Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Varanje, mož varal, kaj naj?

Varanje, mož varal, kaj naj?

Ne vem kaj naj naredim? Ali sem naivna? Ali je prav, da sem z njim, čeprav ni več čustev in živiva, kot sostanvalca? Skupaj samo zaradi otrok, najstnikov? Da/NE?

Sex je že od nekdaj hladen, meni sploh ni do tega, že nekaj časa ne. On pa si je večkrat privoščil druge. Ne dolgo nazaj sem odkrila, da si je dopisoval z ženskami….večinoma o sexu, slike njegove in njihove od žensk. Zavrelo mi je in najrajši bi ga vrgla iz bajte.

Samo, če ga odpikam, bo samo ena plača. On cele dneve dela in domov prinese veliko denarja in finančno smo res dobro situirani. Mesečnega prihodka predvsem njegovega je cca. 4 do 5K. Moje plače pa 2K. Če ga vržem ven, bo samo še 2k, pa recimo njegova preživnina za dva otroka. Pa še kredit za hišo je plačeval on obrok. Kako je s tem, če ostanem v hiši?

Bojim se, da ga ne bom upala se ga znebiti samo zaradi finančnega vidika. Vse ostalo je poden….

ti maš idealno no, kaj bi še rada. Najdi si samo še enega bogatega ljubimca, pa si na konju.

hja, če ga hočeš vreči iz hiše, ga moraš izplačat tudi.

se pravi, da si moraš zamislit naslednje situacije:

1. ali te on izplača in ostane v hiši, tvoj delež hiše je polovica odplačanega kredita. zna bit, da bo še temu ugovarjal, kao, da je prispeval več, čeprav se načeloma šteje vse pol pol, ker se upoštevajo tudi gospodinjsko delo, vzgoja otrok itd.

2. ali ga ti izplačaš, kar pomeni dosti višji kredit za tebe. vprašanje, če si kreditno sposobna za kaj takega

3. hiša se proda, po odplačilu kredita pobere vsak svojo polovico in gresta na svoje.

preživnina je druga stvar. ni nujno, da boš ti dobila celotno skrbništvo. kdo pravi, da se bi otroka s tem strinjala, da ostaneta pri tebi, kar pomeni, da lahko pride do situacije, da boš ti tista, ki bo plačevala preživnino, ali pa da bosta imela deljeno skrbništvo in preživnine ne bo.

mislim, da so to opcije v primeru ločitve

no res bi bila neumna, če bi se ločila. Ti raje uživaj v njegovih financah, vse naj plačuje on, ti pa si privošči za svojo dušo. hrano kupuj tiste poceni pogrej in pojej in flikneš v pečico pa je. čistilko naj kar on plačuje, najstniki pa najbrž tudi že znajo prižgat pralni stroj. Ti pa se lepo rihtaj in slej ko prej bo padel kakšen mlajši ljubimec, ki bo poživil tvoje življenje.

Odgovor na objavo uporabnika
mijav mijav, 01.02.2022 ob 13:36

ti maš idealno no, kaj bi še rada. Najdi si samo še enega bogatega ljubimca, pa si na konju.

Ne rabi  premožnega, bolj vzdržljivega in pa mladega.  Lahko se mi oglasiš, ti bom pomagal avtorica.

prijetno s koristnim, 01.02.2022 ob 14:00

no res bi bila neumna, če bi se ločila. Ti raje uživaj v njegovih financah, vse naj plačuje on, ti pa si privošči za svojo dušo. hrano kupuj tiste poceni pogrej in pojej in flikneš v pečico pa je. čistilko naj kar on plačuje, najstniki pa najbrž tudi že znajo prižgat pralni stroj. Ti pa se lepo rihtaj in slej ko prej bo padel kakšen mlajši ljubimec, ki bo poživil tvoje življenje.

?

Prej ali slej se tak dedec enkrat fatalno zaljubi v drugo. Takrat boš pač morala živet z 2k kakor veš in znaš.

Pa kaj ti je ženo? Za muške je seks kot rekreacija in to je čisto normalna stvar da ga še u kakšno luliko utakne ko je prilika. Pa zakaj si tako egoistična in mu ne bi priuštila tisto malo veselja u životu?

Če pride usak večer domov spat – je to dobar mož. Če pa je priden in res toliko zasluži – je pa to super dobar mož!

Ce hoces kvalitetni sex napisi podatke stavim da ti manjkajo kvalitetni spolni odnosi da lahko normlano funkcioniras.

Ti si res legenda od ženske. Če je doma slabo , si pač najdeš drugje. Družina srečna, mož srečen, brez kreganja in sistem gre naprej…

Biti reven v najemnini in imeti iskreno ljubezen je prav krasno. Draga moja, ljubim te =)

Orangepomarange, 01.02.2022 ob 13:31

Ne vem kaj naj naredim? Ali sem naivna? Ali je prav, da sem z njim, čeprav ni več čustev in živiva, kot sostanvalca? Skupaj samo zaradi otrok, najstnikov? Da/NE?

Sex je že od nekdaj hladen, meni sploh ni do tega, že nekaj časa ne. On pa si je večkrat privoščil druge. Ne dolgo nazaj sem odkrila, da si je dopisoval z ženskami….večinoma o sexu, slike njegove in njihove od žensk. Zavrelo mi je in najrajši bi ga vrgla iz bajte.

Samo, če ga odpikam, bo samo ena plača. On cele dneve dela in domov prinese veliko denarja in finančno smo res dobro situirani. Mesečnega prihodka predvsem njegovega je cca. 4 do 5K. Moje plače pa 2K. Če ga vržem ven, bo samo še 2k, pa recimo njegova preživnina za dva otroka. Pa še kredit za hišo je plačeval on obrok. Kako je s tem, če ostanem v hiši?

Bojim se, da ga ne bom upala se ga znebiti samo zaradi finančnega vidika. Vse ostalo je poden….

Ja kaj ti na splošno želiš

Ni ti do sexa on želi ti mu verjetno ne nudiš tega.  A  denar bi imela in po vrhu še hišo.

boniy63, 03.02.2022 ob 09:41

Ja kaj ti na splošno želiš

Ni ti do sexa on želi ti mu verjetno ne nudiš tega.  A  denar bi imela in po vrhu še hišo.

V bistvu ima avtorica idealno pozicijo, dokler mož ne izve za njenega morebitnega ljubimca. Avtorica pač spada v pragmatično večino žensk, ki jim sicer ni čisto vseeno za druge ženske njenega moža in zato malce negoduje, ker pač mora zaradi splošnosprejetih družbenih norm. :)))))))

Pred njim ima mir, hkrati ima pa tudi vso udobje, ki ji ga nudi mož s svojim doprinosom. Očitno gre za tipa v top 20% moških in avtorica sicer malce negoduje glede moževih ljubic, jo pa skrbi njeno udobje… Skratka, samo odločiti se mora ali jo bolj zanima udobje ali družbene norme, ker ljubi ga zagotovo že nekaj časa ne…

citirano:Sex je že od nekdaj hladen, meni sploh ni do tega, že nekaj časa ne.

A ti je sploh kdaj bilo do tega??? Kaj pa naj drugega, si je pač našel eno ki mu rada dsa, s teboj nima kaj počet, pojdi za šporhed, tako kot ne nekoč dejal Marjan. Šporhed , 3 metre ketne in mokra drva.

Pozdravljena..

Pri meni je obratno.. morda prebereš moj pos ali je ljubica rešitev.

javi se pa rečeva kakšno na to temo..

lp..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close