Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Varalice

Varalice

Spider, sploh ni pomembno, kdaj se nekdo poparčka. Pomembno je edino njegovo razmišljanje. Človek je lahko star 50 let in še vedno razmišlja kot otrok, nekdo lahko postane odgovoren pa že pri 25-tih. In samo to šteje.
Spider za tebe je itak nepomembno kako živiš, ker ti si resne zveze ne želiš. Če pa si ji boš, boš šele takrat lahko pisal o tem, kako ti oziroma vama gre.
Moja partnerka uživa v kuhanju in peki. Bi rad povedal, da ji moram to vzet, da bo zadovoljna? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

He he, Marko, kako spet obračaš ploščo. Uživa ja, tolk kot uživa v gospodninjenju vsaka povprečna ženska. Uživa, ker ima doma tebe, ki rabiš žensko, da ti gospodinji.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Spider, za žensko ti mora biti mar in potem je mar tudi njej. Saj vem, da si težko predstavljaš. Če bi si lahko, bi to že imel, ustvaril.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Razvajenec si ne bi bil sposoben sam najti žensko, ki bi ga razvajala. Takšen si recimo ti, če ti verjamemo, da je tista tvoja punca resnična in ti streže s piškoti. Lahko bi se sicer pustil razvajati še kateri drugi, ampak ker se zavedaš, da imaš to srečo, da se te je sploh kira usmilila, potem niti ne razmišljaš o drugih opcijah.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Saj si je ne najde sam. Punce take že na daleč zavohajo. Ali boš rekel, da jo zagledaš, zvežeš in odpelješ v svojo sobo proti njeni volji? :))
Meni res ni treba razmišljati o drugih opcijah, ker sva se oba usmislila drug drugega. In sva oba srečna zaradi tega. Če pa je to sreča ali pa zasluga obeh, o tem pa ne bom presojal.

Ja, ampak sebičnost in upoštevanje drugih, se izključujejo. Tvoja trditev je sicer logična, vendar v praksi nemogoča.
Stvar je v tem, da imamo različne želje. Bolj sva oba sebična, bolj bova odtujena.

Spet kontradiktornost. Permisivna vzgoja določa to, da nismo sposobni poskrbeti zase. Ampak zaradi razvajenosti pričakujemo, da bodo drugi poskrbeli za nas.[/quote]

Ja ampak kako, pri meni se ne izključuje sebičnost in upoštevanje drugih… Še celo drugače, jaz celo ŽELIM da so drugi sebični in imajo življenje (moje partnerke) ampak samo dokler ta sebičnost ne preide v to kar pišeš ti.

Dokler je človek sebičen je vse ok, ampak ko njegova sebičnost ZAHTEVA oz. spreminja življenje drugega brez njegove privolitve potem pa to ni ok…

Jaz ne pričakujem od drugega oz partnerja da bi karkoli delal za mene (v stilu pranja, čiščenja itd.) jaz bom vsega naredil sam, vsaj svoj del….

Še ko bom kuhal kosilo bom svojo partnerko vprašal če želi jest zdaj, ampak če bo ona rekla da še ni lačna jaz nebom težil in se mulil ampak bom srečno skuhal kosilo zas, pojedel in se vlego, pol pa se naj ona sama znajde, nebom pa njej posebaj kuhal…

Ampak jaz pričakujem enak odnos nazaj, torej ko bo ona hotla jest kosilo, ga naj skuha(ne da meni teži naj nekaj naredim), me naj vpraša če ŽELIM jesti takrat (če ne želim naj se ne muli), in naj ne teži ob katerih urah jaz pač jem (ker jem ko bom LAČEN!)

Vidiš to razliko… moje dejanje je sebično ampak ne posega v njeno življenje ampak ji pusti prosto pot…

Enako je s košarko, tarokiranjem, gledanjem nogometa, nakupovanjem,

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Daj Matkič, tečn si ko baba. 🙂 Kje je bil tvoj oče v tvojem otroštvu in kje je sedaj?

Hodi v službo vsak dan od pon do petka, 5 min stran od doma 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

In to prihaja od najbolj tečnega uporabnika, pa ne samo na tem čveku, pač pa kar na vseh možnih forumih, ki obstajajo na MONu.

Zanimivo bi to bilo videt v praksi. Še posebej, ko se vse prenese še na seks: “men se seksa zdaj, če se njej ne, srečno opravim ročno delo. Ona naj se pa potem po svoje znajde”.

Zanimivo bi to bilo videt v praksi. Še posebej, ko se vse prenese še na seks: “men se seksa zdaj, če se njej ne, srečno opravim ročno delo. Ona naj se pa potem po svoje znajde”.[/quote]

Ja parkrat na roke pol pa počasi drugje 🙂

če punci ni za seksat potem itak ni moj tip punce… razumljivo se to lahko zgodi PARKRAT na leto če pa je to ponavljajoč se problem potem pa itak najdeš drugje 🙂

Kaj tebe kr naprej zavračajo ?

Zanimivo bi to bilo videt v praksi. Še posebej, ko se vse prenese še na seks: “men se seksa zdaj, če se njej ne, srečno opravim ročno delo. Ona naj se pa potem po svoje znajde”.[/quote]Ja parkrat na roke pol pa počasi drugje 🙂

če punci ni za seksat potem itak ni moj tip punce… razumljivo se to lahko zgodi PARKRAT na leto če pa je to ponavljajoč se problem potem pa itak najdeš drugje :)[/quote]Kako bo pa lačna seksala, bumbar! 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kaj tebe kr naprej zavračajo ?[/quote]

Nimam teh problemov pa vseeno hvala za izkazano skrb. Tega so najbolj sposobni le tisti, ki imajo z dotičnimi problemi izkušnje tudi sami.

Ja parkrat na roke pol pa počasi drugje 🙂

če punci ni za seksat potem itak ni moj tip punce… razumljivo se to lahko zgodi PARKRAT na leto če pa je to ponavljajoč se problem potem pa itak najdeš drugje :)[/quote]Kako bo pa lačna seksala, bumbar! :D[/quote]

Naj si naredi za jest, bumbar babji…

Se ti ne zdi Matkič, da zaradi MŽ čveka izgubljaš delovne navade ?

Niti ne, če pogledamo da sem danes odkar sem v službi in medtem ko pišem tukaj naredil že cca 120€ prometa…. no ajde počakat moram da še zadnji PC disk pregleda aplikacija do konca potem naredim vnos in grem na malco…

Ja. Veliko je takšnih. Seveda dobiš napačen vtis, ker zadovoljne ženske ne pišejo o teh težavah.
Če vsakodnevno bereš teme o nezvestobi, začneš sčasoma sklepati, da so vsi nezvesti.
Še posebej v primerih, ko želiš verjeti in iščeš razloge za samsko življenje in si s tem dokazuješ, da si sposobnejši, ker je povprečen moški nesposobnež.

Razumem kaj želiš povedati. Da ženska izsiljuje, ko ni po njenem s svojo slabo voljo in ti s tem vsili občutek, da bi ji moral ustreči.
Kot mali otrok, ki cepeta in trmuli, ko ni tako, kot bi on rad.

Kot sem že napisal imaš stike s nezrelimi in razvajenimi ženskami. Mogoče bi lahko začel iskati med resnejšimi. A vprašanje je, če boš njim zanimiv.

Razumem kaj želiš povedati. Da ženska izsiljuje, ko ni po njenem s svojo slabo voljo in ti s tem vsili občutek, da bi ji moral ustreči.
Kot mali otrok, ki cepeta in trmuli, ko ni tako, kot bi on rad.

Kot sem že napisal imaš stike s nezrelimi in razvajenimi ženskami. Mogoče bi lahko začel iskati med resnejšimi. A vprašanje je, če boš njim zanimiv.[/quote]

Sem jim dovolj zanimiv, ampak je problem ker so one meni totalno nezanimive, ker nimajo tiste iskrice v očeh… pri njih deluje vse to življenje tako linearno in togo da umiram ko samo poslušam kako beden lajf majo… To da bi si vzele dopust v petek samo zato da bi se ga za foro šle v gostilno napit in potem popoldne spat ne paše ker bodo rekle da je to neresno čeprav živimo samo enkrat…

Kako bo pa lačna seksala, bumbar! :D[/quote]

Naj si naredi za jest, bumbar babji…[/quote]

A Halo kitajc-a pa tu nihče ne pozna …?

Kako se lahko izgubi nekaj, kar ne obstaja?

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

brutalna resnica: večina forumašic ima to “srečo”, da jih desci ne morejo “varati” … ker jih pač nimajo

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

To ni brutalno, to je pozitivno naključje 😛

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Naj si naredi za jest, bumbar babji…[/quote]A Halo kitajc-a pa tu nihče ne pozna …?[/quote]A da bi on seksal namesto njega ali namesto nje? 😉 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close