Varanje razlike
Hello,
-
Imam posebno situacijo in sicer oba sva poročena in se že 2 leti dobivava in delava vse razen seksa in fafanja ..zakaj? Zato ker ima njen mož velikega in debelga 18cm dolžine in 15cm obsega jst imam 13cm dolžine in 13cm obsega…in od takrat ko mi je to povedala ne morem seksat z njo sploh.se.mi ne dvigne :/ ko ji ližem in rajcam ji vedno pride 3x zapored tudi brez tezav in kemija med nama je vrhunska res poljubi so odlicni ona pravi da se najbolje poljubljam od vseh sam mi to nic.ne pomaga ker nimam velkega…skratka kaj naj naredim naj riskiram.in pac seksam z njo in upam da nebo najslabsi seks na svetu za njo ali raje pustim tako kot je?
Odgovor na objavo uporabnika
Anonimo, 12.07.2022 ob 16:25
Anonimo, 12.07.2022 ob 16:25
Hello,
-
Imam posebno situacijo in sicer oba sva poročena in se že 2 leti dobivava in delava vse razen seksa in fafanja ..zakaj? Zato ker ima njen mož velikega in debelga 18cm dolžine in 15cm obsega jst imam 13cm dolžine in 13cm obsega…in od takrat ko mi je to povedala ne morem seksat z njo sploh.se.mi ne dvigne :/ ko ji ližem in rajcam ji vedno pride 3x zapored tudi brez tezav in kemija med nama je vrhunska res poljubi so odlicni ona pravi da se najbolje poljubljam od vseh sam mi to nic.ne pomaga ker nimam velkega…skratka kaj naj naredim naj riskiram.in pac seksam z njo in upam da nebo najslabsi seks na svetu za njo ali raje pustim tako kot je?
Bedak! Če si že sedaj vse napravil prav in jo super zadovoljna zakaj pa ne bi še sebe zadovoljil?
Kolikor jest vem večino žensk ne zanima velikost?
jaz sem imela v življenju 4 spolne partnerje.
velikosti prvega se ne spomnim, ostali trije si sledijo od največjega do najmanjšega. torej vsak naslednji je manjši. ampak ta zadnji, je tako lepo bil obrnjen malo bolj proti trebuhu, da me je, ko je bil v meni, na najbolj fantastičen način ever zadel ob g točko.
tako da ja, definitivno ni vse v velikosti, ampak še v ogromno drugih dejavnikih.
pa še oralno obdelovat ga je lažje. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.