Varal – kako naprej
Z ženo sva v življenju preživela marsikaj. Ni nama bilo lahko. Žena ni bila za sex, delala kariero, skrbela za ottoke, svoje starše in prizadetega brata. Imava tri odraščajoče otroke. Počasi se približujeva petdesetim. Finančno sva si opomogla, življenje se je umirilo, žena je zacvrtela, sex je božanski. Problem je v tem, da sem jo pred leti prevaral, ni šlo le za sex, ampak za uteho in nelaj novega. Občasno se še dobiva, ne morem si je izbiti iz glave. Ženo imam rad, ljubica bi rada, da ženo pustim, sam sem vedno bolj razdvojen. Kaj naj naredim? Povem ženi? Jo zapustim? Pogrešal bi jo. Bi lahko bil z drugo srečnejşi?
jeba…, zajebal si ljubico, ker si se ji verjetno preveč nad ženo pritoževal.., tako je imela filing, da se boš ziher ločil slej ko prej. Trenutno bo izvisela ljubica, ker si se pač našel z ženo na isti frekvenci ampak to ne bo dolgo trajalo, ko bo ženo nekaj pičilo boš spet na suhem samo pol več ljubice ne bo na sceni.., tako, da ne bo niti od ene niti od druge nič.
Tkole dragi junak najbolj ugodno se bo razpletlo, če si ljubica najde novega junaka, potem te lepo pusti doma ženi in je stvar rešena. Potem ti spet ne bo prav, sam jbg, privošči vsaj ljubici mirno bosno, če si že ti papak. Pa te ne obsojam, ampak junaki ki ne znate presekat takih podvigov je prav da dobite dvojko iz druge strani.
Verjemi, veliko stresa in veliko hudega si boš “prišparal”, če ostaneš z ženo, sploh če je tako kot pišeš, da jo imaš rad in da imata dober odnos. To, da ljubice zares ne poznaš, pa t udi veš, a ne? To je mnenje nekoga, ki pozna kar nekaj zgodb moških, ki jim je žal, da so pustili ženo in šli z ljubico.
Moje mnenje je le, da se odloči, kakor misliš, da je prav, pomembno pa je, da ne sediš na dveh stolih. BOdi fer, če boš pustil ženo, dovoli, da si tudi ona najde koga, ki bo do nje fer, ker ti nisi (v težkih stiskah, ko bi ji moral stati ob strani, si “fu…” drugo, grdo, grdo, grdo – bodi vesel, da ni i zvedela in imela še to breme poleg vsega v življenju).
Ne razumem, nikoli ne bom, kako nekdo lahko pelje vzporedne zgodbe. Ženi ni bilo do seksa in si ga pač našel pri ljubici. Zdaj je žena prišla k sebi, očitno si vzporedno delal na odnosu z ženo in jo sočasno varal in farbal ljubico – mislim, kako vam to uspeva? Mi je jasno, da gre za čisti egoizem, pač si hotel svoje, dec bo pa ja seksal.
Pa kje se najdejo tako trpežne ljubice, ki take riti prenašajo in čakajo?!
V odnosu doma si nekaj pogrešal in to nas vodi v dejanja, ki jih pozneje obžalujemo ali pa tudi ne. Si se z ženo odkrito pogovoril, ve kaj čutiš, kako se počutiš? Pogovor lahko včasih reši veliko. Če je težava le v seksu, je verjetno rešljiva, problem je, če se z ženo ne počutiš več dobro in imaš občutek, da so ji bolj pomembne druge stvari kot pa ti in vajin odnos. Kakorkoli, za reševanje težav sta potrebna dva, boš pa težko še dolgo sedel na dveh stolčkih. Če imaš ženo rad, boš trenutno lahko pogrešal ljubico, ampak kaj bo, ko boš doma zopet nesrečen? Srečno!
Razdvojen mož, 03.01.2022 ob 17:41
Z ženo sva v življenju preživela marsikaj. Ni nama bilo lahko. Žena ni bila za sex, delala kariero, skrbela za ottoke, svoje starše in prizadetega brata. Imava tri odraščajoče otroke. Počasi se približujeva petdesetim. Finančno sva si opomogla, življenje se je umirilo, žena je zacvrtela, sex je božanski. Problem je v tem, da sem jo pred leti prevaral, ni šlo le za sex, ampak za uteho in nelaj novega. Občasno se še dobiva, ne morem si je izbiti iz glave. Ženo imam rad, ljubica bi rada, da ženo pustim, sam sem vedno bolj razdvojen. Kaj naj naredim? Povem ženi? Jo zapustim? Pogrešal bi jo. Bi lahko bil z drugo srečnejşi?
HAhaha žena se je pri 50tih razcvetela hahaha.
Pol pa valda, da boš ostal z ženo, če je sex odličen.
Joža enkrat se živi. Z ljubico sem dobil življensko energijo, plus tega da doma nikomur nič ne fali. Zboljsalo se mi je zdravje ter ne sekiram se več za nič. Pa srečno, ko se pa to konca pa tako vem da sem sam zajebal. Drugače pa ja. Sem videl da v ulici nisem edini. Mična soseda se ima z drugim tudi lepo…
legoim, 03.01.2022 ob 21:38
Verjemi, veliko stresa in veliko hudega si boš “prišparal”, če ostaneš z ženo, sploh če je tako kot pišeš, da jo imaš rad in da imata dober odnos. To, da ljubice zares ne poznaš, pa t udi veš, a ne? To je mnenje nekoga, ki pozna kar nekaj zgodb moških, ki jim je žal, da so pustili ženo in šli z ljubico.
Moje mnenje je le, da se odloči, kakor misliš, da je prav, pomembno pa je, da ne sediš na dveh stolih. BOdi fer, če boš pustil ženo, dovoli, da si tudi ona najde koga, ki bo do nje fer, ker ti nisi (v težkih stiskah, ko bi ji moral stati ob strani, si “fu…” drugo, grdo, grdo, grdo – bodi vesel, da ni i zvedela in imela še to breme poleg vsega v življenju).
Žal jim je zato ker je imela žena roza očala na očeh. In so lahko delali kar so želeli. Ljubica pa jih je poznala take kot so pa se je stvari lotila drugače. Jaaa kaj pa si mislu.
Ko mi nekdo predava o nekih vrednotah, direktnosti, načelnosti…pa vem, da tak človek poleg partnerja fura še vzporedno vezo, hitro zaključimo. Ne morem si kaj, da na take ljudi ne bi gledala s kančkom prezira.
V svetu je polno laži, zahrbtnosti, manipulacij, preračunljivosti in zavajanj. Če ne moreš vsaj pod lastno streho vspostavit iskrene odnose, potem si sam sebi največji lažnivec.
Kar seješ, to žanješ…
Forum je zaprt za komentiranje.