerim poslovno sodelujem, on pa se je vame.
Do sedaj nisva še storila ničesar takega da bi lahko povedala da sem moža prevarala. Trenutno se še samo kličeva, piševa sporočila, srečava pa se le zaradi službe. Ta moški me tako privlači in tako si želim njegovih objemov, poljubov,… da me boli celo telo. Oba se obnašava kot najstnika. Vedno ko sva skupaj išćeva priliko, da bi se lahko dotaknila en drugega.
Danes mi je po telefonu povedal da več ne zdrži, da sem ga čisto umešala in da si zelo želi iti kam sam z mano. Tudi si tudi jaz zeloooo želim, vendar se bojim, da se ne bo končalo samo pri pogovoru. Vedno ko ga vidim si ga tako želim poljubiti da imam občutek da se mi bo zmešalo kaj takega nisem občutila še nikoli v življenju.
Naj povem še to da je on nekaj let mlajši od mene in samski.
Povejte kaj naj storim ?
Ne morem ga pozabit, družine pa tudi ne i rada razdrla.
Moža si sploh več ne želim, ko pa spim z njim pa sem v mislih z drugim.
Prosim pomagajte, povejte kaj naj.
saša napisal:
> Ne morem ga pozabit, družine pa tudi ne i rada razdrla.
> Moža si sploh več ne želim, ko pa spim z njim pa sem v mislih z
> drugim.
Prav poštena pa nisi do možička. Ampak smisel življenja je, da smo srečni in zadovoljni,ne? Kaj bi potem vztrajala v zakonu, če nisi srečna? Sklepam, da nisi.
saša:
Lahko ti mi tukaj vsi solimo pamet do nezavesti kaj je prav in kaj ne; kaj naredi in kaj ne,…….. ampka na koncu se boš odločila sama, tako kot ti hočeš…….
Mej samo eno v mislih: namreč, omenila si, da je on samski, kar pomeni, da se on nima razloga skrivati – na drugi strani je pri tebi drugače.
On prav tako nima razloga, da bi skrival naklonjenost in ljubezen – pri tebi je drugače.
On išče partnerko – pri tebi je pa tisto “ščemenje ” v trebuhu, oz. nekaj novega, zanimivega.
Nevem. moraš sama ugotoviti, ali je to samo strast, ali kaj več……. ker če je prvo, potem se lahko stvari zelo hitro zakomplicirajo ( zaradi prej omenjenih razlogov….)
Tko da: nikakor ti nočem prikrajšati veselja in užitkov, ampak potuhtaj preden skočiš…….. moraš vedet, da bi ble stvari drugačne, če bi bila vidva obadva poročena, pa bi bla tole samo avanturica…….. premisli, da ti potem ne bo žal ( pa ne zaradi varanja, ampak zaradi komplikacij)
LP
Remedy
Draga moja!
Čisto te razumem, meša se ti od zaljubljenosti, vendar če boš nadaljevala se bo izvedelo prej kot si ti sploh lahko misliš. Če si pametna prekini stike, če želiš otroku zagreniti življenje pa se spusti v avanturo z mladeničem. Verjemi pa mi, da je normalno da se človek zaljubi večkrat v življenju, vendar pa je samo od njegove glave in ljubezni do družine odvisno ali se bo v avanturo spustil ali ne. Če ti je pa res tako nooooooooro všeč kot si rekla pa pojdi z njim na en krog, potem pa prekini. 1x se še da prekriti, ko se boš spustila z njim v redno razmerje pa te bodo slej ko prej odkrili. Takrat bo fantič dal roke stran, ti pa boš po kolenih klečeplazila za možem, saj boš šele takrat ugotovila kaj si imela… Vedi da je normalno da strast tako ali tako mine z leti, ostane pa občutek varnosti, pripadnosti, spoštovanja, tudi ljubezni… Če je v vezi z možem to bilo, zakaj bi uničila zakon z nekom ki je nevezan, mlajši. Tako kot te bo dobil te bo tudi pozabil. Upam da ti nisem zamorila, samo tako več ali manj je. Presodi sama, pomisli na posledice, če se klub posledicam splača je pa tvoja odlčitev. Veliko sreče ti želim in lep pozdravček!
Draga Saša! Pred štirimi leti sem bila pred takšno skušnjavo kot si ti sedaj. Ampak jaz se ji nisem mogla upreti. Ja, padla sem. Dogajalo se mi je v službi. Imela sem fanta in z njim eno in pol leta starega otroka. Tam je bil moški, ki naj bi veljal za zelo poštenega moža. Ampak temu ni bilo tako. Res je bil vedno nasmejan, prijazen… Čez čas sem k njemu zahajala na cigaret in na pogovore. Ti pogovori so bili čez čas vedno bolj usmerjeni k osvajanju in kmalu so se razvila določena čustva, bolj potreba po nekem novem, nekem skrivanju… Ja, res je ščemelo po trebuhu, zelo je bilo, ne vem nekako, ne da opisati. Enkrat sva šla res ven… Takrat se ni zgodlo še nič, razen dotikov. Čez približno en teden sem ga poklicala, da pride za menoj na WC. In prišel je. Zgodilo se je. Skrivala sva se približno en mesec. Občutek, ko veš, da nekoga varaš, ga tisti moment sploh ni, takrat pozabiš na otroke, na človeka, ki te doma čaka, medtem, ko ti uživaš z nekom drugim, ki ga sploh ne poznaš, čeprav misliš, da ga. V glavi se ti pletejo iluzije, si čisto v svojem svetu, ki sploh ni realen. Ko sva zaključila z najino afero sem dobila GROZNO krivo vest, kaj sem naredila svojemu fantu. Povedala sem mu. Ne morem ti povedati kako lahko s takimi dejanji prizadaneš človeka, ki te ljubi. Bilo je grozno!!!!!! Ostala sva skupaj še kakšen mesec, pa sem takrat mislila, da je vse OK. Pa ni bilo. Našel je punco, bivšo punco, ki mi je bila trn v peti. Na en način se mi je maščeval. Takrat sem dobila tisti občutek, ki sem ga s svojimi dejanji dala njemu. Verjemi ni lepo. Počutiš se izdanega, čeprav sem bila kriva za vse jaz. Uničila sem svojo družino, družino takrat svojega ljubimca, sram me je bilo… Obrnili so mi hrbet domači, v službi so se mi posmehovali, on s katerim sem varala me ja predstavljal, kot, da sem seksualni manijak, totalno zrel za psihiatra. Saška ne privoščim ti te sramote. NIKOLI!!!!!!! Ko so se stvari malo polegle sva s fantom s katerim imam otroka ponovno zbližala. Pogovorila sva se kaj me je pripeljalo do tega in kako bi to lahko preprečila. Z dogovorom sva si na novo ustvarila življenje, se poročila in dobila še enega otroka. Čeprav se še vedno boriva za najin obstanek (kot večina zakoncev), imava zelo polno skupno življenje, z vzponi in padci vred. Tukaj bi omenila, da je posledica vsega tega veliko več nezaupanja z moževe strani, ampak je vse to spremeljivo. Živiva za 80% boljše življenje kot sva ga pred štirimi leti. Ampak to še ne pomeni, da če boš ti pripravljena postaviti svoje življenje na kocko zaradi enega kurca (oprosti izrazu) in si narediti sramoto, da ti bo tvoj mož to pripravljen oprostiti! Ti boš izgubila vse, kaj bo pa izgubil ta tvoj šarmer???? Nič! Ti boš izgubila svoj ponos, svoje ime, on pa si bo s tem krepil svojo samozavest! Poizkusi se vprašati ZAKAJ je še vedno samski??? Pa ne mi rečt, da še ni našel prave!!!! Naj išče, samo dovolj bi bila nora, če misliš, da bi lahko bila to ti! Ti točno veš kaj lahko pričakuješ od svojega moža (obožuje te, ljubi te, imata svojega otročka). Pa misliš, da bi tvoj šarmer sprejel tujega otroka? Bi pustila, da bi ga sekiral in vzgajal , če ima lahko svoje? Takih žensk, ki imajo otoke in so samske je precej, precej veliko. Pa takih, ki so “ledek pa frej” tudi. Zato moja draga Saša, poiskusi pozabiti na vroče dotike in poljube – VERJEMI MINILO BO! Vem, da težko,ampak, pozabi v svoje dobro!Spomni se svojega poročnega dne (ali si zavrti kaseto) in boš videla kako sta bila takrat z možem srečna in zaljubljena in kako si si takrat želela njegovih poljubov in dotikov. Spominjaj se, daj otroka v varstvo, pelji moža nekam ven in mu priredi neko avanturo, en hudo dober zmenek. Zakuri ga, zakuri sebe! Bodi z njim pohotna in si naredita življenje pestro!!!Verjemi bolje vama bo (on bo presenečen ti pa zadovoljena)! Če pa že misliš storiti to dejanje, prosim te, zavoljo vseh, loči se od moža! Pa če bi rada prevarala moža, se vprašaj:”KAKO BI BILO MENI, ČE BI ME MOŽ PREVARAL? KAKO BI SE POČUTILA?” Če boš vzela mojo izkušnjo v zakup, boš točno vedela kaj moraš storiti! Želim ti, da se boš odločila tako, da boš lahko vsakemu pogledala v oči, kajti danes je ponos VSE kar nam ženskam ostane!!
Hvala Megica. Misim, da ne velja to samo za Saško, temveč za vse, ki imajo vsaj kanček vesti. Veseli ma pa tudi to, ker vem, da so tukaj še vedno ljudje, ki mislijo podobno kot jaz. Pa še to; tudi samo ena runda oziroma samo en krog se ne splača. Ne splača. Moraš vedeti kje je meja. Sej nič ne rečem, lepo je če ti moški piha na dušo, ampak, menim, da mu moraš dati takoj vedeti do kam se lahko spusti. Moški so lovci, ki lovijo svoj plen, od plena pa je odvisno ali se mu pusti ujeti. Lep pozdrav vsem!
Prepovedan sadež je vedno najslajši. Dobro premisli preden boš karkoli naredila, mogoče je njemu zanimivo ravno to, da ti nisi samska in se mu ne boš obesila okoli vratu. Tebe pa omamljajo občutki začetne zaljubljenosti, ki ti jih on zbuja in jih je tvoja veza že prerasla.
Srečno, vem da ti ni lahko.
popolnoma te razumem, kaj te na tem tipu tako privlačii. igraj se, ampak vedno bodi pametnejša – nikoli do konca. in minilo bo samo od sebe, ko se bo on naveličal. ne boš imela slabe vesti in tvoj mož ne bo nič izvedel… in če imaš rada svojega moža, ga spoštuješ in je on dober do tebe potem boš pametna in ne boš ogrozila svojega zakona.
Veš Saška, če ni ljubezni ni družine. Če ne obstaja strast, obstaja tudi dvom. Stella ima ljubezen in ima strast, to je našla na meni, ker to prej ni iskala. Prej je mislila, da sem že njen, če naredi karkoli, sedaj pa ve, da je treba ljubezen in strast obnavljati. Želim ti pozitivno odločitev zate, predvsem pa za tvojega moža, ker vem kako grdo in izdano sem se počutil takrat, ko me je prevarala. Verjemi pa to, če je nebi ljubil tako močno se nebi nikdar vrnil k njej. Marsikdo bi to vse skupaj samo prizadeto sprejel in odšel. Mogoče tudi tvoj mož!?? Res je, da sva se morala truditi, zelo truditi, da imava to kar imava sedaj. Pa čeprav tega ni bilo treba. Vso srečo in oba upava, da že ni prepozno!!!!!
Saša lahko rečem, da te razumem, ker sem skoraj v podobni situaciji. Imam resnega fanta, pa vendar sem se noro zaljubila v drugega. Je poročen in ima enega otroka, starejši od mene 10 let. Zaljubila sva se tako močno, da sva oba pripravljena pustiti tisto, kar imava.
Razumem te, da imaš rada moža, saj imam tudi jaz rada fanta. ampak ta drugi me je totalno zmešal in ne morem misliti na nič drugega kot le nanj. Trudiva se, da se čimmanj vidiva, a ne gre. Vsaj enkrat na teden se dobiva in takrat sva tako nora drug na drugega, da se komaj ločiva.
Ne morem ti dati nobenega nasveta, ker še sama sebi ne znam pomagati. Te pa razumem ker točno vem, kako se počutiš.
Forum je zaprt za komentiranje.