Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Varal sem, priznal, pritiski ljubice

Varal sem, priznal, pritiski ljubice

Po dveh letih varanja sem ženi priznal, ker me je pekla vest. Želiva rešiti zakon. Imava težke in lepe trenutke. Ni enostavno. Ljubica pa mi ne da miru, najde možnosti, da me vidi, sliši. Jo zavračam,  vendar ob njej še vedno nekaj čutim. Če žena izve, bo res konec. Sem cel zmeden, ne spim, imam pritisk… Kako ste drugi rešili tako situacijo?

Če ne preneseš pšritiska, zakaj si si sploh omislil ljubico ?

Sicer pa delo, najmanj 16 ur dnevno reši vse probleme, ne boš imel časa za neumnosti.

Prav ti je. Trpi. UPam, da te obe načevljirata.

razmišlanje s k_urcem, vedno pripelje v težave. za_jebal si tri osebe. taki zame niste vredni pol praznega k_urca. upam, da niso froci vmes.

Prestopi v muslimansko vero. Potem legalno pripelješ kurbetino domov. Lepše v življenju ti ne bo moglo biti. Konkurenca pa te fore….

Mojega sorodnika je infarkt ob taki situaciji,samo žena vložila ločitev.

Zakaj se greste neke stvari,če ne znate predvideti posledic in jih potem tudi nosit.

Ko bi se ljudje zavedali, koliko škode to naredi družini in koliko strtih src pustijo za sabo, se ne bi spuščali v take afere….. pa tudi na koncu koncev, koliko škode naredijo sami sebi v zdravstvenem smislu, ker to vpliva na celotno zdravstveno sliko…. spomnimo se samo Bandiča, ko se je spajtlal na ljubici, če bi bil zvest ženi, pa bi še mogoče lahko dolgo živel……

Vse je v glavi. Sam si delaš zmedo.  Vzemi se v roke…

. https://youtu.be/KKnq3UALZCc

Bogi..

Obe naj te v rit brcneta pa je.

Bravo za priznanje ženi.
Je pa vprašanje, če lahko kaj rešita, saj bi to mogla narediti preden si se zapletel z drugo.
Upam, da si pred tem dobro razmislil in se odločil za ostanek v zakonu, kakšna terapija vama ne bo odveč.

Če so čustva z ljubico obojestranska bo kar hudo, a stoji za svojo odločitvijo in prekini  vso komunikacijo.

Sedaj imaš priložnost da nehaš biti slabič in si fer do obeh . Nehaj tratiti čas ljubici in ga nameni ženi. Oz končaj z ženo in se posveti ljubici a nikakor ne na stara pota. Pritisk ali ne je bolj kot ne izgovor , saj so te tvoje odločitve pripeljale do te situacije in samo ti jo lahko rešiš.

Bog ti je dal jajca z razlogom, uporabi jih.

Odgovor na objavo uporabnika
Slabič, 21.02.2022 ob 08:51

Po dveh letih varanja sem ženi priznal, ker me je pekla vest. Želiva rešiti zakon. Imava težke in lepe trenutke. Ni enostavno. Ljubica pa mi ne da miru, najde možnosti, da me vidi, sliši. Jo zavračam,  vendar ob njej še vedno nekaj čutim. Če žena izve, bo res konec. Sem cel zmeden, ne spim, imam pritisk… Kako ste drugi rešili tako situacijo?

Koliko sta pa stari, da ne znate rešiti problema?

Prov ti je.  Privoščim ti da trpiš. In upam, da bo še hujše.

Po navadi se slabo konča. Največkrat za tipa, ko na koncu ostane sam.

picka posrana

da vecje ni

zena mu oprosti on pa se vedno cut ob njej neki

keer debil

kok more met mal samozavesti tvoja debilna baba da sploh oprosti

Resuj svojo rit.

Povej zeni da te nadleguje in da pocne enako kot na zacetku. Moski kot moski si podlegel.ker se ti je nastavljala kot zdej.

Premal cutis do ljubice da se ti bi splacal spet zasrat.dost premal.

Odjebi jo na grdo. Da bos mel dokaz v smsjih al pac nekje da bos lohko zeni pokazal ce zve.

Jaz bi rekel zeni.tko kot sem napisal.

Da ne da miru in tako enak je delala na zacetku zato si podlegel ne zarad zaljubljenosti.

Nimol ne smes priznat da do ljkajcutis. Bos res zgubu zeno.

Kaj pa je tebi žena?

Zakon?

ČUtiš?

Kaj pa rešuješ sploh?

Tako te bost o be poslali nekam, zdi se da ste mladi…

Igrate se igrate…ljubice, pa si car…dokler ne pade carstvo

Jao babe – če bi imele kaj srca bi razumele da ima on obe rad. Če ne bi bile babe tako egoističke bi lahko tip lepo imel obe u isto vreme u hiši. Tako kot imaju mormoni u Americi. Sister wives. Pa bi lepo sestrski usaka usako drugo noć s njim spala. Pa tut za pucat bi potem imela usaka baba samo polovino bajte.

Resujtit, 23.02.2022 ob 15:54

Resuj svojo rit.

Povej zeni da te nadleguje in da pocne enako kot na zacetku. Moski kot moski si podlegel.ker se ti je nastavljala kot zdej.

Premal cutis do ljubice da se ti bi splacal spet zasrat.dost premal.

Odjebi jo na grdo. Da bos mel dokaz v smsjih al pac nekje da bos lohko zeni pokazal ce zve.

Jaz bi rekel zeni.tko kot sem napisal.

Da ne da miru in tako enak je delala na zacetku zato si podlegel ne zarad zaljubljenosti.

Nimol ne smes priznat da do ljkajcutis. Bos res zgubu zeno.

Še en slabič, ki izgleda govori iz izkušenj . Le hitro poženi noge, da boš reva do konca življenja.  Upam, da se nimate za prave moške in se tu pa tam zavedate kakšne male punčke ste.

Vukašin, 23.02.2022 ob 17:58

Jao babe – če bi imele kaj srca bi razumele da ima on obe rad. Če ne bi bile babe tako egoističke bi lahko tip lepo imel obe u isto vreme u hiši. Tako kot imaju mormoni u Americi. Sister wives. Pa bi lepo sestrski usaka usako drugo noć s njim spala. Pa tut za pucat bi potem imela usaka baba samo polovino bajte.

Spizdite v ameriko pa med muslimane letalo vs že čaka…

Ha ha ha!, 23.02.2022 ob 21:33

Še en slabič, ki izgleda govori iz izkušenj . Le hitro poženi noge, da boš reva do konca življenja.  Upam, da se nimate za prave moške in se tu pa tam zavedate kakšne male punčke ste.

Že vidim naslov “mala punčka podlegla zlobnemu volku”.  Kdo je punčka in kdo volk,  je vprašanje.

Pa zakaj se babe nekaj usajate – ko pa je za muškarca popolnoma biološki normalna stvar – da ga tudi še u neko drugo luliko utakne ko je prilika.

Verovatno ima še vedno tud svojo ženo rad. Ampak mora pa tudi žena razumeti biološko naturo muškarca in biti tolerantna pa ne preveč spraševati. Če pride muškarac usak večer domov spat – je to dobar mož.

Fake it until you make it – če količkaj resno misliš reševati zakon, ljubico odločno skenslaj, če ne odneha, zagrozi s prijavo zaradi nadlegovanja, žena naj ve za vsako potezo.

Vukašin, 24.02.2022 ob 09:43

Pa zakaj se babe nekaj usajate – ko pa je za muškarca popolnoma biološki normalna stvar – da ga tudi še u neko drugo luliko utakne ko je prilika.

Verovatno ima še vedno tud svojo ženo rad. Ampak mora pa tudi žena razumeti biološko naturo muškarca in biti tolerantna pa ne preveč spraševati. Če pride muškarac usak večer domov spat – je to dobar mož.

Pa ko ti brani? Troši ti svoje seme samo ne delaj se kao neki jak muškarac , ko si mala lulika, ki laže, ker si sam gate nezna oprat.  Dobar mož nima žene za predpražnik ampak jo zna tudi upoštevati v svojem življenju. Ampak ti očitno živiš 100 let za časom.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close