Varalice
Joj, prejoj, a je še kakšno upanje na tem svetu, ko me je veliki konservativec takole okarakteriziral?
Modre besede teoretika, ovitega v varno zavetje vate najstniškega sanjarjenja.
Matjažko, začni živeti. Ne pa samo drugim nabijat, kaj je prav in kaj ne.
Če paziš na prehrano + vsakodnevna telovadba + dobri geni, lahko šopaš 20 letnice še pri 50ih. Tako da ja, tudi tu se najdejo izjeme, tako kot povsod.[/quote]
Isto velja za dobre ženske, ali pa bogate ženske, da lahko ujamejo mlado meso. Res pa kot te jaz vidim ti nisi za mularijo, bolj ti pristaja zrela ženska nad 30, verjetno se tudi bolj dobiš s takšnimi karakterno ali pa posteljno, kot si vzameš.
A gremo nazaj iskat tvoje teme, kjer si se zgražal nad seksprijateljstvi itd? Človek, o čem ti pišeš, sej si pravi doktor za moraliziranje, kako naj bi bilo prav, eidno pravilno..Eno samo moraliziranje te je.
Jaz se ne zgražam nad nikomer. Posmehujem pač, včasih.[/quote]
In tudi če bi me bilo, kako to vpliva na tebe? in če je vse polno “varalic” okrog tebe, spet, kako to vpliva nate? Name to nima vpliva, kaj ti ali kdor koli drugi počne v svojem zasebnem živjenju, lahko pa povem svoje, kaj si o neki stvari mislim – če ti je všeč ali pa ne.
Matjažko, tale otroški nivo sprenevedanja sem pustil za sabo v osnovni šoli…
V miru odraščaj, fantič, daleč stran od mojega nihilizma…Upam, da najdeš svojo princesko, resnično, ne virtualno, čeprav s ebojim, da tam na ptujskem ni več kaj prida nedotakljenih deklin..he he
Matjažko, ti si še zelo otročji kot te tu čitamo, ne moreš razumet, da zrela ženska takoj prepozna pravega moškega. Ker Spider je odkrit babjak, pri njemu je vrednota iskrenost, drugi ste pa kot mladi mačkoni, ki se zaganjate od muce do muce, vmes vas je pa polna usta moraliziranja in cerkvenih naukov in s šibo božjo bi udarili po ubogem pajkecu, čeprav ste slabši od njega.
Če paziš na prehrano + vsakodnevna telovadba + dobri geni, lahko šopaš 20 letnice še pri 50ih. Tako da ja, tudi tu se najdejo izjeme, tako kot povsod.[/quote]
Isto velja za dobre ženske, ali pa bogate ženske, da lahko ujamejo mlado meso. Res pa kot te jaz vidim ti nisi za mularijo, bolj ti pristaja zrela ženska nad 30, verjetno se tudi bolj dobiš s takšnimi karakterno ali pa posteljno, kot si vzameš.[/quote]
Latissa, zakaj se javiš? Ga bi lahko malo pocartala in potolažila, nerazumljen, kot je? :)))
Isto velja za dobre ženske, ali pa bogate ženske, da lahko ujamejo mlado meso. Res pa kot te jaz vidim ti nisi za mularijo, bolj ti pristaja zrela ženska nad 30, verjetno se tudi bolj dobiš s takšnimi karakterno ali pa posteljno, kot si vzameš.[/quote]
Latissa, zakaj se javiš? Ga bi lahko malo pocartala in potolažila, nerazumljen, kot je? :)))[/quote]
Spider mi je všeč, ker je brihten, pocartale ga bodo pa že njegove mačke v razponu 20- 45 let, ne bi tam delala gužve, haha.
Iz izkušenj ti lahko povem, da karakter nima čisto nobene veze z leti. Sm se tud z 18 letnico že menu, ki je bila dosti bolj razgledana, kot marsikatera 30 letnica. Si se pa zmotila, jaz sem vedno bil pristaš – mlajše je slajše. Nebomo si lagali in si zatiskali oči ane. Tudi teli stari prdeci, ki so polni moraliziranja in cerkvenih naukov se obračajo, ko na avtobus stopi kakšna postavna, luštna srednješolka. Samo opazuj malo okoli sebe, it can get funny hehe 🙂
Tvoj obstoj na forumu je odvisen od tega, koga daje dol Spider? :O[/quote]
Recimo, da je eden redkih tu gor ( Matkič recimo tudi ), pri katerem sem dobil vtis, da stvari, ki jih piše, da jih je tudi izživel, se pravi vse kar je napisal, da je sprobal tudi v praksi, torej da ve o čem govori. Ne rečem, lahko se motim ane, ker na koncu še vedno samo ugibam, ampak…ja.[/quote]
Točno taki vtis dobim tudi jaz… jebat ga… Problem marsikogar tu gori jeker preveč fantazira namesto da bi pogledal realno in uvidel da to o čemer piše Spider in še kdo je resnica in ne LAŽ ali izmišljotina…
A ptujčan je matjazko??? o moj bog… pol ga še kje srečam 🙂
Bom ga povabo na 1 pir pa pokazal zakaj mora nehat sanjat doma 😛
Točno to… iskrenost je to kar gre iz Spiderjevih, Sadnih, mojih in še kakšnih postov (tudi Margot in še kdo bi se našel)
Kak pa človek (z)ve, da fantazira? Kaj pa, če ti fantaziraš? :))[/quote]
Takrat ko gre ven in pogleda kaj se dogaja … To kar ti govoriš in matjazko in on je vrhunska teorija in filozofija ki pa je v praksi vedno manj in manj, tako kot je imela svoj vzpon ima danes svoj padec, in manj in manj verjetnosti je da se vrne…
Kajti vaša teorija ima v osnovi ekstremizem češ da ženska mora bit nedolžna ko se ženi, moški ki ne želi imeti otroka ali se ”zresnit” (še en konstrukt te teorije ki je NEPOTREBEN v življenju ki ga živimo le 1x) da je le v fazi malega otroka in podobne.
To so zadeve ki jih vi želite prikazati kot da so res pa ni, ampak je za večino odločitev skriti namen, In ta ni to da se nekdo ni zmožen zresnit ampak da se ne želi ker ve da živi le enkrat. Enako z ženskami, one še kar iščejo neke teoretične moške ki z prakso niso povezani, imele bi pricne na belih konjih v resnici so pa same ŽABE ali pa zatežena bitja… oddajajo negativno energijo ali pa ne upajo lovit ampak želijo pa bit ulovljene od točno takega lovca…. good luck…
To je ta problem Marko, in sicer problem ko dosti napišete na forumu povete pa čisto nič, analizirate zaradi analize same ne pa zato da bi rešili problem.
Matkič, zdaj si malo pofantaziral (beri, močno pretiraval) o tem, o čemer nekateri pišemo, ampak saj ti dovolimo in ti ne zamerimo. :))
No, NM-3w je en tak tipičen primer strahopetne (potencialne) moške varalice. Hebat ga, ni vsem usojeno biti samski jebachi. Večina se mora zadovoljiti z drobtinami, vzamejo, kar pač lahko dobijo, nato pa še kvazi-intelektualno duhovičijo, da je tako edino prav.
Faušija? lepo vas prosim, kaj pa naj bi bili fauš nekomu, ki je kao vezan, na netu pa laja vsaki bejbi?
Revež, ne pa alfa samec…
Nobenega takega nisem zasledil…zasledil sem pa ene poročene fehtarje, ki težijo vsaki bejbi tu gor..To pa res.
Osebno nisem nikoli trdil, da sem kerlc. Številke niso važne. Mi je pa jasno nekaj. Če sit napiše, da je imel dobro večerjo, se bo to lačnemu slišalo/bralo “oni samo žre”.
Nikjer nisem pretiraval, sem pa še premalo imen napisal ki pišejo te fantazije po forumu zraven vas 3 :D[/quote]
Človek res ne ve, kdaj preveč fantazira. 😉
Forum je zaprt za komentiranje.